Новини фільмів, в яких згадується Лаверн Кокс

3 лютого 2021,  16:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього четверга, 4 лютого, в український прокат виходить очікуваний трилер про солодку помсту «Перспективна дівчина» з Кері Малліган в головній ролі. Так що саме час насолодитися її грою в новому фрагменті, який дозволяє ближче познайомитися з її героїнею Кассандрою «Кессі» Томас.

Читати далі...
13 грудня 2019,  18:01 | Новини фільмів

Одним з найбільш інтригуючих трейлерів нинішнього тижня став дебютний трейлер драматичного трилера «Перспективна молода жінка» за участю номінантки на премію «Оскар» Кері Малліган.

Напружена історія від сценаристки хітового серіалу «Вбиваючи Єву» Еміральд Феннел обіцяє бути «смачним новим поглядом на помсту». Всі говорили, що Кессі (Малліган) була перспективною молодою жінкою... Поки одна трагічна подія не стала на шляху до світлого майбутнього. Тепер вона використовує свій гострий розум і харизму, щоб заманювати в свою пастку «хороших хлопців», які не проти скористатися п'яною молодою жінкою. Проте одна несподівана зустріч збирається дати Кессі шанс виправити помилки свого минулого.

Разом з Малліган у фільмі Феннел зіграють Бо Бернем, Лаверн Кокс, Елісон Брі, Конні Бріттон, Кріс Ловелл та Адам Броді. Світова прем'єра «Перспективної молодої жінки» відбудеться у квітні 2020 року.

16 вересня 2019,  19:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тепер не тільки Шарліз Терон може вважатися «атомною блондинкою». Актриса Кейт Бекінсейл вирішила примірити схожий образ для свого наступного екшену «Удар», чия прем'єра очікується в 2020 році.

Читати далі...
14 травня 2016,  12:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Первый кадр к спецвыпуску «Шоу ужасов Рокки Хоррора» представляет звезду сериала «Оранжевый – новый черный» Лаверн Кокс в культовом образе доктора Фрэнка-н-Фертера, сладкого трансвестита из Транссексуалии, Трансильвания.

Читати далі...