Новини серіалів, в яких згадується Денніс Келлі

20 серпня 2020,  23:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon поділилася божевільним трейлером свого нового серіалу про апокаліпсис «Утопія», в якому дуже до речі звучить пісня групи R.E.M. «It's the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)» («Це кінець світу, яким ми його знаємо (і я в порядку)»).

Читати далі...
9 березня 2020,  16:21 | Новини серіалів

Серіал «Новий Папа» з Джудом Лоу добігає кінця, але не переживайте, вже скоро актор повернеться на телеекрани в новому драматичному серіалі від каналу HBO «Третій день», чий тизер-трейлер вийшов сьогодні.

Нова 6-серійна драма від творця хітового серіалу «Утопія» Денніса Келлі буде хронікою індивідуальних подорожей чоловіка та жінки, які прибувають до загадкового острівного міста в різний час. Сема (Лоу) приваблює цей острів поряд з британським узбережжям, і він стикається там з місцевими жителями, які вирішують зберегти язичницькі традиції за будь-яку ціну. А сильна духом Гелен (Наомі Гарріс) прибуває туди в пошуках відповідей, проте стає причиною бурхливої ​​битви, що вирішить долю острова.

В цьому міні-серіалі також з'явиться Кетрін Вотерстон, яка разом з Лоу грала в фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда». Прем'єра драматичного серіалу «Третій день» відбудеться 11 травня. Не знаємо як ви, а ми вже додали його до свого списку must-watch.