Новини фільмів, в яких згадується Маргарет Квеллі

24 лютого 2021,  20:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сігурні Вівер трохи нагадує культову героїню Меріл Стріп зі стрічки «Диявол носить Prada» в дубльованому трейлері драматичного фільму «Мій рік у Нью-Йорку», також відомого як «Мій роман з Селінджером».

Читати далі...
25 грудня 2019,  18:36 | Новини фільмів

Вийшов український трейлер біографічного трилера Бенедикта Ендрюса «Проти всіх ворогів», в якому зірка екшену «Ангели Чарлі» Крістен Стюарт втілює легендарну актрису Джин Сіберг.

В кінці 60-х років зірка французької «нової хвилі» Джин Сіберг на піку своєї кар'єри почала виступати за права афроамериканців і корінних народів США. Тоді ж ФБР розвернуло проти неї розвідувальну операцію: систему стежень та гучних провокацій. У цій мережі шпигунства молодий агент, якого таємно приставили до Сіберг, стає одним з головних героїв її історії.

Компанію Стюарт тут складають актори Ентоні Макі, Джек О'Коннелл, Маргарет Квеллі і Зазі Бітц. Авторами сценарію виступають Джо Шрепнел і Анна Вотерхаус. В український прокат фільм «Проти всіх ворогів» вийде наприкінці зими, 27 лютого.

24 липня 2019,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Леонардо ДіКапріо, Бред Пітт і Марго Роббі готові підкорювати наші серця в дев'ятому фільмі культового режисера Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», про що свідчать нові персональні постери за їх участю.

Читати далі...
18 березня 2019,  16:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Леонардо ДіКапріо представив офіційний постер драматичної картини Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», компанію в якій йому складе Бред Пітт.

Читати далі...
14 січня 2019,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня прямо з космосу прибув третій офіційний трейлер супергеройського екшену «Капітан Марвел», а також вийшли українські трейлери фентезійного бойовика «Хеллбой», трилера «Ми» та горора «Щасливий день смерті 2», зворушливий ТБ-ролик мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» і новий трейлер фінального сезону фентезі «Гра престолів».

Читати далі...
9 січня 2019,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ентоні Макі з супергеройського екшену «Перший месник: Протистояння» і зірка серіалу «Залишені» Маргарет Квеллі зустрічаються в постапокаліптичному світі в офіційному трейлері наукової фантастики «Io».

Сем (Квеллі), одна з останніх виживших на постапокаліптичній Землі, є молодою вченою, яка присвятила себе пошукам способу, як адаптуватися людям до нових суворих умов, щоб вони не покидали Землю. Але коли останній шаттл готується до відправлення на далеку планету-колонію, Сем зустрічає іншого вижившого Міку (Макі). І тепер вона повинна вирішити, чи вирушити їй разом з ним і почати життя з чистого аркуша на новій планеті, чи залишитися й боротися за виживання Землі.

На Netflix фільм Джонатана Гелперта стане доступний для перегляду з 18 січня.