Новини, в яких згадується Біллі Ейхнер

21 червня 2022,  10:13 | Новини фільмів

На честь місяця прайда, який у всьому світі відзначається у червні, студія Universal Pictures представила офіційний трейлер своєї мейнстримної романтичної комедії «Дружки» («Bros»), що розповість про те, як непросто знайти кохання. Але за участю представників ЛГБТ-ком'юніті.

Читати далі...
2 серпня 2019,  20:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сурикат Тімон влаштовує міні-концерт перед гієнами в новому кумедному ТБ-ролику діснеївського рімейка «Король Лев», який ви все ще можете побачити в найближчому кінотеатрі.

Комедійний дует суриката Тімона (Біллі Айкнер) й бородавочника Пумби (Сет Роген), які врятували маленького Сімбу (Джі МакКрері), прийняли його в свою зграю і виростили могутнім та добрим левом, став справжньою родзинкою фільму Джона Фавро. І в новому ТБ-ролику Тімон показує свою чарівність, виконуючи відому пісню «Be Our Guest» з іншого діснеївського фільму «Красуня і чудовисько».

«Король Лев» вже заробив 1 мільярд доларів, ставши одним з найприбутковіших фільмів 2019 року і обігнавши інший діснеївський рімейк «Аладдін».

13 липня 2019,  00:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Можна його залишити? Я буду його вигулювати, а якщо він нашкодить, то я приберу за ним». Улюблений дует із суриката і бородавочника знатно повеселить вас у другому офіційному фрагменті діснеївського рімейка «Король Лев».

Коли малюк Сімба (Джі МакКрері) опиняється далеко від дому, то зустрічає двох нерозлучних друзів Тімона (Біллі Айкнер) та Пумбу (Сет Роген). Тімон спочатку дуже лякається левеня і каже Пумбі, що це зараз він маленький, а потім виросте і з'їсть Пумбу, а Тимоном скористається як зубочисткою. Але Пумба переконує товариша взяти Сімбу з собою, оскільки тоді у них буде свій лев, і ніхто не посміє їх зачепити.

Квитки на сеанси «Король Лев» ви вже знайдете в нашій афіші. У широкому прокаті з 18 липня. Допрем'єрні покази стартують в кінотеатрах України 17 липня.

10 липня 2019,  17:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український постер діснеївського рімейка «Король Лев» показує трійцю легендарних друзів з африканської савани, яка живе за принципом безтурботної філософії «Акуна матата».

Читати далі...
3 липня 2019,  16:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Джон Фавро і каст очікуваного діснеївського рімейка «Король Лев» розповідають в закулісному відео про те, як вони створювали нову версію улюбленого мультфільму за допомогою сучасних технологій.

Читати далі...
23 червня 2019,  23:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

А ви відчуваєте цієї ночі кохання? Студія Disney вирішила зігріти наші серця новим зворушливим ТБ-роликом свого рімейка «Король Лев», в якому можна почути пісню «Can You Feel The Love Tonight?» у виконанні Бейонсе та Дональда Гловера.

«Король Лев» є художньою адаптацією культового мультфільму, який вийшов на екрани в 1994 році і отримав 2 премії «Оскар». Це історія левеняти Сімби (Дональд Гловер), який після смерті батька Муфаси (Джеймс Ерл Джонс), короля всіх звірів в савані, був вигнаний і ріс разом з сурікатом Тімоном (Біллі Айкнер) і бородавочником Пумбою (Сет Роген). Ставши дорослим левом, Сімба зустрічає свою подругу дитинства Налу (Бейонсе), і вона переконує його повернутися додому і пред'явити свої законні права на трон.

Щоб ближче познайомитися з левицею Налою, яка говорить і співає голосом відомої співачки, дивіться третій ТБ-ролик рімейка «Король Лев». У кіно з 18 липня.

3 червня 2019,  22:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сімба готується стати справжнім королем у другому офіційному ТБ-ролику пригодницького фільму Джона Фавро «Король Лев».

Рімейк мультфільму «Король Лев» відправить глядачів різного віку до африканської савани, де народжується новий король. Левеня Сімба (Дональд Гловер) ідеалізує свого батька короля Муфасу (Джеймс Ерл Джонс) і серйозно ставиться до своєї королівської долі. Але не всі в королівстві звірів раді появі Сімби на світ брат Муфаси Шрам (Чіветель Еджіофор) будує плани, як скинути короля і зайняти його місце. Сімба опиняється у вигнанні і за допомогою нових друзів Тимона (Біллі Айкнер) та Пумби (Сет Роген) і давньої подруги Нали (Бейонсе) повинен стати дорослим левом і повернутися додому, щоб зайняти трон в царстві звірів.

Дивіться також український трейлер фільму «Король Лев». У кіно з 18 липня.

11 квітня 2019,  02:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув офіційний український трейлер очікуваного рімейка від студії Disney «Король Лев», який зняв режисер «Залізної людини» і «Книги джунглів» Джон Фавро.

