Новини, в яких згадується Донал Лог

19 квітня 2019,  15:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув драматичний та інтригуючий трейлер фінальної серії супергеройського серіалу «Ґотем», чиї події відправлять нас в майбутнє.

В 12 серії 5 сезону, яка отримала назву «Початок...» («The Beginning...»), нам покажуть героїв через 10 років. Брюс Вейн (Давід Мазуз) повертається в Ґотем для відкриття нового хмарочоса Wayne Tower. Баллока (Донал Лог) звинувачують у вбивстві, і Гордон (Бен МакКензі) розкриває жахливу змову за участю Джеремаї (Камерон Монахен), яка планується у місті. Тим часом на вулицях з'являється нова фігура в чорному плащі, яка стає тим героєм, якого так потребує Ґотем.

Заключна серія «Ґотема» вийде 26 квітня за українським часом.

23 лютого 2019,  17:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Барбара (Ерін Річардс) бере в заручники... Барбару в промо-ролику 8 серії 5 сезону американського серіалу «Ґотем».

Минуле Буллока (Донал Лог) повертається, щоб його переслідувати, коли вони з Гордоном (Бен МакКензі) розслідують два вбивства в клубі Sirens. Тим часом Брюс (Давид Мазуз) і Альфред (Шон Пертві) досліджують тунелі під містом, після того як Джеремайя (Камерон Монахен) заражає води Ґотема хімікатами, і в них заводяться мутанти, а плани втечі Пінгвіна (Робін Лорд Тейлор) та Нігми (Корі Майкл Сміт) ставить під загрозу несподівана людина.

Серія, яка іронічно називається «Nothing's Shocking» («Ніщо не шокує»), вийде на екрани 1 березня за українським часом.

4 січня 2019,  16:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий промо-ролик кримінальної драми «Ґотем» мигцем показує, що на нас чекає далі в 5 сезоні, і представляє перший погляд на Брюса Вейна в костюмі Бетмена.

Гордон (Бен МакКензі) і Буллок (Донал Лог) розслідують місце, де було викрадено декілька дітей. Барбара (Ерін Річардс) виявляється несподіваним союзником для Гордона. Брюс (Давід Мазуз) шукає удавану відьму, яка може зцілити Селіну (Камрен Бікондова), а Нігма (Корі Майкл Сміт) бореться зі своїми демонами.

Прем'єра серії «Правопорушники» («Trespassers») відбудеться 11 січня за українським часом.

10 травня 2018,  01:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні виходу 21 серії 4 сезону серіалу «Готем», заснованого на коміксах DC, канал Fox представив вибуховий фрагмент, який показує, що Джеремайя має твердий намір переписати історію міста.

Джеремайя (Камерон Монахен) приходить зі своїми поплічниками до поліцейської дільниці Готема і повідомляє детективу Буллоку (Донал Лог), що у нього є 6 годин, щоб евакуювати всіх жителів міста, після чого лиходій тут все підірве. Але зробить він це не заради руйнування, а щоб потім заново відбудувати Готем на свій смак, порівнюючи себе з «художником, якому потрібно чисте полотно». І на підтвердження серйозності своїх намірів, Джеремайя підриває будівлю, що стоїть неподалік.

Дивіться також новий 4-хвилинний трейлер «Готема», який розповідає про становлення Джеремайї. Нову серію ви зможете побачити в Інтернеті 11 травня.

22 жовтня 2017,  00:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У наступній серії серіалу «Готем» з'явиться моторошний серійний маніяк-вбивця Професор Піг, і даний промо-ролик представляє на нього перший погляд. Він буде вбивати копів й надягати на них голови свиней, і Гордон (Бенжамін МакКензі) разом з Буллоком (Донал Лог) почнуть на нього полювати. Піга втілює Майкл Серверіс, відомий завдяки ролям у серіалах «Межа» і «Правильна дружина».

Серія «Hog Day Afternoon» («Полудень в день кабана») вийде на екрани 27 жовтня за українським часом.

16 вересня 2015,  19:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На промо-фотографиях каста 2 сезона сериала «Готэм» изображено 14 основных персонажей, которые появятся в новых сериях. Но, возможно, кому-то из них очень скоро придется уйти.

Читати далі...