Новини, в яких згадується Карлос Валдес

10 березня 2021,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Суперлиходійка Єва намагається створити цілу армію і захопити Централ-Сіті в промо-ролику 3 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Читати далі...
4 березня 2021,  17:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Протистояння з Євою триває, але Баррі, здається, зрозумів, як відкрити портал до Задзеркалля. Це показує нам новий промо-ролик супергеройського серіалу «Флеш», який присвячений 2 серії 7 сезону.

Читати далі...
11 лютого 2021,  17:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал The CW вирішив порадувати всіх шанувальників супергеройського серіалу «Флеш», опублікувавши в мережі офіційний постер його майбутнього сезону, який збирає разом п'ятірку головних героїв. І декого на ньому не вистачає.

Читати далі...
2 лютого 2021,  14:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний трейлер 7 сезону супергеройського серіалу «Флеш», яким сьогодні поділився канал The CW, розкриває, що його прем'єра була перенесена на 2 березня.

Читати далі...
18 березня 2020,  20:32 | Новини серіалів

Баррі Аллен (Грант Гастін) боїться не встигнути врятувати життя близької людини в промо-ролику 16 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Після того як кримінальна організація Black Hole наймає Ганчіркову ляльку (Трой Джеймс), щоб він убив Джо (Джессі Л. Мартін), Сінгх (Патрік Сабонгуй) пропонує йому скористатися програмою захисту свідків, але Джо відмовляється припиняти своє розслідування по Карверу (Ерік Неннінгер). Розслідуючи Карвера разом з Циско (Карлос Валдес), Ральф (Гартлі Сойєр) стикається зі Сью (Наталі Дрейфусс). Тим часом Айріс (Кендіс Паттон) починає підозрювати Єву (Ефрат Дор).

Серія із меланхолійною назвою «So Long and Goodnight» («Таке довге "На добраніч"») прибуде на екрани 25 березня за українським часом.

17 березня 2020,  18:54 | Новини серіалів

Циско продовжує дивувати нас своїми винаходами в новому фрагменті 15 серії 6 сезону хітового супергеройського серіалу «Флеш».

Поки Баррі (Грант Гастін) повинен стежити за тим, щоб не використовувати супершвидкість (а також супермислення і суперзцілення), щоб зберегти свої надздібності, його друг-винахідник Циско (Карлос Валдес) створює для нього спеціальний датчик швидкості у вигляді наручного годинника. Кейтлін (Даніель Панабейкер) пояснює, що Баррі повинен стежити за тим, щоб він не виходив за межі зеленої зони, інакше його сили будуть під ударом. Тим часом Неш (Томас Кавана) кричить в своїй камері і просить його випустити. Команда не знає, чи це дійсно він, чи це з ними грає Зворотний Флеш, але Баррі вирішує це з'ясувати.

Наступна серія називається «The Exorcism of Nash Wells» («Екзорцизм Неша Веллса») і покаже повернення суперлиходія Еобарда Тоуна. Її прем'єра відбудеться 18 березня за українським часом.

11 березня 2020,  17:04 | Новини серіалів

Наступного тижня Баррі Аллен знову зіткнеться зі своїм найгіршим ворогом Зворотним Флешем, розкриває промо-ролик 15 серії 6 сезону серіалу «Флеш».

В наступній серії Флеш (Грант Гастін) вступить в боротьбу з новою небезпечною металюдиною на ім'я Саншайн (Наталі Шарп), чиї суперсили поки тримаються в таємниці, оскільки вона не з коміксів DC і була придумана сценаристами серіалу. Тим часом Циско (Карлос Валдес) вирішує допомогти Неша Веллсу (Томас Кавана), в якого ймовірно вселився Зворотний Флеш.

Серія отримала зловісну назву «The Exorcism of Nash Wells» («Екзорцизм Неша Веллса») і прибуде на екрани 18 березня за українським часом.

27 лютого 2020,  15:24 | Новини серіалів

Промо-ролик 14 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш» показує радісне возз'єднання команди з Воллі Вестом.

Кід Флеш (Кейнан Лонсдейл) повертається до Централ-Сіті з позитивним настроєм і новими трюками в рукаві. Поки він радо возз'єднується зі своєю родиною, Воллі зізнається Баррі (Грант Гастін), що він повернувся, тому що вважає, що щось не так зі Спідфорс. Тим часом Циско (Карлос Валдес) повертається зі своєю пізнавальної місії, яку провів на Землі-Прайм.

Серія отримала назву «Death of the Speed ​​Force» («Смерть Спідфорс») і прибуде на екрани 11 березня за українським часом.

16 січня 2020,  17:00 | Новини серіалів

Команда стикається з наслідками «Кризи на Нескінченних Землях» в розширеному промо 10 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

«Криза» минула, і тепер Баррі (Грант Гастін), Айріс (Кендіс Паттон), Циско (Карлос Валдес) та іншим доведеться звикнути до думки про те, що Баррі вижив і що все добре. Але Айріс місяцями готувалася до смерті чоловіка і тепер не готова знову бути його «дівчиною в біді», яку потрібно рятувати. Тому коли команда Флеша стикається з новою секретною організацією і вбивцями, у яких світяться очі, вона теж відправляється в бій.

Ця серія отримала назву «Marathon» («Марафон») і вийде на телеекрани 5 лютого за українським часом.

