Новини, в яких згадується Джемма Вілан

25 травня 2020,  14:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, 3 сезон шпигунської драми з величезною часткою чорної комедії під назвою «Вбиваючи Єву» добігає кінця, але промо-ролик його фінальної серії обіцяє незабутній фінал за участю Вілланель та Єви.

Читати далі...
6 квітня 2020,  22:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки постер 3 сезону серіалу «Вбиваючи Єву» говорить, що між Євою та Вілланель «все скінчено», новий трейлер кричить про те, що «одержимість ніколи не вмирає».

Читати далі...
2 квітня 2020,  21:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 3 сезоні серіалу «Вбиваючи Єву» з'явиться актриса Джемма Вілан із хітового фентезі «Гра престолів», яка зіграє дочку героїні Фіони Шоу.

Читати далі...
27 листопада 2019,  19:15 | Новини фільмів

Режисерка Отем ДеВайлд представляє свою версію знаменитого романтичного роману Джейн Остін «Емма», чий український трейлер був опублікований сьогодні.

Емма (Аня Тейлор-Джой) молода, багата і самовпевнена дівчина, яка переконана, що відмінно розбирається в людях, і найбільше любить зводити пари. Невтомна Емма завжди готова до милих романтичних розчарувань і нерозважливих вчинків. Втім одного разу її припущення дає тріщину — ідеальна пара не клеїться! А тим часом вона ще повинна розпізнати власне кохання, яке завжди було поруч.

В український прокат фільм «Емма», де також зіграють Білл Найї, Міа Гот, Джемма Вілан, Джош О'Коннор і Каллум Тернер, вийде навесні, 5 березня 2020 року.

22 листопада 2019,  20:04 | Новини фільмів

Зірка фільму «Спліт» Аня Тейлор-Джой відправляється в романтичний світ письменниці Джейн Остін в тизер-трейлері фільму «Емма».

Режисерка Отем ДеВайлд зняла нову версію відомої романтичної комедії Остін про пошуки свого рівного партнера і свого хепі-енду. Вродлива, розумна і багата Емма Вудхаус (Тейлор-Джой) є зайнятою королевою свого невеликого суспільства в сонному маленькому містечку. У цій блискучій сатирі на соціальні класи і труднощі дорослішання Емма повинна відправитися у подорож крізь романтичні помилки, щоб знайти кохання, яке було перед нею весь цей час.

У світовий прокат «Емма», де також знялися Міа Гот, Джемма Вілан, Джош О'Коннор, Білл Найі і Каллум Тернер, вийде в лютому 2020 року.

25 березня 2019,  16:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшло понад 20 трейлерів до очікуваних фільмів і серіалів, включаючи нові трейлери науково-фантастичного екшену «Темний фенікс», драми Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», діснеївського мультфільму «Історія іграшок 4», бойовика «Джон Уік 3» і 3 сезону хітового серіалу «Дуже дивні справи», а також ТБ-ролики супергеройського фільму «Месники: Завершення» та діснеївської казки «Дамбо».

Читати далі...
20 березня 2019,  02:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO опублікував в мережі офіційний трейлер багатосерійної біографічної драми «Джентльмен Джек», що розповість про жінку, яка сама пише свою власну історію.

Серіал «Джентльмен Джек» («Gentleman Jack»), в основі якого лежать мемуари реальної жінки, буде слідувати за розумною та незалежною Енн Лістер (зірка серіалів «Скотт і Бейлі» і «Доктор Фостер» Сюранна Джоунс), яка живе в першій половині 19 століття і, незважаючи на несхвалення оточуючих, часом носить чоловічий одяг і веде себе так, як їй заманеться. Повернувшись додому в Галіфакс, Енн бере справи свого родового маєтку в свої руки, а також вирішує одружитися на дуже багатій жінці, в яку вона закохана.

Сестру головної героїні Меріан Лістер втілює Джемма Вілан (Яра Грейджой з хітового фентезійного серіалу «Гра престолів»).

Прем'єра серіалу «Джентльмен Джек» відбудеться 22 квітня.