Новини, в яких згадується Люсі Фрай

25 листопада 2019,  01:49 | Новини фільмів

Ейса Гонсалес мріє про славу, а потрапляє в секту в трейлері психологічної драми «Шосе для гравців», яку написала і зняла Александра МакГіннесс.

Фільм «Шосе для гравців» («She's Missing») розповідає про двох найкращих подруг Гайді (Люсі Фрай) та Джейн (Гонсалес), які живуть в пустельному окрузі. Одного разу Джейн зникає після родео, і Гайді відправляється на її пошуки через пустелю. Під час своєї подорожі вона зустрічає різних людей і знаходить Джейн у небезпечній секті, куди її заманив за допомогою наркотиків жорстокий хлопець Рен (Джош Гартнетт).

Влітку Гонсалес зіграла в хітовому бойовику «Форсаж: Гоббс та Шоу» з Двейном Джонсоном і Джейсоном Стейтемом, а зараз її можна побачити в кінотеатрах у фентезі «Таємниці райських пагорбів» з Еммою Робертс та Міллою Йовович.

23 грудня 2017,  00:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix поділилася епічним фінальним трейлером без цензури свого фентезійного екшену «Яскравість», в якому звучить похмура інтерпретація різдвяної пісні «Silent Night».

Події «Яскравості» переносять нас в сучасний Лос-Анджелес, де люди живуть пліч-о-пліч з орками і ельфами. Коп-людина Ворд об'єднується з копом-орком Джейкобі, щоб знайти зброю, за яку всі готові вбити. Цих дуже різних напарників втілюють Вілл Сміт і Джоел Едгертон, а компанію їм складають Нумі Рапас, Едгар Рамірес, Люсі Фрай і Джей Ернандес.

З 22 грудня фільм Девіда ЕйраЛють», «Загін самогубців») став доступним для перегляду на Netflix.