Новини серіалів, в яких згадується Узо Адуба

8 квітня 2020,  22:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився другий трейлер біографічного міні-серіалу «Місіс Америка» з Кейт Бланшетт в головній ролі, який зняли режисери блокбастера «Капітан Марвел» Анна Боден і Раян Флек.

Читати далі...
11 січня 2020,  15:10 | Новини серіалів

Лауреатка премії «Оскар» Кейт Бланшетт бореться проти рівних прав для жінок в офіційному трейлері біографічного міні-серіалу «Місіс Америка».

Біографічна драма від лауреатки премії «Еммі» Даві ВоллерВідчайдушні домогосподарки», «Божевільні») згадує рух за ухвалення Поправки за рівні права, який стикається з несподіваним протистоянням на чолі активістки консервативної партії Філліс Шлефлі (Бланшетт), також відомої як «улюблениця тихої більшості». Крізь різні погляди жінок тієї ери серіал досліджує те, як одне з найскладніших полів битв в культурних війнах 1970-х років допомогло повстати моральній більшості й назавжди змінило політичний ландшафт.

По різні сторони барикад у цьому протистоянні опиняться Роуз Бірн, Узо Адуба, Елізабет Бенкс, Сара Полсон, Джон Слеттері, Джеймс Марсден і Марго Мартіндейл. Прем'єра серіалу «Місіс Америка» очікується навесні, 15 квітня.

27 червня 2019,  13:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер 7 сезону серіалу «Помаранчевий – хіт сезону», який стане для нього фінальним. Чим же завершиться популярна тюремна драма від Netflix?

Трейлер показує, як Пайпер (Тейлор Шилінг) намагається адаптуватися до життя на волі і стикається з проблемами як в особистому, так і професійному житті, пов'язаними з тим, що вона сиділа у тюрмі. Але в її житті відбувається і хороше, коли вона зустрічає Софію (Лаверн Кокс), яка тепер працює в перукарні, і провідує Алекс (Лора Пріпон), яка все ще перебуває за ґратами. Паралельно з вільним життям Пайпер нас знову відправляють до стін в'язниці, де Сьюзанн (Узо Адуба), Таша (Даніель Брукс), Дайя (Даша Поланко), Нікі (Наташа Ліонн), Глорія (Селеніс Лейва) і Сінді (Едріенн С. Мур) з усіх сил намагаються не опускати руки.

Прем'єра фінальних серій серіалу «Помаранчевий – хіт сезону» відбудеться 26 липня.

26 липня 2018,  17:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Це цілком новий світ.»

Офіційний трейлер 6 сезону хітової драмеді «Помаранчевий – хіт сезону», на чиєму рахунку є 6 номінацій на премію «Золотий глобус» і 4 премії «Еммі», показує героїнь в новій в'язниці.

Після драматичного фіналу 5 сезону, де ув'язнені «Лічфілду» влаштували бунт, Пайпер (Тейлор Шилінг), Сьюзанн (Узо Адуба), Руда (Кейт Малгрю), Тейсті (Даніель Брукс), Нікі (Наташа Ліонн), Дайя (Даша Поланко), Глорія (Селеніс Лейва) та Сінді (Едріенн С. Мур) опинилися у в'язниці максимальної безпеки. І трейлер показує, що бунтаркам непросто звикнути до нової обстановки, де на них тиснуть як інші ув'язнені, так і поліцейські на допитах, які хочуть, щоб вони здали одна одну. Залишається одне питання: куди поділася Алекс (Лора Припон)?

Нові серії серіалу «Помаранчевий – хіт сезону» прибудуть на Netflix вже завтра, 27 липня.