Новини серіалів, в яких згадується Нік Піццолатто

5 березня 2023,  13:37 | Новини серіалів

Хітовий серіал «Справжній детектив» нарешті повертається з новими серіями, де цього разу головну героїню втілить лауреатка премії «Оскар» Джоді Фостер, відома за культовими стрічками «Мовчання ягнят» і «Таксист».

Читати далі...
13 грудня 2018,  17:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікування майже закінчилося! До прем'єри 3 сезону детективної антології «Справжній детектив» залишився рівно місяць, про що нагадує нам його новий трейлер.

Майбутні серії хітового серіалу Ніка Піццолатто будуть слідувати за детективом поліції з Північно-західного Арканзасу Вейном Гейсом (володар премії «Оскар» Махершала Алі), чиє життя зруйнувала одна заплутана справа. В молоді роки вони з напарником Роландом Вестом (Стівен Дорфф) беруться за розслідування жахливого зникнення двех дітей в серці Озарка. І через багато років Вейн знову повертається до цієї справи, намагаючись зрозуміти, що насправді сталося багато років тому.

Прем'єрна серія 3 сезону «Справжнього детектива», де також зіграють Кармен Эджого, Рей Фішер, Дебора Айорінде та Мемі Гаммер, вийде на американському телебаченні 13 січня. Всього сезон буде складатися з 8 серій.

6 листопада 2018,  19:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представив офіційний трейлер очікуваного 3 сезону детективної антології Ніка Піццолатто «Справжній детектив», який за атмосферою нагадує її 1 сезон з Меттью МакКонахі та Вуді Гаррельсоном.

Головним героєм майбутніх серій буде детектив поліції з Північно-західного Арканзасу Вейн Гейс (володар премії «Оскар» Махершала Алі). Він разом зі своїм напарником Роландом Вестом (Стівен Дорфф) береться за розслідування жахливого злочину з двома зниклими дітьми в серці Озарку, яке змінить все його життя і буде переслідувати його ще довгі роки.

Інших ключових персонажів в майбутніх серіях зіграють Кармен Еджого, Рей Фішер, Мемі Гаммер, Скут МакНері і Дебора Айорінде.

Прем'єра 3 сезону серіалу «Справжній детектив» відбудеться 13 січня.

27 березня 2016,  14:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Програмний президент каналу HBO Майкл Ломбардо повідомив, що із задоволенням продовжить співпрацювати з творцем «Справжнього детектива» Ніком Піццолатто, і пролив світло на те, коли приблизно можна чекати його 3 сезон.

Читати далі...
10 квітня 2015,  19:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вместе с выходом первого тизера ко 2 сезону «Настоящего детектива» стало известно, что датой его премьеры будет 21 июня.

Главные роли в новом сезоне исполнят Колин ФарреллВинс ВонРэйчел МакАдамс и Тейлор Китч.

События 2 сезона «Настоящего детектива» будут разворачиваться вокруг убийства, объединившего трех полицейских и преступника-карьериста, каждый из которых должен будет разобраться с сетью заговора и предательств, происходящих на выпаленных солнцем просторах Калифорнии.

Сценаристом сериала остается его создатель Ник Пиццолатто. Режиссером первых двух серий 2 сезона будет Джастин Лин, ставший известным благодаря «Форсажу 5».