Новини, в яких згадується Софі Куксон

26 грудня 2019,  16:01 | Новини серіалів

Зірка екшену «Кінгсман: Таємна служба» Софі Куксон опиняється в центрі секс-скандалу за участю британських політиків в яскравому трейлері міні-серіалу «Суд над Крістін Кілер» («The Trial of Christine Keeler»).

Біографічний міні-серіал, який написала володарка премії BAFTA Аманда Коу, буде свіжим поглядом на одну з найбільш скандальних британських історій ланцюг подій в 1960-х роках, який став відомим як Справа Проф'юмо. У її центрі опиняється 19-річна Крістін Кілер (Куксон), молода дівчина, яку могутній політичний істеблішмент, де домінували чоловіки, прагнув використати та змусити замовкнути, але яка відмовилася грати за їхніми правилами.

Разом з Куксон тут з'являться Джеймс Нортон, Бен Майлз та Еллі Бамбер. Прем'єра міні-серіалу «Суд над Крістін Кілер» відбудеться 29 грудня.

15 грудня 2019,  02:29 | Новини фільмів

Режисер Майкл Вінтерботтом представляє свій сатиричний погляд на світ супербагатих людей та їхні примхи в першому трейлері драматичної комедії «Жадібність».

Це історія про британського мільярдера сера Річарда МакКріді (Стів Куган), чия імперія роздрібної торгівлі одягом переживає кризу. Протягом 30 років він правив світом роздрібної моди, але після одного руйнівного розслідування його репутація була зруйнована. Щоб врятувати своє обличчя в очах громадськості, він вирішує відповісти широко розрекламованою та екстравагантною вечіркою на честь свого 60-річчя на грецькому острові Міконос. Фільм показує зліт і падіння МакКріді очима його біографа Ніка (Девід Мітчелл).

Фільм «Жадібність», де також зіграли Айла Фішер, Ейса Баттерфілд, Стівен Фрай та Софі Куксон, був представлений на кінофестивалях в Торонто і Лондоні. У світовий прокат він вийде у лютому.

19 січня 2019,  14:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джуді Денч і Софі Куксон втілюють британську шпигунку Джоан Стенлі, яка працювала на КДБ, в першому трейлері біографічної картини «Код „Червоний“».

Події цього біографічного трилера починаються в 2000 році, коли Джоан Стенлі (Денч) вже знаходиться на пенсії і веде тихе життя в передмісті. Раптом її заарештовує MI5 і звинувачує в тому, що в свої молоді роки вона шпигувала на користь СРСР. Далі сюжет відправляє нас в 1938 рік, коли Джоан (Куксон) була студенткою Кембріджа і закохалася в молодого комуніста Лео (Том Г'юз з серіалу «Вікторія»), чиї погляди показали їй світ під новим кутом. Працюючи в часи Другої світової війни в секретному центрі ядерних досліджень, Джоан розуміє, що світ знаходиться на межі взаємного знищення. Жінка повинна вирішити, чи може вона зрадити власну країну та своїх близьких заради їх порятунку.

Українська прем'єра нового фільму режисера Тревора НаннаКороль Лір», «Леді Джейн», «Дванадцята ніч або що завгодно»), знятого за сценарієм Ліндсей Шаперо, очікується 25 квітня.

18 вересня 2017,  03:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо трійцю запальних українських ТВ-роликів шпигунського екшену «Кінгсман: Золоте кільце», які показують нові моменти.

Читати далі...
13 травня 2017,  15:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому драматичному серіалі від Netflix, який називається «Циганка», оскарівська номінантка Наомі Воттс втілює психотерапевта, занадто зацікавленого життями своїх пацієнтів. У першому тизері вона дає на камеру клятву, що буде об'єктивною та не зашкодить їм, але фрагменти, що з'являються на экрані в цей час, показують протилежне.

Прем'єра серіалу, де разом з Уоттс зіграли Софі КуксонKingsman: Таємна служба»), Біллі КрудапХранителі») та Карл ГлусманНеоновий демон»), відбудеться 30 червня.

20 квітня 2017,  03:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютный тизер шпионского экшена «Kingsman: Золотое кольцо» представил первый взгляд на его главную злодейку в воплощении Джулианны Мур.

Читати далі...
2 червня 2016,  13:26 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар «Оскара» Джефф Бріджес з'явиться в очікуваному сіквелі екшену «Kingsman: Таємна служба».

Читати далі...
5 березня 2016,  09:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Четверо главных героев фэнтези «Охотник и Снежная Королева» вновь разделились на два враждующих лагеря на новых постерах и кадрах к фильму.

Читати далі...