Новини серіалів, в яких згадується Стівен Найт

6 листопада 2019,  17:20 | Новини серіалів

Телекомпанія BBC і творець хітового британського серіалу «Гострі картузи» Стівен Найт представляють нову похмуру адаптацію знаменитого роману Чарльза Діккенса «Різдвяна пісня».

Фентезійний міні-серіал «Різдвяна пісня» розповість про скупого, злого і самотнього чоловіка Ебенезера Скруджа (Гай Пірс), який цінує тільки гроші і ненавидить різдвяні свята. Одного разу в ніч перед Різдвом до нього приходить Дух Минулого (Енді Серкіс), Дух Теперішнього і Дух Майбутнього, щоб Скрудж переосмислив своє життя, почав радіти Різдву і цінувати те, що дійсно важливо.

Разом з Пірсом і Серкісом в цій адаптації зіграють Шарлотта Райлі, Джо Елвін, Стівен Грем і Вінетт Робінсон. На телеекрани «Різдвяна пісня» вийде у грудні.

11 вересня 2019,  00:54 | Новини серіалів

Режисер франшизи «Голодні ігри» Френсіс Лоуренс і творець хітового серіалу «Гострі картузи» Стівен Найт об'єдналися, щоб відправити зірку «Аквамена» Джейсона Момоа в майбутнє, де люди давно втратили здатність бачити, в своєму новому серіалі «Дивись».

Події серіалу «Дивись» від нового стримінгового сервісу Apple TV+, який, за словами його творців, буде «епічною драмою», розвиваються в майбутньому, через 600 років після того, як вірус знищив велику частину людства і засліпив решту населення нашої планети. Коли все людство втрачає свій зір, люди повинні адаптуватися і знайти нові засоби для виживання, але через покоління раптом починають народжуватися діти, які здатні бачити. І тепер вони у небезпеці.

Прем'єра серіалу «Дивись», де разом з Момоа можна буде побачити Елфрі Вудард, Геру Гільмар та Сільвію Гукс, відбудеться 1 листопада.

1 серпня 2019,  17:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після двох років перерви хітовий британський телесеріал «Гострі картузи» повертається на екрани, що підтверджує трейлер його 5 сезону, де до основного касту приєднуються зірка «Голодних ігор» Сем Клафлін та зірка «Спліту» Аня Тейлор-Джой.

Драматичний серіал Стівена Найта «Гострі картузи» розповідає про кримінальну сім'ї Шелбі, однією з найбільш жорстоких і впливових банд свого часу, яка живе в 1920-х роках в Бірмінгемі і зашиває в свої кепки гострі бритви. В образі глави сім'ї Томаса Шелбі повертається Кілліан Мерфі, а його тітки Поллі Хелен МакКрорі.

Прем'єра 5 сезону серіалу «Гострі картузи» відбудеться пізніше в 2019 році.