Новини, в яких згадується Сергій Притула

6 березня 2023,  15:48 | Новини фільмів

Найбільш очікуваний український мультфільм «Мавка: Лісова пісня» зібрав зірковий акторський склад, куди увійшли Сергій Притула, Олена Кравець, Олег Скрипка, Дзідзьо та багато інших відомих представників українського шоубізнесу.

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Поганці» («Погані хлопці»)
Чарівна банда пана Вовчука, яка викраде ваші серденька
2 червня 2022,  21:44 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З кінця 1990-х і до сьогодні американська кіностудія DreamWorks Animation неодноразово довела, що її коник фантастичні історії про тварин. Майже за два з половиною десятиліття вона подарувала нам такі хітові франшизи, як «Мадагаскар», «Шрек», «Як приборкати дракона» і «Кунг-фу Панда», чиї персонажі-звірі стали друзями вже для кількох поколінь глядачів. І тепер вона збирається познайомити нас з новою командою звірів, з якими не занудьгуєш, в своєму новому пригодницькому мультфільмі під назвою «Поганці» («Погані хлопці»). Адже його герої справжні поганці, але це не завадить їм підкорити ваші серця.

Читати далі...
27 травня 2022,  18:00 | Новини фільмів

Сергій Притула, Олександр Педан, Лілія Ребрик та інші відомі представники українського шоу-бізнесу подарували свої голоси героям пригодницького мультфільму «Поганці» (також відомого як «Погані хлопці»), який представляє голлівудська кіностудія DreamWorks Animation.

Читати далі...
24 грудня 2018,  23:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найгарячішими трейлерами минулого тижня виявилися перші трейлери науково-фантастичского екшену «Люди в чорному: Інтернешнл», фентезійного бойовика «Хеллбой» та української комедії «Свінгери 2», а також з'явилися нові трейлери супергеройських екшенів «Аквамен» і «Темний фенікс».

Читати далі...
20 грудня 2018,  01:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоумен Сергій Притула дає цінну пораду берегти любов у розширеному ТБ-ролику української комедії для дорослих «Секс і нічого особистого», яка виходить в прокат в цей четвер, 20 грудня.

У новій кінокартині Ольги Ряшиной, де він також виступає сценаристом, Притула втілює харизматичного Василя, кращого друга головного героя Сергія (Роман Луцький). Коли Сергія кидає дівчина, тому що він «в ліжку повний нуль», він вирушає до Праги до Василя, де під час походу по клубах знайомиться зі стриптизеркою, яка береться навчити героя деяким постільним примудростям. Тим часом до Праги прибуває колишня Сергія, так що скандалу не минути. Чим завершиться цей любовний трикутник, дивіться в найближчому кінотеатрі.

Квитки на сеанси «Секс і нічого особистого» ви знайдете в нашій афіші.

27 листопада 2018,  14:30 | Оновлення

З'явився «романтичний трейлер» української комедії «Секс і нічого особистого», основною музичною темою якого стала пісня «Полураздета» Макса Барських.

Коли на пропозицію руки і серця тобі кажуть, що ти в ліжку повний нуль, тут не до жартів. Убитий горем Сергій приймає чоловіче рішення і їде до Праги на Новий рік до свого друга Василя. Після ночі обломів в стрип-клубі він випадково знайомиться зі стриптизеркою Діаною, яка обіцяє зробити з нього супергероя. Але на шляху до великої мрії стає його колишня дівчина.

Головну роль в комедії «Секс і нічого особистого» виконує зірка «Сторожової застави» Роман Луцький, а його друга грає відомий шоумен Сергій Притула. У кінотеатрах України фільм можна буде подивитися перед Новим роком з 20 грудня.

22 жовтня 2018,  22:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня були представлені нові трейлери українських комедій «Секс і нічого особистого» та «Зустріч однокласників», дубльовані трейлери фільму жахів «Прокляття Ла Йорони» та фентезі «Майбутній король», а також дебютний ТБ-ролик супергеройського екшену «Аквамен».

Читати далі...
18 жовтня 2018,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий трейлер гарячої української комедії «Секс і нічого особистого», де присутні моменти в дусі фільмів «Американський пиріг», «Це безглузде кохання» і навіть «П'ятдесят відтінків сірого».

Коли на пропозицію руки і серця тобі кажуть, що ти в ліжку повний нуль, тут не до жартів. Убитий горем Сергій (зірка фентезі «Сторожова застава» Роман Луцький) приймає чоловіче рішення і їде до Праги на Новий рік до свого друга Василя (Сергій Притула). Після ночі обломов в стрип-клубі він випадково знайомиться зі стриптизеркою Діаною (Анжеліка Ніколаєва), яка обіцяє зробити з нього супергероя. Але на шляху до великої мрії стає його колишня дівчина.

В український прокат комедія «Секс і нічого особистого» увірветься 20 грудня.

