Оновлення, в яких згадується Кейт МакКіннон

14 лютого 2019,  11:29 | Оновлення

Вийшов трейлер «Вчора» фільму оскароносного режисера Денні Бойла, де весь світ забув, хто такі The Beatles.

Головний герой картини музикант Джек Малік (Хімеш Патель), який мріє прославитися. У нього нічого не виходить, поки весь світ за одну ніч загадковим чином не забуває пісні групи The Beatles.

Також у цій фентезійній комедії зіграють Лілі Джеймс, Ана де Армас, Кейт МакКіннон, Ламорн Морріс і співак Ед Ширан.

На українські екрани «Вчора» вийде 27 червня.

14 червня 2018,  12:15 | Оновлення

Вийшов перший український трейлер фільму «Шпигун, який мене кинув».

Американська комедія режисера Сузанни Фогель з Мілою Куніс, Семом Г'юеном та Кейт МакКіннон у головних ролях.

Кращі подруги Одрі (Міла Куніс) та Морган (Кейт МакКіннон) завжди приходять одна одній на допомогу. Але цього разу дівчата змушені вирішувати не зовсім звичайну проблему. Колишній хлопець Одрі виявився шпигуном, тому вона змушена виконати незакінчену ним місію. Копаючись у минулому екс-бойфренда, дівчата по вуха вплуталися у неприємності, і тепер змушені йти до кінця. Чи зможуть кращі подруги закінчити справу секретного шпигуна, адже тепер вони опинились у центрі міжнародної змови?

Українська прем'єра фільму «Шпигун, який мене кинув» відбудеться 9 серпня.

8 грудня 2017,  23:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося кумедний український промо-ролик мультфільму «Фердинанд», в якому головний герой — добродушний бик на ім'я Фердинанд — катається з друзями на скутері.

Фердинанд звик до тихого життя на фермі, але одного разу його, переплутавши з бойовим биком, відправляють на кориду, де змушують битися, що абсолютно не властиво його натурі. Тому бик разом з новими друзями — козою Люпе (Кейт МакКіннон) і тріо їжачків Уною (Джина Родрігез), Досом (Давид Діггс) і Кватро (Габріель Іглесіас) — вирішує втекти звідти й повернутися додому. В оригіналі Фердинанда озвучує американський рестлер Джон Сіна, а в українському варіанті він заговорить голосом заслуженого артиста України Юрія Горбунова.

В кінотеатри «Фердинанд» увірветься 21 грудня.

16 жовтня 2017,  03:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» зняло свою версію хітового фільму жахів «Воно» з Кейт МакКіннон в образі жахливого Пеннівайза.

Вона грає американського політтехнолога Келліенн Конуей, яка живе в каналізації і в стилі одержимого демоном клоуна з «Воно» переслідує тележурналіста Андерсона Купера (Алекс Моффат), бажаючи отримати роботу на його каналі. Навіть не знаючи, хто ці люди і про що йде мова, все одно варто подивитися даний скетч, оскільки з МакКіннон вийшов дуже страшний Пеннівайз. Стережись, Білл Скарсгард, вона ще може відібрати твою роль в сиквелі.

Обережно, кінцівка цілком відповідає фільму, так що особливо вразливим дивитися на свій страх і ризик.

13 жовтня 2017,  22:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Однім з влучних скетчів минулого випуску шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» стала пародія на реаліті-ТБ, де зірка «Диво-жінки» Галь Гадот втілила моделей-подруг Кендалл Дженнер та Джіджі Хадід, примірявши для образу останньої світлий парик. Й в одному з цих фейкових шоу в дусі «Сімейства Кардашьян» Кендалл загубилася в своєму величезному будинку, а в другому — нарешті знайшлася. Беллу Хадід тут зіграла Кейт МакКіннон.

В іншому скетчі «Суботнім вечором в прямому ефірі», чиї події розгорталися на рідному острові Диво-жінки Теміскіра, Гадот поцілувала МакКіннон.

9 жовтня 2017,  18:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У суботу Галь Гадот дебютувала на шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», і звичайно один із скетчів був натхненний фільмом «Диво-жінка». Він показує, як на острів Теміскіра припливають дві лесбіянки, яких грають Кейт МакКіннон та Ейді Брайант, і, побачивши, що там живуть одні жінки, роблять висновок, що амазонки теж люблять жінок. Діана розповідає їм, що вони все як сестри і не думають один про одного в сексуальному плані, але потім погоджується поцілувати одну з них, щоб перевірити, чи не відчує вона щось.

