Новини, в яких згадується Гілліан Флінн

Рецензія на фільм «Аферистка»
Великий куш Розамунд Пайк
20 лютого 2021,  23:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2014 році Розамунд Пайк потрясла світ в екранізації роману Гілліан Флінн «Загублена», яку зняв Девід Фінчер, втіливши там головну психопатку великого екрану останнього десятиліття (пробач, Хоакін Фенікс). З тих пір вона знімалася в різних проектах, але ми всі з нетерпінням чекали, коли ж вона знову зіграє на екрані розважливу злодійку. Тому коли до Пайк в руки потрапив сценарій Дж. Блейксона «Аферистка», вона одразу ж зрозуміла, що повинна зіграти в цьому фільмі головну роль.

Читати далі...
20 серпня 2020,  23:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon поділилася божевільним трейлером свого нового серіалу про апокаліпсис «Утопія», в якому дуже до речі звучить пісня групи R.E.M. «It's the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)» («Це кінець світу, яким ми його знаємо (і я в порядку)»).

Читати далі...
27 липня 2020,  17:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь конвенції Comic-Con@Home, що проходила онлайн на минулих вихідних, платформа Prime Video від Amazon представила тизер-трейлер і серію постерів свого нового незвичайного серіалу «Утопія».

Читати далі...
9 листопада 2018,  00:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося український ТБ-ролик драматичного трилера «Вдови» від лауреата премії «Оскар» Стіва МакКвіна, який зібрав вражаючий каст з відомих голлівудських акторів.

Читати далі...
15 жовтня 2018,  19:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Листопад готує кінопрем'єри двох очікуваних сиквелів «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» та «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», які підходять для сімейного перегляду, пригодницького екшену «Робін Гуд», нового фільму з Кірою Найтлі «Колетт», байопіку «Богемна рапсодія» та українського історичного бойовика «Король Данило».

Читати далі...
15 серпня 2018,  23:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox поділилася другим офіційним трейлером драматичного трилера «Вдови» від режисера оскароносного фільму «12 років рабства» Стіва МакКуїна і сценариста «Загубленої» Гілліан Флінн.

Четверо грабіжників, які вкрали 2 мільйони доларів у небезпечного мафіозі, були застрелені під час чергового пограбування, і тепер мафіозі вимагає цю суму з їхніх вдів, погрожуючи їм розправою. Вдова Вероніка (Віола Девіс) знаходить плани наступного пограбування, яке планував її чоловік, і вирішує об'єднатися з іншими вдовами Ліндою (Мішель Родрігес), Еліс (Елізабет Дебікі) та Белль (Сінтіа Еріво), щоб самим провернути цю справу і розплатитися з боргом.

У трилері МакКуїна також знялися Ліам Нісон, Колін Фаррелл, Деніел Калуя, Джон БернталДжекі Вівер і Роберт Дювалл.

Дивіться перший український трейлер фільму «Вдови». У кіно з 15 листопада.

2 серпня 2018,  02:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO поділився новим фрагментом 4 серії драматичного міні-серіалу «Гострі предмети», який зняв режисер хітового серіалу «Велика маленька брехня» Жан-Марк Валле.

Читати далі...
13 липня 2018,  18:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«У кожного є секрети, і більшість з них не можна приховувати вічно.»

Емі Адамс береться за небезпечне розслідування у новому промо-ролику драматичного міні-серіалу «Гострі предмети», який є екранізацією однойменного роману автора «Загубленої» Гілліан Флінн.

Адамс грає репортера Каміллу Прикер, яка через багато років повертається в своє рідне містечко Вінд-Геп, щоб розслідувати звірячі вбивства двох маленьких дівчаток, що потрясли місто. Там вона возз'єднується зі своєю матір'ю Адорою (Патрішія Кларксон), яка завжди намагається здаватися ідеальною і вимагає того ж від Камілли, й змушена поглянути в обличчя демонам свого минулого.

Прем'єра першої серії міні-серіалу «Гострі предмети», який зняв режисер «Великої маленької брехні» Жан-Марк Валле, відбулася на американському телебаченні 8 липня. Наступна серія вийде 16 липня за українським часом.

