Новини, в яких згадується Еббі Джейкобсон

23 березня 2021,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбиццкая

У минулому році на екрани кінотеатрів мала вийти пригодницька анімаційна стрічка «Підключені» від Sony Pictures Animation, але її реліз завис у повітрі через світову пандемію COVID-19. І тепер цей мультфільм вийде на платформі Netflix.

Читати далі...
17 грудня 2020,  15:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до нових пригод бойової принцеси-алкоголічки і її посіпак? Стримінгова платформа Netflix опублікувала на цьому тижні повноцінний трейлер 3 сезону фентезійного мультсеріалу Метта Грейнінга «Розчарування».

Читати далі...
3 березня 2020,  17:47 | Новини фільмів

Щойно кінокомпанія Sony Animation представила перший трейлер своєї анімаційної комедії з елементами екшену і наукової фантастики «Підключені», який ви вже можете подивитися з українським перекладом.

Коли Кеті Мітчелл (Еббі Джейкобсон) вступає в школу кінематографа своєї мрії, її батько Рік (Денні МакБрайд) вирішує, що вся родина повинна відвезти Кеті до школи і в останній раз пережити таку дорожню пригоду. Але раптово в плани Мітчеллів втручаються технології: по всьому світу всі електронні прилади від телефонів і мікрохвильовок до нової лінії персональних роботів починають своє повстання проти людей. І тепер доля світу опиняється в руках цієї веселої сімейки!

Продюсерами нової історії про повстання машин виступають Філ Лорд та Крістофер МіллерЛего. Фільм», «Людина-павук: Навколо всесвіту»). В кінотеатри України «Підключені» увірвуться восени, 22 жовтня.

5 вересня 2019,  19:21 | Новини серіалів

Щоб повернути у світ живих свого друга Елфо, принцеса Бін відправляється у Пекло в офіційному трейлері 2 сезону фентезійного мультсеріалу «Розчарування», яким щойно поділився Netflix.

«Розчарування» слідує за веселими пригодами принцеси-алкоголічки Бін (Еббі Джейкобсон), її бойового ельфа Елфо (Нат Факсон) та особистого демона Люці (Ерік Андре). Коли Елфо помирає і потрапляє до Раю, Бін і Люці спускаються у Пекло, де їм доведеться обхитрити самого Диявола, щоб Елфо знову був з ними. Після чого ця весела компанія буде рятувати королівство від темної магії, що перетворила всіх його жителів на камінь.

Прем'єра 2 сезону «Розчарування» відбудеться 20 вересня.

30 серпня 2019,  14:00 | Новини серіалів

Скучили за принцесою-алкоголічкою Бін та її ельфом Елфо? Тоді вас напевно порадує тизер 2 сезону фентезійного мультсеріалу «Розчарування».

Новий мультсеріал від творця «Сімпсонів» і «Футурами» Метта Грейнінга розповідає про пригоди принцеси-алкоголічки Бін (Еббі Джейкобсон), її бойового ельфа Элфо (Нат Факсон) та особистого демона Люці (Ерік Андре). Тизер показує похорон Елфо і невтішну принцесу, але, на щастя, у кінці їй вдається зв'язатися з його душею за допомогою чарівного вогню.

«Розчарування» повернеться з новими серіями 20 вересня.

24 липня 2018,  16:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець культових мультсеріалів «Сімпсони» і «Футурама» Метт Грейнінг представляє мультсеріал про минуле під назвою «Розчарування» («Disenchantment»).

На цей раз Грейнінг відправляє нас назад у минуле, у Середньовіччя, і знайомить з принцесою-алкоголічкою Бін (Еббі Джейкобсон). Вона збігає зі свого весілля та від некоханого принца, якого їй нав'язав батько-король, і разом зі своїми друзями бойовим ельфом Ельфо (Нат Факсон) та особистим демоном Люсі (Ерік Андре) відправляється у магічну подорож, щоб самій створити свою долю.

До прем'єри 1 сезону «Розчарування» залишилося менше місяця. Серії стануть доступні для перегляду на Netflix з 17 серпня.

30 червня 2018,  17:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився першим тизером нового мультсеріалу Метта Грейнінга «Розчарування» («Disenchantment»).

Ви бачили майбутнє в «Футурамі», ви бачили сучасність в «Сімпсонах»... Яким буде третій хід? Звичайно, подорож у минуле. «Розчарування» розповість про середньовічні пригоди принцеси-алкоголічки (Еббі Джейкобсон), її бойового ельфа (Нат Факсон) та особистого демона (Ерік Андре).

Netflix одразу замовив два сезони «Розчарування», яке, за словами Грейнінга, буде орієнтоване «на дорослу аудиторію».

Прем'єра 1 сезону відбудеться влітку, 17 серпня.

2 квітня 2018,  00:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулий тиждень порадував нас новими трейлерами до фільмів «Титан», «Кінцева» та «Темні уми», розширеним ТБ-роликом блокбастеру «Месники: Війна нескінченності» і повноцінним трейлером 2 сезону серіалу «Світ Дикого Заходу».

Читати далі...
26 березня 2018,  17:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix випустила трейлер драматичної картини «6 кульок», де зіграли Дейв Франко і Еббі Джейкобсон.

Драма розповідає про непрості стосунки молодої жінки Кейті (Джейкобсон) та її брата Сета (Франко), який знову підсів на голку. Протягом однієї ночі вони їздять по Лос-Анджелесу в пошуках відкритого центру детоксикації разом з дворічною донькою Сета, яку було ні з ким залишити. Також в цій історії з'являться Тім МетісонЗвіринець») та Джейн КачмарекМалкольм у центрі уваги»).

«6 кульок» є режисерським дебютом Марії-Льюїс Райан. Фільм буде доступний для перегляду на Netflix з 6 квітня.

21 вересня 2017,  16:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Як і «Лего. Фільм: Бетмен» мультфільм «Лего. Ніндзяго. Фільм» отримав закулісне відео, де замість акторів про його створення розповідають самі фігурки LEGO, ніби вони по-справжньому грали свої ролі. Гармадон (Джастін Теру) був дуже розчарований дізнатися, що є не головним героєм цієї історії, яка повідає про його сина Ллойде (Дейв Франко) і його друзів-ніндзя. А Нія (Еббі Джейкобсон) розкрила, що її спочатку запрошували зіграти Чудо-жінку, але виникли проблеми з графіком.

Познайомитися з цими веселими героями ближче ви можете в українських кінотеатрах з сьогоднішнього дня.

16 вересня 2017,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Лего. Ніндзяго. Фільм» Олівія Манн була рада зустрітися з легендарним Джекі Чаном в рамках промо-туру свого спільного мультфільму.

Читати далі...
28 серпня 2017,  14:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні нового навчального року мультфільм «Лего. Ніндзяго. Фільм» вирішив надихнути школярів бути як ніндзя. І в його новому промо-ролику ніндзя Нія (Еббі Джейкобсон) розповідає, що необхідно мати в шафці справжньому воїну, поки жахливий Гармадон (Джастін Теру) нападає на місто. Наприклад, маску ніндзя, камуфляжний грим, суші, таємний прохід у своє лігво і фото надихаючих тебе героїв — в її випадку це Диво-жінка та Жінка-кішка.

Закулісне відео, в якому Джекі Чан показує, як ставив трюки для «Лего. Ніндзяго. Фільм», дивіться тут. У кіно з 22 вересня.