Побачити Диво-жінку в компанії Бетмена та інших супергероїв можна в новому трейлері «Ліга справедливості», який був представлений в неділю.

22 вересня 2017,  19:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Професійний американський реслер Джон Сіна озвучує головного героя мультфільму «Фердинанд» — милого і доброго бика, якого світ бачить виключно в ролі бійця на кориді. Але як би його не примушували, Фердинанд не бажає бути бійцівським биком і відстоює своє право бути самим собою.

Український трейлер мультфільму, який також озвучили Кейт МакКіннон та Девід Теннант, дивіться тут. У кіно з 21 грудня.

6 липня 2017,  23:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Після 5 років роботи на шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» для Кейт МакКіннон зіграти трьох героїнь підряд — зовсім не проблема. І в закулісному відео мультфільму «Балерина» вона розповідає й показує, як озвучувала його різних персонажів: Реджіну, мати-настоятельку сиротинця, де виховувалася головна героїня історії Фелісіті, та справжню матір Фелісіті, яка померла, але продовжує жити у снах дівчинки.

В українських кінотеатрах мультфільм демонструвався на початку року. Зараз МакКіннон можна побачити у кіно в комедії «Розваги дорослих дівчат».

14 червня 2017,  17:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий трейлер мультфільму про доброго бика «Фердинанд», який в оригіналі озвучують Джон Сіна, Кейт МакКіннон та Девід Теннант. Він показує дитинство і юність головного героя, який безтурботно жив собі в сім'ї людей, які його дуже любили. Але в один день все змінилося, його помилково відправили на ранчо, і тепер він повинен виступати на кориді, хоча в душі є абсолютним пацифістом.

Український трейлер мультфільму від творців франшизи «Льодовиковий період» дивіться тут.

1 червня 2017,  23:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки комедії «Розваги дорослих дівчат» Скарлетт Йоханссон, Джилліан Белл, Зої Кравіц та Ілана Глейзер привітали ЛГБТ-спільноту з настанням їх місяця, а також представили перший фрагмент свого фільму, де їх героїні виконують запальний танець, який вони придумали ще в коледжі. А в цей час в залі з надмірним ентузіазмом за них вболіває Кейт МакКіннон.

Новий трейлер комедії Люсії Аньєлло, яка вийде на екрани за два тижні, дивіться тут.

31 травня 2017,  16:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures поділилася абсолютно новим трейлером комедії «Розваги дорослих дівчат», який показує, як починалася дружба героїнь Скарлетт Йоханссон, Зої Кравіц, Джилліан Белл та Ілани Глейзер у коледжі і як потім до них для самого відчайдушного вікенду в їх житті приєдналася Кейт МакКіннон.

Розширений український ТБ-ролик комедії Люсії Аньєлло, яка буде її повнометражним режисерським дебютом, дивимося тут.

29 травня 2017,  14:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик комедії «Розваги дорослих дівчат», де Скарлетт Йоханссон разом з подружками Кейт МакКіннон, Зої Кравіц, Джилліан Белл та Іланою Глейзер йде у відрив перед своїм весіллям, але смерть стриптизера погрожує все зіпсувати.

Побачити шалені пригоди цієї п'ятірки на великому екрані, офіційний український трейлер яких дивіться тут, буде можливо з 15 червня.

23 травня 2017,  17:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Героїні комедії «Розваги дорослих дівчат» у втіленні Скарлетт Йоханссон, Кейт МакКіннон, Джилліан Белл, Зої Кравіц та Ілани Глейзер заявляють в першому українському ТБ-ролику, що їжа — кращий спосіб впоратися зі стресом, і дружно накидаються на піцу. А стресу їм вистачає, адже в одну мить їх веселий дівич-вечір перетворився на кошмар, коли стриптизер впав замертво, й тепер дівчата повинні вирішити, що з ним робити.

В українських кінотеатрах «Розваги дорослих дівчат», чий повноцінний трейлер дивіться тут, відбудуться 15 червня.

6 травня 2017,  13:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий нецензурний трейлер комедії «Розваги дорослих дівчат» («Дуже погані дівчата»), де зіграли Скарлетт Йоханссон, Зої Кравіц та Кейт МакКіннон. Фільм розповість про дівич-вечір, де раптово помирає стриптизер, і тепер дівчатам потрібно непомітно позбутися тіла.

Український трейлер «Розваги дорослих дівчат», де також зіграла Демі Мур, дивіться тут.