Оновлення, в яких згадується Кара Делевінь

9 серпня 2017,  21:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент наукової фантастики «Валеріан і місто тисячі планет» показує, як його головні герої — космічні агенти Валеріан (Дейн ДеХаан) і Лорелін (Кара Делевінь) — залишають екзо-космос. Валеріан необережно робить своїй напарниці зауваження з приводу її водіння, після чого вона прибирає руки з штурвала, і йому доводиться вибачиться і назвати Лорелін «найкращим пілотом всесвіту», щоб дівчина знову взяла на себе управління кораблем.

Квитки на сеанси нового творіння Люка Бессона, яке виходить у кіно завтра, ви вже можете придбати на нашому сайті.

2 серпня 2017,  14:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кара Делевінь не тільки зіграла в фантастиці «Валеріан і місто тисячі планет» головну жіночу роль, а й записала для цього фільму оригінальну пісню під назвою «I Feel Everything» («Я відчуваю все»). Її дебютний кліп, в якому модель, акторка, а тепер і співачка постає в трьох різних образах — блондинки, брюнетки та рудої — вийшов минулого тижня і вже був переглянутий на офіційному каналі на Youtube більше 2 млн разів.

Новий фрагмент з фантастики Люка Бессона за участю героїні Делевінь дивимося тут. До його української прем'єри залишився 1 тиждень.

26 липня 2017,  02:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час своєї подорожі просторами всесвіту в фантастиці «Валеріан і місто тисячі планет» її головна героїня Лорелін (Кара Делевінь) забреде в ательє представниці виду Булан-Батор, яка буде знову і знову пропонувати їй приміряти плаття. Але Лорелін цілком комфортно і в своєму космічному суперкостюмі, так що терпіння у дівчини швидко уривається, і їх знайомство завершується вельми несподівано, зате смішно.

Фінальний український трейлер кінокартини Люка Бессона дивіться тут. У кіно вона прибуде в серпні.

18 липня 2017,  18:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик наукової фантастики «Валеріан і місто тисячі планет» показує кілька смішних моментів за участю Дейна ДеХаана і Кари Делевінь, які втілюють міжгалактичних агентів Валеріана і Лорелін. Також під завзяті акорди тут з'являються Ріанна, Ітан Гоук та багато милих й небезпечних іншопланетян.

В українські кінотеатри фільм Люка Бессона прибуде 10 серпня. Фінальний український трейлер дивіться тут.

3 липня 2017,  22:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент наукової фантастики Люка Бессона «Валеріан та місто тисячі планет» показує, як агент Лорелін у втіленні Кари Делевінь допитує трійцю кумедних, проте дуже розумних та хитрих іншопланетян, які називаються доган дагуїс. І хоча вони начебто знають слабкі місця людей, вони ще ніколи не зустрічали розлюченої жінки.

Візуально прекрасний фрагмент фільму, де Валеріан (Дейн ДеХаан) та Лорелін прибувають в космічне місто Альфа, дивимося тут.

30 червня 2017,  02:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент фантастики Люка Бессона «Валеріан і місто тисячі планет» показує прибуття агентів Валеріана (Дейн ДеХаан) та Лорелін (Кара Делевінь) в космічне місто Альфа, яке називають Містом тисячі планет. Адже тут уживається величезна кількість різноманітних видів, які говорять більш ніж на 5 тисячах різних мов. І комп'ютерний інтерфейс їх корабля проводить агентам, а заодно й нам невеличку екскурсію по цьому світу.

Цікаву фічуретку, де Бессон розповідає про створення цього фантастичного фільму, дивіться тут.

19 червня 2017,  18:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий режисер і творець «П'ятого елемента» Люк Бессон з дитинства був закоханий в комікси, які стали основою його нової наукової фантастики «Валеріан і місто тисячі планет». І тільки зараз, в світі після «Аватара», технології дозволили йому оживити на екрані цей фантастичний світ, по якому подорожують космічні копи у втіленні Дейна ДеХаана та Кари Делевінь.

