Новини, в яких згадується Робін Лорд Тейлор

23 квітня 2019,  13:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У фінальній серії серіалу «Ґотем» дорослу Селіну Кайл, відому як Жінка-кішка, зіграє не Камрен Бікондова, а нова акторка Лілі Сіммонс.

Події серії «Початок...» будуть розвиватися через 10 років після битви за Ґотем. Всі чекають повернення Брюса Вейна (Давид Мазуз), який повинен прилетіти на відкриття хмарочоса Wayne Tower. Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) виходить з в'язниці і хоче помститися Гордону (Бен МакКензі). Селіна прибуває на відкриття Wayne Tower і краде величезний діамант, Загадник (Корі Майкл Сміт) бере в заручники мера Джеймса (Річард Кайнд), Барбара (Ерін Річардс) стала рудою і продовжує жартувати перед обличчям будь-якої небезпеки. Екко (Франческа Рут-Додсон) возз'єднується з Джеремаєю (Камерон Монахен), який стає Джокером і виходить на свободу з Аркхема.

Тим часом в Ґотемі з'являється загадкова фігура в костюмі кажана, яка не дає спокійно жити бандитам. Його назвуть Темним лицарем міста.

Заключна серія «Ґотема» вийде 26 квітня за українським часом.

1 березня 2019,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Отруйний плющ повертається до Ґотему, щоб влаштувати хаос і посварити друзів, в промо-ролику 9 серії 5 сезону серіалу «Ґотем».

Після того як в Гордона (Бен МакКензі) стріляють, коли він намагався домогтися припинення вогню, він уявляє, що знаходиться в суді, де його судять за всі його минулі помилки. Тим часом Айві (Пейтон Ліст) повертається і накладає свої чари на Брюса (Давид Мазуз), і в результаті він нападає на Селіну (Камрен Бікондова). Лі (Морена Баккарін) переживає доленосний момент, поки Барбара (Ерін Річардс) та Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) роздумують над своїми наступними кроками.

Прем'єра серії під назвою «The Trial of Jim Gordon» («Суд над Джимом Гордоном») відбудеться за українським часом 8 березня.

23 лютого 2019,  17:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Барбара (Ерін Річардс) бере в заручники... Барбару в промо-ролику 8 серії 5 сезону американського серіалу «Ґотем».

Минуле Буллока (Донал Лог) повертається, щоб його переслідувати, коли вони з Гордоном (Бен МакКензі) розслідують два вбивства в клубі Sirens. Тим часом Брюс (Давид Мазуз) і Альфред (Шон Пертві) досліджують тунелі під містом, після того як Джеремайя (Камерон Монахен) заражає води Ґотема хімікатами, і в них заводяться мутанти, а плани втечі Пінгвіна (Робін Лорд Тейлор) та Нігми (Корі Майкл Сміт) ставить під загрозу несподівана людина.

Серія, яка іронічно називається «Nothing's Shocking» («Ніщо не шокує»), вийде на екрани 1 березня за українським часом.

4 лютого 2019,  00:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов інтригуючий промо-ролик 6 серії 5 сезону популярного серіалу «Ґотем», режисером якої буде його зірка Бен МакКензі.

Гордон (МакКензі) збирає незвичайну команду, щоб захистити Ґотем від Едуардо Дорранса (Шейн Вест) та його загону. Як тільки повертається Леслі Томпкінс (Морена Баккарін), Барбара (Ерін Річардс) розкриває страшний секрет, який назавжди змінить життя Гордона. Тим часом Селіна (Камрен Бікондова) та Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) об'єднуються, щоб перехитрити лиходійку Сороку (Сара Шенккан).

Серія отримала драматичну назву «13 Stitches» («13 швів») і вийде на екрани через два тижні, 15 лютого за українським часом.

27 січня 2019,  15:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступна серія 5 сезону популярного американського серіалу «Ґотем» обіцяє багато цікавих подій: похорон лиходія і прибуття нового персонажа, який зіграє ключову роль у долі міста.

До Ґотему викликають військовий спецзагін на чолі з Едуардо Доррансом (Шейн Вест), щоб вони допомогли у боротьбі з організованою злочинністю. Тим часом Нігма (Корі Майкл Сміт) вимагає відповіді у Пінгвіна (Робін Лорд Тейлор), який приводить його назад до Г'юго Стренджа (Б.Д. Вонг). Брюса (Давид Мазуз) турбує нещодавня поведінка Селіни (Камрен Бікондова).

Режисером 5 серії 5 сезону «Ґотема» став Марк Тондерай.

