Оновлення, в яких згадується Сія Ферлер

21 жовтня 2017,  16:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося яскравий фрагмент мультфільму «My Little Pony в кіно» за участю героїні Сії. Вона втілює поп-зірку Серенаду, яка прибула на концерт в Понівілль і вміє майстерно позувати перед фотографами. Ось тільки принцесі Сутінковій Іскорці (Тара Стронг) було трохи не до підготовки до концерту, і її зустріч зі співачкою проходить дуже ніяково. На щастя, охоронці Серенади завжди готові до непередбачених обставин.

Дивимося кліп Сії на пісню з саундтреку «My Little Pony в кіно». Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

30 вересня 2017,  18:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вечірка поні починається в новому трейлері мультфільму «Мій маленький поні»! У ньому до шістки веселих поні з Понівілля приєднуються нові персонажі, які говорять голосами Емілі Блант, Крістін Ченовет, Ліва Шрайбера, Майкла Пеньї, Сії Ферлер, Тея Діггза, Узо Адуби та Зої Салдани. Також тут з'являються самі актори, показуючи, як вони озвучували своїх незвичайних героїв.

До речі, українська прем'єра «Мій маленький поні» переїхала на тиждень вперед і тепер відбудеться 12 жовтня.

29 червня 2017,  16:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Lionsgate представила повноцінний трейлер мультфільму «Мій маленький поні», заснованого на популярному однойменному мультсеріалі. У ньому казковому Понівіллю загрожують темні сили, і щоб врятувати свій дім шестеро поні Твайлайт Спаркл, Епплджек, Рейнбоу Деш, Пінкі Пай, Флаттершай та Реріті відправиться в незабутню подорож, де зустрінуть нових друзів й зіткнуться з захоплюючими випробуваннями.

Мультфільм, який озвучують Зої Салдана, Емілі Блант, Крістін Ченовет, Лів Шрайбер, Майкл Пенья та співачка Сія, прискаче в українські кінотеатри 5 жовтня.

13 червня 2017,  01:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики 2» Зої Салдана зіграла головну роль в новому кліпі на пісню Сії «Free Me». Її героїня, майбутня мати, дізнається, що у неї ВІЛ і якщо не почати лікування вчасно, то він передасться і її дитині. Закадровий текст тут читає володарка «Оскара» Джуліанна Мур, а сама Салдана не тільки чудово грає в даному кліпі, а й круто танцює.

Завантажити «Free Me» можна на iTunes, Google Play і Amazon. Весь прибуток від пісні буде пожертвувана в організацію EndHIV, яка працює над тим, щоб покласти край світової епідемії ВІЛ та СНІДу.

15 квітня 2017,  14:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер мультфільму від Lionsgate Movies «Мій маленький поні» розкриває, що його герої — поні та інші — будуть говорити голосами Емілі Блант, Зої Салдани, Майкла Пен'ї, Крістін Ченовет, Ліва Шрайбера, Тея Діггза і Узо Адуби, а також в мультфільмі прозвучить нова пісня від Сіє.

У світовий прокат мультфільм вийде 5 жовтня.