Новини фільмів, в яких згадується Еббі Джейкобсон

23 березня 2021,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбиццкая

У минулому році на екрани кінотеатрів мала вийти пригодницька анімаційна стрічка «Підключені» від Sony Pictures Animation, але її реліз завис у повітрі через світову пандемію COVID-19. І тепер цей мультфільм вийде на платформі Netflix.

Читати далі...
3 березня 2020,  17:47 | Новини фільмів

Щойно кінокомпанія Sony Animation представила перший трейлер своєї анімаційної комедії з елементами екшену і наукової фантастики «Підключені», який ви вже можете подивитися з українським перекладом.

Коли Кеті Мітчелл (Еббі Джейкобсон) вступає в школу кінематографа своєї мрії, її батько Рік (Денні МакБрайд) вирішує, що вся родина повинна відвезти Кеті до школи і в останній раз пережити таку дорожню пригоду. Але раптово в плани Мітчеллів втручаються технології: по всьому світу всі електронні прилади від телефонів і мікрохвильовок до нової лінії персональних роботів починають своє повстання проти людей. І тепер доля світу опиняється в руках цієї веселої сімейки!

Продюсерами нової історії про повстання машин виступають Філ Лорд та Крістофер МіллерЛего. Фільм», «Людина-павук: Навколо всесвіту»). В кінотеатри України «Підключені» увірвуться восени, 22 жовтня.

2 квітня 2018,  00:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулий тиждень порадував нас новими трейлерами до фільмів «Титан», «Кінцева» та «Темні уми», розширеним ТБ-роликом блокбастеру «Месники: Війна нескінченності» і повноцінним трейлером 2 сезону серіалу «Світ Дикого Заходу».

Читати далі...
26 березня 2018,  17:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix випустила трейлер драматичної картини «6 кульок», де зіграли Дейв Франко і Еббі Джейкобсон.

Драма розповідає про непрості стосунки молодої жінки Кейті (Джейкобсон) та її брата Сета (Франко), який знову підсів на голку. Протягом однієї ночі вони їздять по Лос-Анджелесу в пошуках відкритого центру детоксикації разом з дворічною донькою Сета, яку було ні з ким залишити. Також в цій історії з'являться Тім МетісонЗвіринець») та Джейн КачмарекМалкольм у центрі уваги»).

«6 кульок» є режисерським дебютом Марії-Льюїс Райан. Фільм буде доступний для перегляду на Netflix з 6 квітня.

16 вересня 2017,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Лего. Ніндзяго. Фільм» Олівія Манн була рада зустрітися з легендарним Джекі Чаном в рамках промо-туру свого спільного мультфільму.

Читати далі...