Новини фільмів, в яких згадується Дженніфер Ю Нельсон

18 серпня 2018,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка науково-фантастичного фільму «Темні уми» присвячена зворушливим стосункам його головних героїв Рубі і Ліама, які мають суперздібності.

У світі, де більша частина дітей загинула від загадкової хвороби, а ті, хто вижив, отримали надздібності різних рівнів, 16-річна Рубі (Амандла Стенберг з «Голодних ігор») є однією з найбільш небезпечних представниць свого покоління, оскільки вміє читати думки і контролювати розум інших людей. Уряд хоче її знищити, тому вона тікає з концтабору, і на волі зустрічає хлопця з телекінетичними здібностями на ім'я Ліам (Харріс Дікінсон). Між ними виникає довіра і негайна хімія, і поки вони борються за виживання, хлопець та дівчина починають закохуватися один в одного.

Читайте нашу рецензію на фільм «Темні уми», який ви все ще можете застати в українських кінотеатрах. Режисером картини виступає Дженніфер Ю.

30 липня 2018,  18:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося дебютний фрагмент науково-фантастичного екшену «Темні уми», чий сюжет нагадує супергеройський серіал «Обдаровані».

Читати далі...
21 липня 2018,  02:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Події науково-фантастичного екшену Дженніфер Ю «Темні уми» будуть відбуватися у світі, де діти мають суперздібності різних рівнів.

Читати далі...
27 червня 2018,  17:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ти один з нас?»

Кінокомпанія 20th Century Fox опублікувала в мережі вірусний промо-ролик науково-фантастичного екшену Дженніфер Ю «Темні уми».

Події екранізації роману Александри Бракен розвиваються в недалекому майбутньому, де у тінейджерів загадковим чином з'явилися надприродні здібності. Головною героїнею історії виступає 16-річна Рубі (зірка «Голодних ігор» Амандла Стенберг), одна з наймогутніших тінейджерів. Вона тікає зі свого табору і приєднується до інших дітей, які шукають притулок. Разом вони вирішують використовувати свої сили, щоб чинити опір та відвоювати своє майбутнє.

Дивіться також український трейлер «Темні уми». У кіно з 2 серпня.

28 березня 2018,  17:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox представила перший трейлер фантастичної картини «Темні уми» від продюсерів оскароносного фільму «Прибуття» і хітового серіалу «Дуже дивні справи».

«Темні уми» засновані на романі-антиутопії Александри Бракен, в якому 98% дітей Америки вбиває страшна хвороба, а ті 2% тінейджерів, що вижили, отримують надздібності. Головною героїнею історії виступає 16-річна дівчина Рубі, яку грає Амандла Стенберг (Рута з «Голодних ігор»). Вона є однією з наймогутніших представниць покоління виживших і разом з іншими володарями суперздібностей намагається втекти від уряду, що оголосив на них полювання.

Також в «Темних умах» з'являться зірка серіалу «Це ми» Менді Мур та зірка «Гри престолів» Гвендолін Крісті.

У світовий прокат науково-фантастичний трилер режисера Дженніфер Ю, номінованої на «Оскар» за мультфільм «Панда Кунг-Фу 2», вийде в серпні.