Новини, в яких згадується Кара Делевінь

1 жовтня 2023,  17:44 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Так, сьогодні 1 жовтня, вересень позаду, проте з приходом осені й початком нового навчального року ви могли пропустити 5 цікавих серіалів, які точно варті вашої уваги. Як, наприклад, фінальний сезон «Сексуальної освіти», спін-оф «Хлопаків» чи «Ранкове шоу» з Еністон та Візерспун. А полоскотати нерви вас змусять нові серії «Американської історії жахів».

Читати далі...
20 липня 2023,  23:53 | Новини серіалів

Цього року культова антологія жахів Раяна Мерфі «Американська історія жахів» повертається з новими серіями, у яких зіграє відома інфлюенсерка Кім Кардашьян. І новий тизер представляє перший погляд на її стильну героїню.

Читати далі...
15 червня 2022,  12:27 | Новини серіалів

Наше улюблене тріо подкастерів-детективів знову у справі! Стримінгова платформа Hulu нарешті вирішила порадувати нас повноцінним трейлером нового сезону своєї хітової детективної комедії «Убивства в одній будівлі».

Читати далі...
29 березня 2022,  14:55 | Новини серіалів

Селена Гомес поділилася в соцмережах тизер-трейлером 2 сезону детективної комедії «Убивства в одній будівлі», прем'єра якого відбудеться 28 червня. І в новому сезоні у її героїні буде нова модна стрижка.

Читати далі...
30 листопада 2020,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Живи теперішнім моментом. Кінокомпанія Sony Pictures випустила на цифрових платформах свою нову мелодраму «Життя за рік» («Life in a Year»), головні ролі в якій виконують Кара Делевінь та Джейден Сміт.

Читати далі...
7 серпня 2019,  16:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський стримінговий сервіс Amazon поділився вчора офіційним трейлером свого очікуваного фентезійного серіалу «Карнівал Роу», який представляє світ, де поряд з людьми живуть феї та інші міфічні істоти.

У фентезі «Карнівал Роу» зірка «Володаря перснів» Орландо Блум та зірка «Загону самогубців» Кара Делевінь втілюють людину Райкрофта Філострейта і фею Він'єтт Стоунмосс, яких знову зводить разом доля. Вони живуть в Лондоні 19 століття і беруться за розслідування серії таємничих вбивств, що ставлять під загрозу хиткий мир між людьми та міфічними істотами.

Прем'єра серіалу «Карнівал Роу» відбудеться наприкінці літа, 30 серпня. Так що обводимо цю дату в своїх календарях.

29 липня 2019,  16:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Орландо Блум і Кара Делевінь розслідують злочини у Вікторіанському Лондоні і один з них є феєю в офіційному трейлері нового фентезійного серіалу від Amazon «Карнівал Роу».

«Карнівал Роу» — незвичайне фентезі з детективним елементом від Рене Ечеваррії і Тревіса Бічема, чиї події будуть розвиватися в Лондоні 19 століття, де поряд з людьми живуть різні міфічні істоти. Вони є вигнанцями в суспільстві, їм навіть заборонено кохати, але все починає змінюватися, коли людина-детектив Райкрофт Філострейт (Блум) об'єднується з феєю Він'єтт Стоунмосс (Делевінь), і вони беруться за розслідування серії таємничих вбивств.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Карнівал Роу», де також зіграє зірка «Чорнобиля» Джаред Гарріс, відбудеться 30 серпня.

4 червня 2019,  02:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щось нелюдське гряде. Стримінговий сервіс Amazon Prime обіцяє нам новий видовищний фентезійний серіал «Карнівал Роу», головні ролі в якому виконають зірка «Володаря перснів» Орландо Блум та зірка «Загону самогубців» Кара Делевінь.

