Новини фільмів, в яких згадується Еббі Райдер Фортсон

10 червня 2019,  14:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений український ТБ-ролик сімейної драми «Подорож хорошого пса» нагадує, що фільм виходить у прокат вже в цей четвер, 13 червня.

Драматична картина режисера Гейл Манкусо буде продовженням фільму «Життя і мета собаки». Доля подарує відважному псу Бейлі (Джош Гад) нову мету стати справжнім другом і захисником для СіДжей (Еббі Райдер Фортсон/Кетрін Прескотт), онуки свого господаря Ітана (Денніс Квейд). Для цього пес знову відправляється в захоплюючу пригоду, яка розповість про любов і дружбу, відданість і надію.

Квитки на сеанси «Подорож хорошого пса» ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

30 січня 2019,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures поділилася трейлером своєї нової сімейної драми «Подорож хорошого пса», яка є сиквелом фільму «Життя і мета собаки», що вийшов у 2017 році.

Пес Бейлі (голос Джоша Гада) живе щасливим життям на мічиганській фермі свого власника Ітана (Денніс Квейд) та його дружини Ханни (Марг Гельгенбергер) та з задоволенням грає з маленькою онукою Ханни СіДжей. Одного разу мама СіДжей Глорія (Бетті Гілпін) забирає дівчинку з ферми у місто, і Бейлі дає собі обіцянку, що знайде її в своєму наступному житті. Пес перероджується і стає цуценям вже більш дорослої СіДжей (Еббі Райдер Фортсон/Кетрін Прескотт). І, щоб не трапилося, він завжди буде повертатися до своєї нової власниці.

Українська прем'єра фільму Гейла Манкусо «Подорож хорошого пса» відбудеться влітку, 13 червня.

25 вересня 2018,  15:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Marvel Studios вирішила повеселити нас за допомогою розширеного фрагмента свого останнього супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса».

Щоб добути старий костюм Людини-мурахи, Скотт Ленг (Пол Радд) і Гоуп ван Дайн (Еванджелін Ліллі) проникають в школу його дочки Кессі (Еббі Райдер Фортсон). Раптом новий прототип костюму починає глючити, і Скотт то перетворюється на гіганта, то знову стає розміром з мураху, але тут костюм заклинює, і головний герой застрягає у зрості першокласника. Звичайно, Гоуп і Генк (Майкл Дуглас) не втрачають нагоди пожартувати над ним у цій ситуації.

У форматі Digital супергеройський екшен режисера Пейтона Ріда стане доступний для перегляду 2 жовтня, а на Blu-ray він вийде 16 жовтня.

30 січня 2018,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Marvel Studios вирішила несподівано і без всяких тизерів представити дебютний трейлер свого майбутнього супергеройського екшену «Людина-мураха і Оса».

Скотт Ленг (Пол Радд) об'єднується з новою супергероїнею Осою (Еванджелін Ліллі) для своєї другої «сольної» пригоди. Трейлер згадує події «Першого месника: Протистояння», а після показує нарізку крутих моментів з сиквела «Людина-мураха і Оса», включаючи зменшення й збільшення не тільки його героїв, а й машин, будівель і навіть іграшки PEZ.

В український прокат кінокартина Пейтона Ріда, де також повернуться Майкл Дуглас, Майкл Пенья, Джуді Грір та Еббі Райдер Фортсон, вийде 5 липня. Чекаємо на дубльований трейлер.

26 жовтня 2017,  19:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Главные звезды грядущего марвеловского экшена «Человек-муравей и Оса» Пол Радд и Эванджелин Лилли были замечены на съемках в Атланте в своих супергеройских костюмах.

Читати далі...
3 серпня 2017,  23:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не успели стартовать съемки супергеройского экшена «Человек-муравей и Оса», как уже были представлены его первый постер и новый логотип.

Читати далі...