Новини, в яких згадується Дженнді Тартаковські

Рецензія на мультфільм «Монстри на канікулах: Трансформанія»
Фінальна пригода Дракули та його веселої сімейки монстрів
24 січня 2022,  05:33 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Цілу декаду тому, у далекому 2012 році, анімаційна студія Sony Pictures Animation представила світові незвичайну та дуже кумедну компанію з легендарних монстрів на чолі з графом Дракулою, які миттєво підкорили серця дітей та дорослих у мультфільмі «Монстри на канікулах». У руках режисера Генндія Тартаковського такі культові монстри, як вампіри, перевертні, мумії, людина-невидимка, монстр Франкенштейна та інші темні створіння, перетворилися з лякаючих лиходіїв великого екрану на вельми харизматичну та добродушну сімейку, якій зовсім не хочеться їсти людей, а хочеться спокійно відпочивати разом з рідними у готелі «Трансільванія», прихованому подалі від людських очей. Але все хороше колись закінчується, ось і Дракула вирішує вийти на пенсію й передати свій готель в руки улюбленої дочки Мевіс і дуже-сильно-дошкуляючого-йому-зятя Джонні. Що ж може піти не так?

Читати далі...
11 липня 2018,  18:54 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сотня років важкої роботи без відпустки перетворить будь-яку людину або вампіра на втомленого і ледве рухливого зомбі. Щоб цього не сталося з її батьком Дракулою, що цілодобово піклується про те, щоб всі постояльці трансільванського готелю були щасливі, турботлива Мевіс вирішує відправити його і всю родину з друзями-монстрами в незабутній круїз на розкішному лайнері, якому позаздрив би будь-який «all inclusive».

Читати далі...
3 липня 2018,  14:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ще та буде поїздочка.»

Дракула (Адам Сендлер) відправляється в незабутній круїз а другому українському ТБ-ролику мультфільму Генндія Тартаковського «Монстри на канікулах 3».

Знаменита банда доброзичливих монстрів залишає тісні стіни свого готелю й сідає на борт розкішного лайнера, щоб вирушити в подорож новими маршрутами та зустріти нових монстрів. На кораблі будуть розгортатися події, які зіпсують чимало крові наймогутнішому вампіру всіх часів. Гарантуємо подорож all inclusive: інтриги, таємниці, закляття, переляки, жарти і монстри на всі смаки.

Дивіться фрагмент «Монстри на канікулах 3», який представляє легендарного мисливця на вампірів і ворога Дракули Абрахама Ван Хельсінга. У кіно з 12 липня.

21 червня 2018,  22:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мультфільмі «Монстри на канікулах 3» з'явиться легендарний мисливець на вампірів Абрахам Ван Хельсінг, якого озвучує американський комік Джим Гаффіган.

Читати далі...
7 червня 2018,  20:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дракула і його друзі відправляються в незабутній круїз в третій частині своїх пригод «Монстри на канікулах 3».

На честь початку літніх канікул та відкриття сезону масових відпусток новий український промо-ролик анімаційної комедії Генндія Тартаковського від Sony Pictures Animation дає чотири цінні ради: втягувати живіт на фотографіях, обирати «all inclusive», не забувати про флірт біля басейну і насолоджуватися відпочинком всупереч усьому.

Дивіться також музичний трейлер «Монстри на канікулах 3». У кіно з 12 липня.

29 травня 2018,  01:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Малюк Денніс співає пісню про свою любиму маму Мевіс в новому музичному трейлері комедійної анімації від Sony Pictures Animation «Монстри на канікулах 3», створеного до Дня Матері.

У третьому розділі франшизи Генндія Тартаковського вампірша Мевіс (Селена Гомес) покаже, що є не тільки відмінною матір'ю, а і найкращої дочкою, коли подарує своєму працюючому без вихідних батькові Дракулі (Адам Сендлер) незабутній круїз. У цій подорожі компанію їм складуть Джонні (Енді Семберг), Денніс та інші постояльці знаменитого трансільванського готелю для монстрів. А на борту круїзного лайнера наші герої зустрінуть загадкового капітана корабля Еріку Ван Гелсінг (Кетрін Хан), яка є нащадком Абрахама Ван Гелсінга, давнього ворога Дракули й усіх монстрів.

Дивіться також третій трейлер мультфільму «Монстри на канікулах 3», який показує незабутній політ Дракули, Мевіс та компанії на літаку авіакомпанії «Gremlin Air». У кіно з 12 липня.

9 травня 2018,  15:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Украинская телеведущая Леся Никитюк впервые отправилась на Каннский кинофестиваль, чтобы представить мультфильм «Монстры на каникулах 3».

Читати далі...
26 лютого 2018,  15:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures Animation поділилася милим промо-роликом свого майбутнього мультфільму «Монстри на канікулах 3», що присвячений Дню святого Валентина.

Відео показує, наскільки різними бувають прояви кохання в світі Дракули (Адам Сендлер), де закохуються дуже різні істоти, як, наприклад, вампірша Мевіс (Селена Гомес) та звичайний хлопець Джонні (Енді Семберг). Від їх кохання на світ з'явився непосидючий малюк Денніс, у якого своя велика любов — до гігантського улюбленця Тінклса. І в новій частині франшизи вони всі разом відправляться в незабутній сімейний круїз для монстрів.

Також дивіться офіційний український трейлер «Монстри на канікулах 3». У кінотеатри мультфільм Генндія Тартаковського прибуде 12 липня.

13 липня 2017,  17:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки знімаються «Монстри на канікулах 3» студія Sony Pictures Animation вирішила порадувати шанувальників графа Дракули і його сім'ї короткометражною анімацією «Цуценя!». В данному закулісному відео її режисер Дженнді Тартаковський представляє перший погляд на своє нове творіння, в якому онук Дракули Денніс отримує в подарунок від дідуся гігантське цуценя, яке переверне життя жителів готелю «Трансільванія» догори ногами.

Прем'єра «Цуценя!» відбудеться перед мультфільмом «Емоджі Муві», який вийде в українські кінотеатри 17 серпня.

27 червня 2016,  15:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студия Sony Animation сообщила даты выхода «Монстров на каникулах 3», анимированного «Человека-паука» и еще нескольких фильмов, которые выйдут на экраны в 2017-2018 годах.

Читати далі...