Новини фільмів, в яких згадується Роза Салазар

19 лютого 2019,  17:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець «Аватара​» Джеймс Кемерон представляє новий ексклюзивний фрагмент науково-фантастичного екшену «Аліта: Бойовий ангел», який показує видовищне і небезпечне змагання з моторболу.

Події екранізації знаменитої манги Юкіто Кісіро «Аліта: Бойовий ангел» розвиваються в майбутньому, де існують кіборги, і головна героїня Аліта (Роза Салазар) є однією з них. Її знаходить на звалищі і повертає до життя доктор Ідо (Крістоф Вальц), і поки вона шукає своє місце в світі, він намагається всіляко її підтримувати та оберігати. У новому фрагменті Аліта вирішує взяти участь в популярному в майбутньому виді спорту моторболі, в якому змагаються кіборги, і перед самим початком Ідо повідомляє їй, що все це підстава, організована лиходієм Вектором (Махершала Алі), і що інші учасники перегонів будуть прагнути її вбити. Але для цього їм доведеться зловити Аліту, а зробити це зовсім не просто.

Квитки на сеанси «Аліта: Бойовий ангел» ви знайдете в нашій афіші.

17 лютого 2019,  17:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Аліта просить у доктора Ідо дати їй тіло воїна в четвертому офіційному фрагменті науково-фантастичного бойовика «Аліта: Бойовий ангел», який ви вже можете подивитися на великому екрані.

Спільне творіння режисера Роберта Родрігеса і сценариста Джеймса Кемерона показує глядачеві світ майбутнього, де пліч-о-пліч з людьми існують кіборги. Одного разу доктор Ідо (Крістоф Вальц) знаходить на звалищі поламаного кіборга Аліту (Роза Салазар), лагодить її і дає їй дах над головою, поки вона намагається згадати своє минуле. І коли вони знаходять залізне тіло бойового кіборга, Аліта вмовляє доктора з'єднати її з ним, оскільки відчуває з цим тілом особливий зв'язок. Ідо хоче її вберегти, але героїня заявляє йому, що вона є воїном і що це її доля.

Квитки на сеанси «Аліта: Бойовий ангел» ви можете купити на нашому сайті.

11 лютого 2019,  22:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент науково-фантастичного екшену «Аліта: Бойовий ангел» представляє гігантського кіборга з залізними щупальцями на ім'я Ґрюїшка (Grewishka), з яким належить битися головній героїні.

Екранізація однойменної манги «Аліта: Бойовий ангел» розповість про дівчину-кіборга Аліту (Роза Салазар), яку знаходить на звалищі і лагодить доктор Ідо (Крістоф Вальц). Вона не пам'ятає свого минулого, але незабаром виявляє, що знає бойові прийоми, і починає битися зі злом у своєму світі. Одним із втілень зла буде величезний кіборг Ґрюїшка (Джекі Ерл Гейлі), якого Аліта зустрічає під землею, і незабаром виявляється, що він вміє подовжувати свої пальці, перетворюючи їх на довгі залізні ланцюги з гострими наконечниками. Але Аліту так просто не зловити.

Ви вже можете подивитися творіння Роберта Родрігеса і Джеймса Кемерона у багатьох містах України на допрем'єрних показах, які стартували ще минулого тижня. Квитки на фільм «Аліта: Бойовий ангел» ви знайдете в нашій афіші.

6 лютого 2019,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Аліта тренується перед дзеркалом у другому офіційному фрагменті науково-фантастичного екшену «Аліта: Бойовий ангел», над створенням якого працювали Роберт Родрігес і Джеймс Кемерон.

Події фільму «Аліта: Бойовий ангел» розвиватимуться в майбутньому, де існують кіборги. Одного разу прогулюючись по звалищу, доктор Ідо (Крістоф Вальц) знаходить там поламаного кіборга Аліту (Роза Салазар) і вирішує її полагодити. Коли вона приходить до тями, то не може згадати своє минуле життя, але незабаром Аліта починає пригадувати його уривки і відкриває, що володіє крутими бойовими навичками, які вона й демонструє в новому фрагменті.

Дивіться також ТБ-ролик наукової фантастики «Аліта: Бойовий ангел» з Супербоула. В український прокат фільм вийде 14 лютого.

4 лютого 2019,  14:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий ТБ-ролик науково-фантастичного бойовика Роберта Родрігеса «Аліта: Бойовий ангел», показаний під час американського Супербоула, обіцяє глядачам видовище року на великому екрані.

Екранізація однойменної манги «Аліта: Бойовий ангел», сценаристом і продюсером якої виступає творець «Аватара» Джеймс Кемерон, представить нову героїню, яка змінить свій світ. Поламаного кіборга Аліту (Роза Салазар) знаходить на звалищі доктор Ідо (Крістоф Вальц) і повертає її до життя. Дівчина втратила пам'ять, але незабаром вона виявляє, що володіє цілим набором бойових навичок і очолює революцію в своєму футуристичному світі.

Минулого місяця британська співачка Дуа Ліпа представила кліп на свою нову пісню «Swan Song», який увійде до саудтреку фільму «Аліта: Бойовий ангел». В українських кінотеатрах його можна буде побачити з 14 лютого.

24 січня 2019,  20:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відома британська співачка Дуа Ліпа поділилася сьогодні офіційним кліпом на свою нову пісню «Swan Song», який був знятий у дусі фантастичного бойовика «Аліта: Бойовий ангел».

Читати далі...
18 грудня 2018,  06:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку року нас лякали будь-які звуки у фільмі жахів «Тихе місце», а тепер, щоб врятуватися від монстрів, не можна відкривати очі в горорі «Пташиний короб», який зняла режисер хітового серіалу «Нічний адміністратор» Сюзанна Бір.