Серія отримала назву «Pena Dura» («Пенья Дура») на честь відомої в'язниці з коміксів DC, де народився суперлиходій Бейн, яким незабаром стане Дорранс, і вийде на екрани 1 лютого за українським часом.

19 січня 2019,  03:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 4 серії 5 сезону серіалу «Ґотем» показує створення нового могутнього союзу, який може мати доленосне значення для всього міста і його жителів.

Гордон (Бен МакКензі) і Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) змушені працювати разом, а давні союзи починають хитатися, коли у Люціуса (Кріс Чок), Нігми (Корі Майкл Сміт) і Барбари (Ерін Річардс) виникають різні ідеї щодо винуватця недавніх подій в Хейвені. Тим часом Селіна (Камрен Бікондова) продовжує свій квест, метою якого є помститися Джеремайї (Камерон Монахен).

Серію під назвою «Ruin» («Руїна») покажуть 25 січня за українським часом.

11 січня 2019,  23:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Селіна і Брюс цілуються і будують план помсти Джеремайї в промо-ролику 3 серії 5 сезону серіалу «Ґотем», який засновано на коміксах DC.

Після створення Хейвена, безпечного місця для біженців, Гордон (Бен МакКензі) сподівається зупинити війну банд в Ґотемі. Тим часом Селіна (Камрен Бікондова) планує помститися Джеремайї (Камерон Монахен) і переконує Брюса (Давид Мазуз) їй допомогти. Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) відправляється в Хейвен, щоб забрати своїх підлеглих.

Окрім поцілунку Селіни і Брюса, відео показує фрагменти крутої бійки Селіни з Екко (Франческа Рут-Додсон).

Серія «Penguin, Our Hero» («Пінгвін, наш герой»), режисером якої став Роб Бейлі, вийде на екрани 18 січня за українським часом.

22 грудня 2018,  18:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Божевільні правлять бал, а захисники міста готуються до епічної битві в розширеному трейлері 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Ґотем».

Читати далі...
26 січня 2018,  18:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Fox поділився новим промо-роликом 12 серії 4 сезону фантастичного серіалу «Готем», який розкриває дату його повернення.

Джером (Камерон Монахен) влаштовує хаос у в'язниці, коли Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) відмовляється його розсмішити, після чого знаходить в його особі нового союзника. В гості до Брюса (Девід Мазоуз) приходить нова Айві Пеппер (Пейтон Ліст), також відома як Отруйний плющ, яка візьме участь мінімум в 6 наступних серіях. І приходить вона не з порожніми руками, а з поцілунками, що може свідчити про початок вельми небезпечних відносин для Брюса. Також відео розкриває, що в наступній серії з'явиться Ра'с аль Гул (Олександр Сіддіг).

На американські телеекрани «Готем» повертається 1 березня, а значить українці зможуть побачити його нову серію 2 березня.

25 грудня 2017,  13:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений промо-ролик повернення 4 сезону фантастичного серіалу «Готем».

Серія «Pieces of a Broken Mirror» («Шматки розбитого дзеркала») покаже кривавий поєдинок Джерома (Камерон Монахен) з Освальдом (Робін Лорд Тейлор) в тюрмі; як Джеймс (Бен МакКензі) рішуче погрожує Софії (Крістал Рід) і познайомить Брюса (Девід Мазоуз) з новою лиходійкою Отруйний плющ (Пейтон Лист), чий поцілунок відправить свідомість юного Темного лицаря в трансцендентну подорож.

«Готем» повернеться навесні 2018 року.

27 липня 2017,  20:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ятихвилинний ролик серіалу «Готем», представлений на Comic-Con, згадав тернистий шлях його героїв, показавши, як вони змінилися за ці роки. Для Джеймса Гордона (Бенжамін МакКензі), Брюса Вейна (Девід Мазоуз), Селіни Кайл (Камрен Бікондова), Освальда Кобблпота (Робін Лорд Тейлор), Едварда Нігми (Корі Майкл Сміт), Барбари Кін (Ерін Річардс), Альфреда Пенніуорта (Шон Пертуї) та Леслі Томпкінс (Морена Баккарін) це були жахливі кілька років, за які вони пережили чимало випробувань. І в кінці відео показує, що в рядах лиходіїв Готема прибуло — тепер місто тероризуватиме Опудало (Чарлі Тахен).

Прем'єра 4 сезону «Готема» відбудеться 28 вересня.

16 вересня 2015,  19:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На промо-фотографиях каста 2 сезона сериала «Готэм» изображено 14 основных персонажей, которые появятся в новых сериях. Но, возможно, кому-то из них очень скоро придется уйти.

Читати далі...