Новини серіалів, в яких згадується Тайлер Блекберн

26 березня 2019,  16:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик 17 серії 1 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», де сестер шокує возз'єднання з Гаррі, а також в ній з'явиться зірка серіалу «Милі ошуканки» Тайлер Блекберн.

Коли Ніко (Еллен Тамакі) звертається до Мел (Мелоні Діас) по допомогу, вона випадково розкриває нового демона. Меггі (Сара Джеффері) вирішує проникнути в «культ», щоб перешкодити його планам, але коли вона пропадає, Мейсі (Мадлен Манток) та Мел вирушають на її пошуки. Гаррі (Руперт Еванс) повинен зіткнутися віч-на-віч з «даром», яким його наділили Старійшини, залишаючи Мейсі, Мел і Меггі в шоці. Мел вважає, що Фіона (Леа Пайпс) може бути ключем до того, щоб допомогти Гаррі, що призводить до проблем з Джадою (Алейз Шеннон). Тим часом Паркеру (Нік Гаргроув) стає гірше, і Меггі не знає, як йому допомогти.

Серія «Surrender» («Капітуляція»), режисером якої виступає відома канадська актриса Меган ФоллоузЕнн з Зелених дахів», «Царство»), прибуде на екрани 1 квітня за українським часом.

25 липня 2018,  02:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал The CW готує римейк науково-фантастичної драми «Розвелл» («Місто прибульців»), яка виходила з 1999 по 2002 рік.

В оригіналі головним героями серіалу були тінейджери, але римейк «Розвелл, Нью-Мексико» буде слідувати за дорослими героями: біомедичним дослідником і донькою нелегальних іммігрантів Ліз Ортехо (Джанін Мейсон) та її шкільним коханням Максом (Нейтан Парсонс), який тепер працює в поліції. Повернувшись додому, Ліз дізнається, що Макс є прибульцем і все життя приховував свої позаземні здібності. Він використовує їх, щоб врятувати життя Ліз, після чого вони стають пов'язані одне з одним на психічному рівні.

Прем'єра нового «Розвелла», де також зіграють Тайлер БлекбернМилі ошуканки»), Майкл ТревіноЩоденники вампіра») і Ембер МідфандерЛегіон»), очікується на початку 2019 року.

7 жовтня 2016,  16:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст «Милых обманщиц» поделился трогательными фотографиями с читки сценария самой последней серии, во время которой актеры не смогли сдержать слезы.

Читати далі...
20 грудня 2015,  15:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Менше місяця залишилося до повернення на екрани детективної драми А. Марлін Кінг «Милі ошуканки», чиї події будуть розвиватися 5 років потому. І днями з'явився до них новий постер, кадри і деталі про те, де ж її героїні опинилися зараз, коли їм знову доведеться розплутувати таємниці в рідному Роузвуді.

Читати далі...