«Пташиний короб» буде слідувати за матір'ю Мелорі (володарка премії «Оскар» Сандра Буллок), чий світ приголомшила загадкова сила, яка знищила значну частину населення планети. Вона перебирається з дітьми подалі від великого міста, і знаходить надію й кохання в новому притулку. Але незабаром на це місце нападають монстри, і вона змушена тікати з дітьми вниз по річці, й щоб вижити, вони повинні подолати цей складний шлях із зав'язаними очима.

На Netflix прем'єра горора «Пташиний короб», де також зіграють Сара Полсон, Джон Малкович, Треванте Роудс і Роза Салазар, відбудеться в цю п'ятницю, 21 грудня.

12 грудня 2018,  17:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В Інтернеті з'явився новий міжнародний трейлер науково-фантастичного бойовика «Аліта: Бойовий ангел», над створенням якого працюють Роберт Родрігес і Джеймс Кемерон.

Трейлер показує кілька нових моментів і дозволяє краще роздивитися бойову броню головної героїні Аліти (Роза Салазар), яка на наших очах з янгола перетворюється на воїна. Коли доктор Ідо (Крістоф Вальц) знаходить її на звалищі і забирає до себе додому, щоб полагодити, він розуміє, що вона особлива, і незабаром Аліта сама дізнається, що володіє рідкісною технологією, на яку в її небезпечному світі всі полюють.

Дивіться також перший фрагмент «Аліта: Бойовий ангел», де головна героїня б'ється з кіборгами в провулку. У кіно з 14 лютого.

8 грудня 2018,  00:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox вирішила підігріти наш інтерес до науково-фантастичного екшену «Аліта: Бойовий ангел» за допомогою фрагмента, де головна героїня б'ється з кіборгами в провулку.

Фантастика «Аліта: Бойовий ангел» є екранізацією відомої манги Юкіто Кісіро, чиєю головною героїнею є дівчина-кіборг Аліта (Роза Салазар), яку знаходить на звалищі і лагодить доктор Ідо (Крістоф Вальц). Аліта втратила пам'ять, але коли на них з Ідо в провулку нападають кіборги-вбивці, героїня швидко згадує круті бойові навички, які дозволяють їй вистояти навіть проти небезпечної Ніссіани (Ейса Гонсалес) з її гострими мечами замість рук.

У минулому місяці вийшов третій український трейлер «Аліта: Бойовий ангел», і разом з ним стало відомо, що прем'єра фільму Роберта Родрігеса переїхала на 14 лютого 2019 року.

14 листопада 2018,  02:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер науково-фантастичного екшену «Аліта: Бойовий ангел» повідомляє, що його світова та українська прем'єри переїхали з грудня на 14 лютого 2019 року.

Режисер Роберт РодрігесМісто гріхів», «Діти шпигунів») і сценарист Джеймс КемеронТитанік», «Аватар») представляють нову епічну пригоду з часткою надії та натхнення. Коли молода жінка-кіборг Аліта (Роза Салазар) приходить до тями, то не може згадати, хто вона в цьому небезпечному світі майбутнього. Її бере до себе і лагодить доктор Ідо (Крістоф Вальц), який бачить, що під покинутою кіборгською оболонкою існують серце і душа. Поки Аліта вчиться жити новим життям на оманливих вулицях Залізного міста, вона зустрічає нового друга Г'юго (Кієн Джонсон), який пропонує їй допомогу. Разом вони відкривають, що Аліта володіє унікальними здібностями, яких бояться люди при владі, і ті незабаром відкривають на неї полювання.

У фільмі також зіграють Дженніфер Коннеллі, Ейса Гонсалес, Ед Скрейн, Махершала Алі, Мішель Родрігес, Лана Кондор та Джекі Ерл Хейлі.

24 жовтня 2018,  18:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сандра Буллок возз'єднується з колегою по картині «Вісім подруг Оушена» Сарою Полсон у першому трейлері постапокаліптичного трилера «Пташиний короб».

Читати далі...
10 серпня 2018,  22:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінована на «Оскар» актриса Меггі Джилленхол виконує головну роль у драматичному фільмі Сари Коланджело «Вихователька».

Ліза Спінеллі (Джилленхол) працює вихователькою в дитячому саду в Нью-Йорку і прагне вести життя мистецтва та інтелектуалізму. Вона ходить на уроки поезії, але її результати виявляються посередніми. Одного разу Ліза чує, як її 5-річний вихованець Джиммі (Паркер Севак) читає у класі свій вірш, і він потрясає виховательку. Вважаючи, що хлопчик є схожим на маленького Моцарта генієм, вона спрямовує всі свої сили на те, щоб виростити його талант, і в гонитві за неможливою мрією Ліза стає готовою кинути все, що у неї є.

Разом з Джилленхол у цій історії зіграли володар премії «Золотий глобус» Гаель Гарсіа Берналь, Роза Салазар і Майкл Чернус.

Прем'єра «Виховательки» відбулася на кінофестивалі «Санденс». У світовий прокат драма Коланджело вийде у жовтні. Поки невідомо, чи дійде вона до українських кінотеатрів.

24 липня 2018,  11:21 | Новини фільмів

Представляємо другий український трейлер науково-фантастичного бойовика «Аліта: Бойовий ангел» від режисера Роберта Родрігеса і сценариста Джеймса Кемерона.

Читати далі...
22 січня 2018,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українські глядачі зможуть пережити фінальну главу антиутопічної трилогії «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» в форматі 4DX.

Читати далі...
20 січня 2018,  03:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Заражені нападають на виживших глейдерів в свіжому фрагменті фантастичного бойовика «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті».

Читати далі...