Фінальний український трейлер «Валеріана» дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

31 травня 2017,  13:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний український трейлер наукової фантастики «Валеріан і місто тисячі планет», про екранізацією якої Люк Бессон мріяв багато років. У ньому Дейн ДеХаан і Кара Делевінь грають агентів Валеріана і Лорелін, які подорожують по планетах і ловлять злочинців, але зараз їх очікує більш складне завдання — врятувати 1000 світів від знищення, і на все про все у них є 10 годин.

Українська прем'єра кінокартини переїхала на три тижні вперед і тепер відбудеться 10 серпня.

25 травня 2017,  13:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фінальному трейлері нової наукової фантастики «Валеріан і місто тисячі планет», знятої режисером «П'ятого елементу» Люком Бессоном, під епічну музику показано більше інопланетян і нових світів, що зазнали нападу та які тепер повинні врятувати просторово-тимчасові агенти Валеріан (Дейн ДеХаан) і Лорелін (Кара Делевінь).

Другий український трейлер «Валеріан і місто тисячі планет», який вийде в українських кінотеатрах 20 липня, дивіться тут.

24 травня 2017,  15:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія STX Entertainment поділилася епічним тизером до фінального трейлеру фільму «Валеріан і місто тисячі планет», де Дейн ДеХаан і Кара Делевінь подорожуватимуть по різних світах, намагаючись їх врятувати.

Фінальний трейлер наукової фантастики Люка Бессона вийде вже сьогодні, 24 травня.

9 квітня 2017,  01:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо другий український трейлер наукової фантастики «Валеріан і місто тисячі планет», яку зняв Люк Бессон. Її події відбуваються в 2700 році, де пара агентів Валеріан (Дейн ДеХаан) і Лорелін (Кара Делевінь) подорожують по різних планетах, розкриваючи злочини, а тепер повинні врятувати тисячу світів від знищення.

Українська прем'єра кінокартини за участю Ріанни та Клайва Оуена відбудеться 20 липня.

29 березня 2017,  23:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Просторово-часові агенти Валеріан (Дейн ДеХаан) і Лорелін (Кара Делевінь) відправляються на небезпечне завдання в новому трейлері наукової фантастики «Валеріан і місто тисячі планет». Вони повинні врятувати всесвіт за 10 годин, і за цей час герої встигають політати на зорельотах, відвідати невідомі планети, а також познайомитися з інопланетянами та з героїнею Ріанни.

Новий постер кінокартини Люка Бессона, яка вийде в кіно в липні, ви знайдете тут.

19 березня 2017,  14:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора у режисера Люка Бессона був день народження, і на честь такої події він вирішив поділитися тизером другого трейлера своєї майбутньої наукової фантастики «Валеріан і місто тисячі планет» з Дейном ДеХааном та Карою Делевінь. Світова прем'єра нового трейлера відбудеться 29 березня.

Український тизер-трейлер фільму «Валеріан і місто тисячі планет» дивіться тут.

30 листопада 2016,  14:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Відео з невдалими дублями «Загону самогубців» показує чхаючого в невідповідний момент Вілла Сміта, падаючу та регочучу Марго Роббі, кривляючусь Кару Делевінь та імітуючого змію Джареда Лето, який також мило передає привіт мамі.

Нашу рецензію на цей суперзлодійський екшен читайте тут.

10 листопада 2016,  17:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Обіцяний трейлер пригодницької фантастики «Валер'ян і місто тисячі планет» відправляє нас в дивовижний світ майбутнього, відтворений на екрані режисером «П'ятого елемента» Люком Бессоном, і представляє перший погляд на його інопланетян, футуристичні міста, нові космічні простори, а також на Дейна ДеХаана і Кару Делевінь в образах героїв, для яких не існує меж.

Прем'єра кінокартини відбудеться влітку 2017 року.