Оновлення, в яких згадується Емілі Ратаковскі

20 червня 2019,  00:13 | Оновлення

Опублікований український трейлер кримінального трилера «Мистецтво Обману» з Тео Джеймсом та Емілі Ратаковскі. Метт Аселтон зняв фільм за власним сценарієм.

Іван (Тео Джеймс) – віртуозний молодий крадій предметів мистецтва, який хоче покинути «професію». Еліза (Емілі Ратаковскі) – актриса із шафою, повною скелетів, та купою боргів. Вони вирішують об'єднатися для одного самого останнього, великого і зухвалого пограбування.

У прокат фільм «Мистецтво Обману» вийде 11 липня.

11 січня 2019,  22:16 | Оновлення

Друзі, ось і український трейлер психологічного трилера «Ідеальна пастка» з Емілі Ратаковскі та Аароном Полом у головних ролях.

Кессі та Брайан — молода і красива пара, у якої останнім часом намітилися проблеми у стосунках через постійні сварки та непорозуміння. Для того, щоб знову розпалити вогник пристрасті в серцях, пара вирішує прекрасно провести час на вихідних, орендувавши затишний будиночок, розташований в італійській глибинці. На відпочинку всі сварки поступово відходять на другий план, і Брайан збирається зробити пропозицію руки та серця своїй коханій, але несподівано в їх ідилію втручається чарівний незнайомець, який живе по сусідству...

Українська прем'єра фільму «Ідеальна пастка» відбудеться 28 лютого.

11 травня 2018,  14:28 | Оновлення

З'явився український трейлер фільму «У темряві» з Наталі Дормер та Емілі Ратаковскі.

Піаністка Софія стає випадковим свідком того, як у квартирі над нею вбивають дочку небезпечного міжнародного злочинця. І хоча Софія сліпа і могла тільки чути те, що сталося — її втягують в загадковий та небезпечний світ тіньового Лондона. Але виявляється, що в цьому жорстокому і похмурому світі вона здатна вибудувати свій власний, неординарний, маршрут помсти..

В кінотеатрах України дивіться з 14 червня.