7 червня 2018,  01:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер екранізації детективного роману Гілліан Флінн «Гострі предмети» від каналу HBO розкриває, що його прем'єра відбудеться 8 липня.

У «Гострих предметах» п'ятиразова номінантка на премію «Оскар» Емі Адамс втілює репортера Каміллу Прікер, яка повертається в своє рідне містечко, щоб розслідувати звірячі вбивства маленьких дівчат. Знову опинившись під одним дахом зі своєю жорстокою матір'ю Адорою (Патрішія Кларксон) та розбалуваною молодшою ​​сестрою Аммою (Еліза Скенлен), Камілла змушена боротися з примарами минулого, які одного разу мало не знищили її.

Перші дві серії телеадаптаціі «Гострі предмети» отримали назви «Зникнути» («Vanish») та «Бруд» («Dirt»).

Всього міні-серіал, який знімає Жан-Марк ВаллеВелика маленька брехня», «Далласький клуб покупців»), буде складатися з 8 серій.

1 травня 2018,  15:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO опублікував тизер-трейлер міні-серіалу «Гострі предмети», адаптації роману автора «Загубленої» Гілліан Флінн.

Актриса Емі Адамс, на чиєму рахунку є 5 номінацій на премію «Оскар», втілює репортера Каміллу Прікер, яка повертається в своє рідне містечко, щоб розслідувати звірячі вбивства маленьких дівчаток. Знову опинившись під одним дахом зі своєю жорстокою матір'ю та розбалуваною молодшою ​​сестрою, Камілла змушена боротися з примарами минулого, які одного разу мало не знищили її.

Також в екранізації роману Флінн зіграють Патрішія Кларксон, Кріс Мессіна, Еліза Сканлен, Елізабет Перкінс та Метт Крейвен.

Прем'єра серіалу «Гострі предмети», який зняв режисер торішнього хіта «Велика маленька брехня» Жан-Марк Валле й написала продюсер «Баффі» Марті Ноксон, відбудеться в липні, але точна дата поки не повідомляється.

27 лютого 2016,  16:34 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головну роль в серіалі «Гострі предмети», заснованому на романі письменниці Гілліан Флінн, виконає 5-кратна номінантка на премію «Оскар» Емі Адамс.

Читати далі...
14 лютого 2016,  16:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кинокомпания Universal приобрела права на адаптацию «Взрослой» («The Grownup»), рассказа автора «Исчезнувшей» Гиллиан Флинн.

Читати далі...
28 липня 2015,  04:49 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Екранізація однойменного роману американської письменниці Джилліан Флінн. Жахливий злочин сколихнув весь Канзас: у маленькому містечку п'ятнадцятирічний підліток по-звірячому вбив власну сім'ю. Тоді дивом вціліла лише семирічна Ліббі. Двадцять чотири роки потому до дівчини звертаються кілька детективів-аматорів, впевнених в невинності брата. Разом з ними вона починає своє розслідування.

В кінотеатрах України і Росії з 13 серпня.

30 червня 2015,  12:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга половина українського кінороку ще більш багата на гучні прем'єри кінофільмів, багато з яких є довгоочікуваними продовженнями улюблених франшиз. Отже, перед вами друга частина цікавих прем'єр, які пройдуть в українських кінотеатрах з липня по грудень. 

Увага, дати прем'єр можуть бути перенесені.

Липень

«Термінатор: Генезис», реж. Алан Тейлор

2 липня

Постарілий термінатор Т-800, якого знову зіграє Арнольд Шварценеггер, знову повинен рятувати Сару Коннор, об'єднавшись в цей раз Кайлом Різом, посланним з майбутнього її сином Джоном.

«Посіпаки», реж. Кайл Балда П'єр Соффін

9 липня

Одні з наймиліших істот, які тільки можуть служити лиходіям, нарешті, отримали свій сольний повнометражний фільм! Вони потрапляють на службу до найзлішої лиходійці свого часу Скарлетт Оверкілл і будуть то допомагати їй, то якось заважати у здійсненні її підступних планів.

Читати далі...