Новини серіалів, в яких згадується Ной Хоулі

23 липня 2019,  20:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 6 серії 3 сезону супергеройського серіалу Ноя Гоулі «Легіон» виходить на новий рівень божевілля (так, виявляється, йому ще є куди рости).

Готові до ще однієї заплутаної подорожі в минуле? Синопсис 6 серії говорить, що в ній Сід (Рейчел Келлер) буде рости в чужій країні, а промо-ролик показує, як її хапає Девід (Ден Стівенс) і вирішує переписати її історію. Далі ми потрапляємо в альтернативну реальність Мелані (Джин Смарт) і Олівера (Джемейн Клемент), які живуть наприкінці 19 століття і знаходять в лісі маленьку дівчинку. Вони беруть її до себе на виховання, і Мелані зазначає, що відчуває, ніби вони вже зустрічалися з нею раніше. Але ігри з часом не проходять даремно, і у кінці відео Девід просить у Сід вибачення та обіцяє все виправити.

Серія «Chapter 25» («Глава 25»), яку зняв режисер Джон Камерон, прибуде на телеекрани 30 липня за українським часом.

13 березня 2018,  17:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«На чиєму ти боці?»

Закохані герої фантастичного серіалу «Легіон» Девід (Ден Стівенс) та Сід (Рейчел Келлер) опиняються так близько і водночас так далеко в новому ілюзорному промо-ролику.

Серіал Ноя Хоулі розповідає про могутнього мутанта Девіда Галлера, сина Професора Ікс, який все життя вважав, що у нього шизофренія, але одного разу в психлікарні він зустрічає дівчину своєї мрії Сід Барретт й дізнається, що насправді чує думки людей і бачить кошмари наяву. Девід об'єднується з групою мутантів-втікачів, на яких полює уряд, і бореться разом з ними з жахливим лиходієм Королем тіней, що вміє міняти форму й залазити людям в голову. У майбутніх серіях цього моторошного мутанта втілить Навід Негабан.

Дивіться офіційний трейлер 2 сезону «Легіон», чия прем'єра відбудеться 3 квітня.

3 липня 2016,  15:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоураннер «Легиона» Ной Хоули поделился новой фотографией со съемок Дэном Стивенсом в образе сына Профессора Икс.

Читати далі...
11 грудня 2014,  14:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кримінальний серіал «Фарго» потихеньку обзаводиться новими акторами. Одні з основних ролей в його другому сезоні виконають Кірстен Данст і Джессі Племонс.

Кірстен Данст зіграє Пеггі Блумквіст, косметолога з маленького містечка, у якої мрії для великого міста. Вона намагається зрозуміти, хто вона насправді і чого хоче, в той час, як бореться з традиційними очікуваннями суспільства. А Джессі Племонс, найбільш відомий за ролями в серіалах «Вогні нічної п'ятниці» і «У всі тяжкі», втілить її чоловіка Еда, помічника м'ясника, який хоче підтримати свою дружину в її самопізнанні, навіть якщо і не зовсім її розуміє.

Другий сезон стане приквелом, його події будуть розвиватися в 1979 році в Су-Фолс (Південна Дакота) і Луверні (Міннесота). В центрі історії буде молодий Лу Солверсон (у першому сезоні його в роках зіграв Кіт Керредін), який нещодавно повернувся з війни у В'єтнамі. Раніше в серіалі не раз з'являлися натяки на заплутану справу, над якою він працював в свої поліцейські часи в Су-Фолс.

Іншими постійними персонажами стануть дружина Солверсона Бетсі, їх 4-річна дочка Моллі і офіцер Бен Шмідт.

Творець і сценарист серіалу Ной Хоулі розповів про другий сезон «Фарго»:

Він [Лу Солверсон] думав, що війна залишилася позаду, але він повернувся, і ось вона знову, тільки вже домашня. Ми познайомимося з матір'ю Моллі, яка не була персонажем першого сезону... і ми дізнаємося, що з нею сталося. У першому сезоні було залишено багато натяків, і ми постараємося якомога краще їх розкрити.

У першому сезоні основні ролі зіграли Біллі Боб Торнтон, Мартін Фріман, Еллісон Толман і Колін Хенкс.

Цього року «Фарго» отримав не тільки безліч піднесених відгуків від критиків і глядачів, а й 14 номінацій на «Еммі», вигравши нагороди в 3 категоріях: Кращий мінісеріал, Найкраща режисура міні-серіалу, фільму або драматичної програми (за серію «Buridan's Ass») і Кращий кастинг міні-серіалу, фільму або спеціального випуску.

Вихід другого сезону очікується восени 2015 року.