Новий трейлер, на відміну від тизер-трейлера, який вийшов в листопаді минулого року, показує Сімбу (зірка фантастики «Соло» Дональд Гловер) в дитинстві та в дорослому віці, а також представляє головного лиходія Шрама (Чіветель Еджіофор), кохану Сімби Налу (Бейонсе) та нерозлучних друзів Тімона (Біллі Айкнер) й Пумбу (Сет Роген), щоправда, останніх ми бачимо в трейлері тільки здалеку.

В український прокат «Король Лев» прибуде влітку, 18 липня.

26 лютого 2019,  01:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час однієї з рекламних пауз 91-ї церемонії нагородження премії «Оскар», яка відбулася 24 лютого, студія Disney показала розширений ТБ-ролик одного з своїх майбутніх рімейків «Король Лев».

Читати далі...
30 жовтня 2018,  16:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо вам теж було мало Кобі Смолдерс у фільмі «Месники: Війна нескінченності», то спеціально для вас стримінговий сервіс Netflix готує 2 сезон свого комедійного серіалу з її участю «Друзі з коледжу».

«Друзі з коледжу» розповідають про возз'єднання давніх друзів, які знайомі з часів Гарварду і вже розміняли свій четвертий десяток. У них між собою дуже складні стосунки, і в тизер-трейлері 2 сезону Макс (Фред Севедж) після тренування говорить Феліксу (Біллі Айкнер), що не знає, навіщо запросив всю цю компанію на вечірку з приводу своєї заручин. Далі відео показує, що він не дарма переживав, оскільки вечірка швидко виходить з-під контролю.

Також у серіалі знімаються Кіген-Майкл Кі, Нат Факсон, Енні Перріс та Дже Су Парк.

Нові серії ситкому від Ніколаса Столлера і Франчески ДеБланко стануть доступні для перегляду на початку наступного року, 11 січня.

28 жовтня 2018,  00:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Еван Пітерс та Біллі Айкнер носять жахливі зачіски в промо-ролику 8 серії 8 сезону горор-антології «Американська історія жахів».

Опис 8 серії свідчить, що «Майкл (Коуді Ферн) намагається знайти своє призначення, і кульмінацією цих пошуків стає смертельне протистояння». У промо-ролику він каже, що не знає, що йому робити, і хоча він і антихрист, йому ніхто не давав підручника з цієї справи. Після Майкл знаходить культ, який поклоняється Сатані, зустрічає двох дивних поплічників в особі персонажів Пітерса і Айкнера, а також стикається віч-на-віч з Корделією (Сара Полсон), яка говорить йому, що всі його союзники мертві, і що він провалив свою місію.

Нова серія «Американської історії жахів» отримала назву «Sojourn» («Тимчасове перебування») і вийде на екрани 1 листопада за українським часом.

7 вересня 2018,  23:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сара Полсон керує життям в постапокаліптичному бункері в офіційному трейлері 8 сезону лякаючої антології «Американська історія жахів».

На планеті настає Апокаліпсис, і герої 1 сезону «Будинок-вбивця» та 3 сезону «Шабаш» опиняються під замком в зловісному бункері, за межами якого, за словами нової героїні Полсон, дуже високий рівень радіації. Вони не можуть піти, а якщо хтось із них ризикне порушити суворі правила бункера, на них чекає жорстоке покарання.

Разом з Полсон в нових серіях зіграють Еван Пітерс, Кеті Бейтс, Джессіка Ленг, Лілі Рейб, Френсіс Конрой, Таісса Фарміга, Біллі Лурд, Біллі Айкнер, Леслі Гроссман та Джоан Коллінз.

В тизер-трейлері 8 сезону «Американська історія жахів» гучно повернулася Емма Робертс. Прем'єра сезону відбудеться 12 вересня.

16 серпня 2018,  22:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Життя в розпаді.»

Проти ночі вийшов новий тизер 8 сезону популярної горор-антології Райана Мерфі і Бреда Фалчука «Американська історія жахів».

Новий сезон «Американської історії жахів» отримав назву «Апокаліпсис» та об'єднає персонажів з 1 сезону «Будинок-вбивця» і 3 сезону «Шабаш» для страхітливого досвіду, який «почнеться з кінця світу».

В майбутніх серіях зіграють Сара Полсон, Еван Пітерс, Емма Робертс, Лілі Рейб, Шайен Джексон, Біллі Лурд, Кеті Бейтс, Біллі Айкнер, Таїсса Фарміга, Адіна Портер, Леслі Гроссман, Габурі Сідібе та Джессіка Ленг.

«Американська історія жахів» повертається на телеекрани восени, 12 вересня.

24 вересня 2017,  21:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику 4 серії 7 сезону серіалу «Американська історія жахів», яка називається «11/9», Гаррісон (Біллі Айкнер) запитує у Кая (Еван Пітерс), які в нього цілі в житті. І хлопець відповідає без сорому: світове панування. Хтось знову дуже сильно лякає Еллі (Сара Полсон), а Вінтер (Біллі Лурд) розповідає Каю, що зробила щось «фантастичне». Також тут з'являється Емма Робертс, яку було не видно в серіалі з 2015 року.

Нещодавно Полсон відвідала шоу Еллен ДеДженерес, де ведуча її тричі злякала. Нова серія «Американської історії жахів» вийде 26 вересня.