Новини, в яких згадується Карл Ситон

29 жовтня 2019,  13:12 | Новини серіалів

В 5 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Бетвумен» нас очікує багато флешбеків про дитинство лиходійки-псіхопаткі Еліс, яке було дуже страшним.

Еліс (Рейчел Скарстен) посилає Кейт (Рубі Роуз) по сумній, звивистій дорозі її життя у дні після аварії. Мері (Ніколь Кан) свариться з Кетрін (Елізабет Енвейс), що відправляє її на пошуки Кейт в башту Wayne Tower, де вона стає небажаною компанією для Люка (Камрус Джонсон).

Серія називається «Mine Is a Long and a Sad Tale» («Моя історія є довгою і сумною») і прибуде на екрани 4 жовтня за українським часом. Її режисером виступає Карл СітонПоліція Чикаго», «Супергьорл»).

18 березня 2019,  14:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лекс Лютор збирається використовувати свою секретну зброю в особі Червоної дочки Криптону в 16 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

У світлі повернення Лекса Лютора (Джон Крайєр) серіал за допомогою флешбеків показує, чим він займався останні два роки і як його секретні махінації і плани вплинули на Супергьорл (Мелісса Бенойст) та Лєну (Кеті МакГрат). Промо-ролик розкриває, що секретним планом Лютора є Червона дочка Криптону ще одна Супергьорл, яку він зараз тренує в Каснії.

Серія «The House of L» («Дім Л»), режисерами якої виступають Бен Ернандес Брей і Карл Сітон, прибуде 25 березня за українським часом.