11 грудня 2019,  00:37 | Новини серіалів

З'явився фрагмент третьої серії кросовера «Криза на Нескінченних Землях», яка продовжиться у світі серіалу «Флеш». І в ній на підмогу героям прибуде Чорна блискавка з іншої Землі.

У новій серії кросовера Arrowverse Парія (Томас Кавана) викликає з іншого всесвіту Чорну блискавку (Кресс Вільямс), ось тільки його знайомство з Флешем (Грант Гастін), Вбивцею Мороз (Даніель Панабейкер), Циско (Карлос Валдес) і старим Флешем (Джон Веслі Шипп) починається не з тієї ноги. Чорна блискавка вимагає повернути його назад, вважаючи, що його викрали вороги, і жбурляє блискавками у Флеша та Вбивцю Мороз. І коли Парія повідомляє Джефферсону, що його Земля (та родина) була знищена, ситуація не стає спокійнішою.

Прем'єра третьої серії «Кризи» відбудеться 11 грудня за українським часом.

27 листопада 2019,  18:22 | Новини серіалів

Вийшов промо-ролик 8 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш», останньої серії перед подіями кросовера «Криза на Нескінченних Землях».

Поки Флеш (Грант Гастін) б'ється з Бладворком (Сендхіл Рамамурті), Айріс (Кендіс Паттон) та Циско (Карлос Валдес) намагаються допомогти Баррі взяти себе під контроль, перш ніж він зникне назавжди, а решта команди бореться за те, щоб відвоювати контроль над Централ-Сіті у зростаючої армії Бладворка.

Серія «The Last Temptation of Barry Allen, Pt. 2» («Остання спокуса Баррі Аллена: Частина 2») прибуде на екрани 4 грудня за українським часом.

31 жовтня 2019,  22:41 | Новини серіалів

Денні Трехо повертається в образі Брічера в 5 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш», де реальність переплітається з фантазією.

Віра Циско (Карлос Валдес) у свою здатність замінити Баррі (Грант Гастін) в якості лідера команди Флеша похитується, коли він дізнається про приголомшливе вбивство. Вбивця Мороз (Даніель Панабейкер) не довіряє нікому, окрім себе, щоб зупинити небезпечного доктора Ремзі Россо (Сендхіл Рамамурті).

Серія «Kiss Kiss Breach Breach» («Поцілунки і порушення»), яку зняв режисер Менхай Хада, прибуде на екрани 6 листопада за українським часом.

23 жовтня 2019,  14:14 | Новини серіалів

У 4 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш» герої святкують Геловін, поки Централ-Сіті починає тероризувати суперлиходій Бладворк.

Спроби Баррі (Грант Гастін) підготувати Циско (Карлос Валдес) до Кризи зриваються, оскільки Циско готує свій план, як врятувати Баррі життя. Тим часом доктор Ремзі Россо (Сендхіл Рамамурті), який стає суперлиходієм Бладворком, використовує свої нові смертельні здібності, щоб врятувати власне життя, принісши свою людяність в жертву в цьому жахливому процесі, і Флеш та Вбивця Мороз (Даніель Панабейкер) відправляються на битву з ним.

Серія «There Will Be Blood» («Там буде кров»), режисером якої є Маркус Стоукс, прибуде на екрани 30 жовтня за українським часом.

4 жовтня 2019,  17:18 | Новини серіалів

Прибув розширений трейлер 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш», який йде півтори хвилини і показує багато нових моментів за участю основного каста і парочки нових персонажів.

Подорожуючи в часі, Баррі (Грант Гастін) «бачив мільярди версій майбутнього і мільярди смертей» і вважає, що можливо через цю прийдешню біду він і отримав свої суперздібності щоб пожертвувати собою заради всього людства. І поки Айріс (Кендіс Паттон) та Циско (Карлос Валдес) працюють над тим, як запобігти зникненню Флеша під час «Кризи на Нескінченних Землях», супергерой об'єднується з Вбивцею Мороз (Даніель Панабейкер) та разом з Ральфом (Гартлі Сойєр) потрапляє у полон. А на питання нового лиходія доктора Ремзі Россо (Сендхіл Рамамурті) про те, звідки він черпає сили, Баррі відповідає: «Від людей, яких я люблю».

Дебютна серія 6 сезону «Флеша», яка називається «Into the Void» («В порожнечу»), вийде на екрани 9 жовтня за українським часом.

28 вересня 2019,  00:45 | Новини серіалів

Новий тизер-трейлер 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш» продовжує дражнити нас зникненням Баррі і шостим кросовером всесвіту Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях».

Нам вже показували ту саму газету з майбутнього Central City Citizen, перша смуга якої повідомляє про зникнення Флеша (Грант Гастін) під час кризи, і вона знову мерехтить на екрані в даному тизер-трейлері. Баррі каже, що «бачив мільярди версій майбутнього і мільярди смертей», що вибиває його з колії, але Айріс (Кендіс Паттон) та Циско (Карлос Валдес) переконують його, що разом вони зможуть це виправити. Також в трейлері з'являється нова і не дуже дружелюбна версія Гаррісона Веллса (Томас Кавана) з іншої Землі, а у кінці Баррі каже: «Я повинен підготувати команду до цієї кризи».

Прем'єрна серія 6 сезону «Флеша» отримала назву «Into the Void» («В порожнечу») і прибуде на екрани 9 жовтня за українським часом.