12 жовтня 2018,  14:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фентезі «Сторожова застава» Роман Луцький щойно поділився в соцмережах інтригуючим тизером нового трейлера української комедії «Секс і нічого особистого», який буде представлений 17 жовтня.

У фільмі Ольги Ряшиної Луцький втілює Сергія, на чию пропозицію руки і серця його кохана дівчина відповідає відмовою, а на додаток каже йому, що в ліжку він повний нуль. Розбитий Сергій вирішує відправитися на Новий рік в Прагу до свого друга Василя (Сергій Притула), і там в одному стрип-клубі головний герой зустрічає стриптизерку Діану (Анжеліка Ніколаєва), яка обіцяє зробити з нього в ліжку супергероя.

Раніше на тижні був представлений офіційний постер фільму «Секс і нічого особистого», на якому Притула позує з шкіряним батогом. В український прокат гаряча комедія Ряшиної вийде 20 грудня.

8 жовтня 2018,  23:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеведучий і актор Сергій Притула позує зі шкіряним батогом на офіційному постері української романтичної комедії «Секс і нічого особистого», чия прем'єра відбудеться наприкінці року.

Читати далі...
11 серпня 2018,  23:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеведучі Сергій Притула і Леся Нікітюк продовжать змагатися в новому сезоні українського ігрового шоу «Хто зверху?», яке повертається зі свіжими випусками в кінці літа.

Притула і Нікітюк виступають на шоу капітанами двох команд, в одну з яких входять чоловіки українського шоу-бізнесу, а в іншу жінки. Вони борються за перемогу в різних тематичних конкурсах, пов'язаних з типовими «чоловічими» і «жіночими» питаннями. В промо-ролику, який ви можете побачити нижче, Притула приходить на сповідь і зізнається, що працював на цьому шоу з трьома ведучими, і якщо перші дві були не подарунок, то третя зовсім його замучила, і йому навіть здається, що в неї вселився чорт. На що Нікітюк йому відповідає: «Змирися... і будь знизу».

Новий сезон «Хто зверху?» стартує на Новому каналі у четвер, 30 серпня.

7 травня 2018,  15:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Улюблені ведучі передачі «Орел і решка» Леся Нікітюк та Регіна Тодоренко знову об'єднались на екрані у свіжому випуску ігрового шоу «Хто зверху?».

Читати далі...
25 квітня 2018,  13:10 | Новини фільмів

Вийшов перший офіційний тізер романтичної комедії «Секс і нічого особистого», адаптації відомого канадського фільму «Секс і нічого зайвого».

Виробництвом стрічки займається компанія StarMedia за підтримки Держкіно, яка становить 13 млн. грн. при загальному бюджеті фільму 26 млн. грн.

У головній ролі – молода зірка українського кінематографа Роман Луцький. Ім'я головної героїні залишається в секреті: актриса буде представлена на літньому кіноринку в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю. Сергій Притула грає друга головного героя. До слова, для Сергія це кінодебют, його перша роль у кіно.

Читати далі...
8 березня 2018,  20:45 | Новини фільмів

7 березня в Україні стартував прокат анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила». На честь довгоочікуваної прем'єри у київському кінотеатрі «Планета Кіно» пройшов спеціальний показ для команди мультфільму, його друзів та партнерів.  

Перед показом відбулася закрита вечірка, яка зібрала представників кіноіндустрії, медіа та шоу-бізнесу, багато з яких взяли участь у роботі над мультфільмом: солісти гурту «Время и Стекло» Надя Дорофєєва та Олексій Завгородній (Позитив), телеведучі Маша Єфросиніна, Сергій Притула та Юрій Горбунов, Заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк, лідер групи "ТНМК" Олег "Фагот" Михайлюта, співачка Джамала, актори Роман Луцький і Олег Волощенко, блогер Пупсі Кіра, співорганізатор сімейного фестивалю «Мамаслет» Аревік Арзуманова, музикант Мілош Єліч, а також телеведучі Дмитро Комаров і Катерина Осадча, співзасновниця beauty bar G.Bar Сабіна Мусіна, режисер Тоня Ноябрьова, дизайнер Лілія Пустовіт, продюсер Ігор Тарнапольський, співачка Наталія Гордієнко, засновники продюсерського центру MOZGI Entertainment Потап та Ірина Горова. Ведучим вечірки став Андрій Шабанов.

Читати далі...
22 лютого 2018,  13:10 | Новини фільмів

Проблеми столичних принцес і танцюючий Хом'як Вінницький, який танцює під хіт MONATIK`a: другий трейлер анімаційного повнометражного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» показав, що ще цікавого готують для своїх майбутніх глядачів творці стрічки.

Цього разу розповідь в трейлері піде від імені Міли (нагадаймо, що у першому трейлері своє бачення історії представив Руслан), яка змальовує тужливі будні принцеси і ділиться своїми мріями про пригоди. Міла ще не знає, що її заповітним бажанням призначено збутися, але зовсім не так, як їй того хотілося.

Читати далі...