Оновлення, в яких згадується Лайа Коста

23 листопада 2017,  17:23 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З'явився український трейлер мелодрами «Новизна» з Ніколасом Голтом і Лайею Костою.

Самотність в мережі чи залежність? Випадкова нічна зустріч Габі і Мартіна на кілька годин, здавалось би, не повинна була нічого змінити. Але швидке знайомство переросло в серйозні стосунки, до яких, як виявилось, не були готові ні він, ні вона. Чи може вижити кохання в концепції відкритих стосунків? А може тільки кохання недостатньо?

У кінотеатрах України з 21 грудня.

29 жовтня 2017,  02:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер мелодрами «Новизна» за участю Ніколаса Холта та Лайї Кости. Події історії відбуваються в сучасному Лос-Анджелесі, в еру соціальних мереж. Їх герої знайомляться за допомогою програми для одиноких сердець, закохуються один в одного та вирішують бути у відкритих відносинах, продовжуючи свої сексуальні експерименти з іншими людьми. Але одного разу їх гра з емоціями один одного заходить занадто далеко.

У фільмі також зіграли Денні Г'юстонДиво-жінка»), Пом Клемент'єффВартові Галактики 2»), Меттью Грей ГаблерМислити як злочинець») та Джессіка ХенвікЗалізний кулак»).

Режисером «Новизни», чия прем'єра відбулася на початку року на кінофестивалі «Санденс», є Дрейк Дорімус, який зняв мелодраму «Як божевільний».