«Карнівал Роу» буде детективним фентезі, яке розгортається у світі Вікторіанської епохи, наповненому міфічними істотами-іммігрантами. Люди їх бояться, тому істотам заборонено кохати чи бути вільними. Але навіть в найгустішій темряві зароджується надія, коли людина-детектив Райкрофт Філострейт (Орландо Блум) та фея Він'єтт Стоунмосс (Кара Делевінь) починають разом розслідувати серію таємничих вбивств, які негативно впливають на перемир'я між людьми та міфічними істотами.

Весь 1 сезон серіалу «Карнівал Роу» стане доступний для перегляду 30 серпня.

1 березня 2019,  20:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Оповідь служниці» й лауреатка премії «Золотий глобус» Елізабет Мосс втілює панк-рокершу в трейлері музичної драми «Її запах».

Фільм «Її запах» («Her Smell») є історією Бекі Самсінг (Мосс). У 90-і вона була популярною рок-зіркою, яка збирала зі своїм гуртом стадіони, але коли її п'яні витівки зривають національний тур, вона змушена поглянути в обличчя свого минулого і знову знайти натхнення, яке привело її гурт до успіху.

Компанію Мосс у цій музичній історії складуть Ембер Герд, Кара Делевінь, Ден Стівенс, Агнесс Дейн та Ешлі Бенсон.

У світовий прокат картина Алекса Росса Перрі вийде у квітні.

22 грудня 2018,  23:03 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо колись зніматимуть рімейк трилогії «Володар перснів», то на роль Голума просто зобов'язані покликати Кару Делевінь. Вона впорається і без комп'ютерної графіки.

Читати далі...
7 червня 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний трейлер трилера «Лондонські поля» показує Ембер Герд повністю оголеною, а також в одній сцені з тепер уже колишнім чоловіком Джонні Деппом, де їх персонажі фліртують один з одним.

Читати далі...
4 квітня 2018,  02:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив перший фрагмент кримінального трилера «Лондонські поля», де головну роль зіграла зірка майбутнього «Аквамена» Ембер Герд.

В екранізації роману Мартіна Еміса Герд втілює фатальну жінку Ніколу Сікс, яка живе з темним передчуттям, що її вб'ють. Вона заводить складні романи з трьома абсолютно різними чоловіками, один з яких, як вона впевнена, стане її вбивцею. У цьому фрагменті Нікола, одягнена в шикарну вечірню сукню, йде по безлюдній вулиці й сідає в машину до знайомої людини, яка її вбиває. Хто ж це міг бути?

Також у фільмі зіграли Тео Джеймс, Кара ДелевіньДжейсон Айзекс та Джонні Депп.

Прем'єра режисерського дебюту Метью Каллена, який раніше знімав кліпи співачок Кеті Перрі та Адель, неодноразово переносилася, але передбачається, що вона все-таки відбудеться пізніше в 2018 році.

4 листопада 2017,  21:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Анджеліна Джолі і Гвінет Пелтроу опинилися у довгому списку жінок, до яких чіплявся голлівудський продюсер Харві Вайнштейн.

Читати далі...
11 жовтня 2017,  16:48 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

З нагоди присутності на своєму шоу зірки «Загону самогубців» Марго Роббі ведучий Грем Нортон згадав, що вона робила татуювання деяким членам каста, включаючи Кару Делевінь. І тут біля ніг Роббі з'явилася тату-машинка...

На секунду присутнім здалося, що Гаррісон Форд подумує про тату, але ні, він просто гарний актор. Його колега по фільму «Той, хто біжить по лезу 2049» Раян Гослінг та Різ Візерспун згадали про свої невдалі татуювання і теж чемно відмовилися. І тоді Нортон запросив на сцену працівника шоу Адама, який є шанувальником Роббі, і актриса зробила йому своє фірмове «toemoji» (від слів «великий палець ноги» і «емоджі»).

Роббі зараз займається промо-туром байопіку «Прощай, Крістофер Робін», де зіграла разом з Доналом Глісоном.

29 серпня 2017,  23:26 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На прем'єрі серіалу «Надлюди» Серінда Свон представила свою дуже коротку стрижку.

Читати далі...