Новини серіалів, в яких згадується Кейт МакКіннон

13 березня 2020,  17:27 | Новини серіалів

Вирішивши, що найкращі ліки в непрості часи — це сміх, сценаристи шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» придумали пародію на мильну оперу під назвою «Піски Модесто», яку знімають в умовах коронавіруса, тому всі його актори намагаються тримати дистанцію, навіть в інтимних сценах.

У скетчі «Піски Модесто» зірка Бондіани Деніел Крейг та зірка SNL Кейт МакКіннон грають давніх коханців, які несподівано возз'єднуються, але їхній пристрасті заважає загроза коронавіруса, тому вони намагаються не наближатися одне до одного, цілуються через скло, а коли з'являється колишня дружина героя Крейга у втіленні Сесілі Стронг, у них з МакКіннон відбувається найбільш несподівана бійка в історії мильних опер. Дивитися до кінця обов'язково.

Прем'єра фільму «007: Не час помирати», де Крейг повернеться в образі легендарного суперагента Джеймса Бонда, в зв'язку з коронавірусом була перенесена на осінь і тепер відбудеться 12 листопада.

18 грудня 2018,  12:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Аквамена» Джейсон Момоа з радістю знову втілив кровожерливого кхала Дрого з культового серіалу «Гра престолів» на комедійному шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі».

Читати далі...
20 січня 2018,  23:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джессіка Честейн прийшла на шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» не для того, щоб заводити друзів.

У промо-ролику свого дебюту в якості ведучої SNL Честейн грає голлівудську стерву, яка дуже не рада зустрічі із зіркою шоу Кейт МакКіннон. Актриси кружляють в студії, ніби давні вороги, як раптом зірка «Гри Моллі» згадує, що вони з МакКіннон зовсім не ворогують. А в кінці, не зумівши довго бути серйозною, Честейн від сміху падає на підлогу.

Випуск «Суботнім вечором в прямому ефірі» з Честейн вийде на американському телебаченні вже сьогодні, 20 січня. Українська прем'єра «Гри Моллі» відбудеться 1 лютого.

3 жовтня 2017,  16:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Початок свого 43 сезону легендарне скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» вирішило відзначити поверненням Алека Болдуїна в образі «президента хаосу» Дональда Трампа.

Президент приходить в Овальний кабінет після дня гольфу і намагається впоратися відразу з усіма недавніми проблемами, як допомога Пуерто-Ріко, війна з КНДР і сила твітів. На щастя, йому допомагають прес-секретар Білого дому Сара Хакабі Сандерс (Ейді Брайант) і генпрокурор Джефф Сешнс (Кейт МакКіннон).

Вступний монолог прем'єрного випуску, в якому зірки «Ла-Ла Ленда» Райан Гослінг та Емма Стоун розповідають, як вони врятували джаз, дивіться тут.