Новини, в яких згадується Кетрін Уотерстон

9 лютого 2023,  19:02 | Новини серіалів

Лауреат премії «Еммі» Меттью Різ повертається в образі знаменитого адвоката в трейлері другого сезону серіалу «Перрі Мейсон», який глядачі чекають з 2020 року.

Читати далі...
28 травня 2022,  17:44 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Спочатку студія Warner Bros. планувала випускати по одному фільму з пенталогії «Фантастичні звірі» раз на два роки, але світова пандемія коронавірусу та скандал зі звільненням Джонні Деппа з посади головного лиходія цієї історії внесли свої корективи, і третю частину пригод відважного магозоолога Ньюта Скамандера та його друзів довелося чекати ж 4 роки. Вочевидь, через всі випробування, що випали долю людства в останні роки, починаючи від світової пандемії і закінчуючи повномасштабною війною у серці Європи, повернення у чарівний світ Дж.К. Ролінґ усі поттеромани чекали зі ще більшою надією. Особливо, враховуючи, що новий розділ франшизи отримав назву «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» на честь найвидатнішого чарівника всіх часів, який завжди знаходив правильні слова навіть у найважчі часи. Що ж пішло не так?

Читати далі...
26 травня 2022,  21:36 | Новини фільмів

Приготуйтеся до нової подорожі до казкового світу знаменитої письменниці Дж.К. Ролінґ, яка зараз активно підтримує Україну, у пригодницькому фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», знятому режисером Девідом Єйтсом, яке ви можете побачити на великому екрані з 26 травня.

Читати далі...
16 квітня 2022,  18:29 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри пригодницького фентезі Дэвида Єйтса «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» студія Warner Bros. вирішила порадувати нас його фінальним трейлером, у центрі якого перебувають чарівники Джуда Лоу та Мадса Міккельсена.

Читати далі...
8 квітня 2022,  20:00 | Новини фільмів

Магія повертається. Минулого тижня, 29 березня, у Лондоні відбулася світова прем'єра очікуваного фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», що буде новим розділом культової франшизи про Гаррі Поттера. І ведучим цієї події став... зірка Поттеріани Том Фелтон, він же Драко Мелфой!

Читати далі...
26 листопада 2020,  20:10 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Незабаром після звільнення Джонні Деппа з поста головного лиходія франшизи-приквела Поттеріани «Фантастичні звірі і де їх шукати» з'явилася інформація, що студія Warner Bros. вирішила віддати цю роль в руки Мадса Міккельсена. І тепер вона підтверджена офіційно.

Читати далі...
16 листопада 2020,  23:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки за вікном туманна осінь, пропонуємо вам не нудьгувати і не піддаватися хандрі, а заварити чашку смачного чаю і поринути в захоплюючі історії, які можна розтягнути на цілий тиждень (а то й два, якщо дивитися по одній серії в день). Для цього ми підготували спеціально для вас добірку найцікавіших та найбільш інтригуючих міні-серіалів 2020 року.

Читати далі...
30 вересня 2020,  23:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Фантастичних звірів» Кетрін Вотерстон та зірка фільму «Ціна правди» Ванесса Кірбі зближуються в 19 столітті в першому фрагменті драматичної стрічки «Світ прийдешній», чия прем'єра відбулася на 77-му Венеційському кінофестивалі.

Читати далі...
23 вересня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Едді Редмейн повідомив, що знімальний процес фентезі Девіда Єйтса «Фантастичні звірі і де їх шукати 3» стартував два тижні тому, і розповів про роботу над фільмом в умовах світової пандемії COVID-19.

Читати далі...
9 березня 2020,  16:21 | Новини серіалів

Серіал «Новий Папа» з Джудом Лоу добігає кінця, але не переживайте, вже скоро актор повернеться на телеекрани в новому драматичному серіалі від каналу HBO «Третій день», чий тизер-трейлер вийшов сьогодні.

Нова 6-серійна драма від творця хітового серіалу «Утопія» Денніса Келлі буде хронікою індивідуальних подорожей чоловіка та жінки, які прибувають до загадкового острівного міста в різний час. Сема (Лоу) приваблює цей острів поряд з британським узбережжям, і він стикається там з місцевими жителями, які вирішують зберегти язичницькі традиції за будь-яку ціну. А сильна духом Гелен (Наомі Гарріс) прибуває туди в пошуках відповідей, проте стає причиною бурхливої ​​битви, що вирішить долю острова.

В цьому міні-серіалі також з'явиться Кетрін Вотерстон, яка разом з Лоу грала в фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда». Прем'єра драматичного серіалу «Третій день» відбудеться 11 травня. Не знаємо як ви, а ми вже додали його до свого списку must-watch.

8 листопада 2019,  19:28 | Новини фільмів

Ніколас Голт втілює легендарного винахідника Ніколу Теслу в біографічному фільмі «Війна струмів», який отримав дату виходу в український прокат.

Читати далі...
25 липня 2019,  23:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фентезійна франшиза Дж.К. Роулінг «Фантастичні звірі і де їх шукати» продовжить подорожувати разом з Ньютом Скамандером по всьому світу, і в третьому фільмі він вирушить до Бразилії.

Читати далі...
29 листопада 2018,  15:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Фантастичних звірів» Кетрін Вотерстон виконує головну роль у драматичному трилері «Ніби уві сні», чий повноцінний трейлер був представлений на цьому тижні.

Вотерстон грає жінку на ім'я Кетрін, чий чоловік, відомий бельгійський актор Стефан Делво (Міхіл Хаушман із «Гри престолів»), здійснює самогубство. Намагаючись розібратися в тому, що сталося, Кетрін відновлює події, які призвели до самогубства чоловіка, і для цього знаходить його друга дитинства Еміля (зірка «Красуні і чудовиська» та «Аліеніста» Люк Еванс), який працює в зубожілому і таємничому клубі, де часто з'являвся Стефан.

Прем'єра картини Мередіт Данлак відбулася на кінофестивалі Трайбека в квітні, а у світовий прокат «Ніби уві сні» вийде в січні 2019 року.

19 листопада 2018,  15:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик фентезійного фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» створений в більш позитивному ключі, ніж його інші промо-відео, і робить акцент на возз'єднанні давніх друзів.

У других «Фантастичних звірях» Албус Дамблдор (Джуд Лоу) відправляє свого колишнього учня Ньюта Скамандера (Едді Редмейн) на пошуки темного чарівника Ґелерта Ґріндельвальда (Джонні Депп), і в цій небезпечній пригоді компанію йому складуть друзі з Америки Тіна Голдштейн (Кетрін Вотерстон), Якоб Ковальські (Ден Фоглер) і Квіні Голдштейн (Елісон Судол), останні з яких виглядають в данному ТБ-ролику дуже щасливими під час зустрічі з Ньютом.

Читайте нашу рецензію на фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», яке ви вже можете подивитися в кінотеатрах України.

Купуйте квитки на сеанси на «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

15 листопада 2018,  02:22 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Через два роки після тріумфального повернення світу чарів і чаклунства Дж.К. Роулінг у фільмі «Фантастичні звірі і де їх шукати» на екрани виходить його сиквел «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», де магозоологу Ньюту Скамандеру та його друзям доведеться зіткнутися з найнебезпечнішим чарівником свого часу – Ґелертом Ґріндельвальдом, а на глядача чекають нові небезпечні пригоди, боротьба добра зі злом, поїздка у Францію і повернення в улюблену всіма школу Гоґвортс, про лист з якої досі мріють мільйони дорослих і дітей по всьому світу.

Читати далі...