Новини фільмів, в яких згадується Дженніфер Еністон

2 лютого 2023,  22:28 | Новини фільмів

Вони повертаються! Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі очікуваний трейлер детективної комедії «Загадкове вбивство 2», де давні друзі Дженніфер Еністон та Адам Сендлер знову зіграють парочку закоханих детективів.

Читати далі...
20 січня 2023,  02:00 | Новини фільмів

Дженніфер Еністон та Адам Сендлер незабаром возз'єднаються у продовженні хітової детективної комедії «Загадкове вбивство», що вийшла у 2019 році. І у нас вже є перші кадри їхньої наступної пригоди.

Читати далі...
27 квітня 2019,  01:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки комедії «Дружина напрокат» Дженніфер Еністон і Адам Сендлер відправляються в небезпечну відпустку до Європи в офіційному трейлері комедійного екшена «Загадкове вбивство».

Коли нью-йоркський коп Нік Спітс (Сендлер) нарешті везе свою дружину Одрі (Еністон) в давно обіцяний медовий місяць до Європи, випадкове знайомство в літаку з багатієм Чарльзом (Люк Еванс) обертається для пари запрошенням провести вікенд на його яхті. Коли на яхте відбувається вбивство старого мільярдера Малкольма Квінса (Теренс Стемп), Нік і Одрі опиняються під підозрою, і на них відкривається справжнє полювання з перестрілками і погонями, оскільки вбивця дуже не хоче, щоб вони заговорили.

Подивитися фільм режисера Кайла Ньюачека, де також з'являться Джемма Артертон і Джон Кані, на стримінговому сервісі Netflix буде можливо з 14 червня.

20 квітня 2019,  20:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Еністон і Адам Сендлер возз'єдналися на перших кадрах комедійного екшена «Загадкове вбивство» («Murder Mystery»), який вийде на екрани влітку.

Читати далі...
17 грудня 2018,  17:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові трейлери науково-фантастичних картин «Ґодзілла: Король монстрів» і «Аліта: Бойовий ангел», супергеройського трилера «Скло», 3 сезону антології «Справжній детектив» і новорічного спецвипуску серіалу «Доктор Хто».

Читати далі...
19 листопада 2018,  16:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня студія Disney порадувала нас новими трейлерами мультфільму «Історія іграшок 4» та казкових кінокартин «Дамбо» і «Мері Поппінс повертається», а також вийшли свіжі трейлери науково-фантастичних бойовиків «Аліта: Бойовий ангел» і «Смертні машини» та розширений ТБ-ролик супергеройського трилера «Скло».

Читати далі...
15 листопада 2018,  00:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка ситкому «Друзі» та володарка премії «Золотий глобус» Дженніфер Еністон грає колишню королеву краси в офіційному трейлері драматичної комедії «Пампушка».

Сюжет фільму слідує за бойовою дівчиною Віллоудін Діксон (Даніель МакДональд), яку друзі називають просто Вілл, а мати Роузі (Еністон) Пампушкою. Роузі Діксон є місцевою знаменитістю і щорічно влаштовує конкурс краси для юних дівчат. В якості протесту Вілл вирішує взяти в ньому участь, і її сміливий вчинок надихає інших дівчат із невеликого техаського містечка претендувати на корону королеви краси.

Прем'єра нової комедії від Енн Флетчер, яка зняла відомі романтичні картини «Крок вперед», «27 весіль» та «Пропозиція», на Netflix відбудеться 7 грудня.

6 травня 2018,  22:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий український трейлер супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», свіжі трейлери до повнометражних картин «Робін Гуд: Початок», «Юні титани, вперед!» та «Суперсімейка 2», а також інтригуючі трейлери до серіалів «Готем», «Патрік Мелроуз» та «Гострі предмети».

Читати далі...
5 травня 2018,  20:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув довгоочікуваний трейлер торішньої військової драми «Жовті птахи», яку порівнюють з оскароносним «Володарем бурі».

Два молодих солдата, 21-річний Бартл (Олден Еренрайк) і 18-річний Мерф (Тай Шерідан), переживають жахи війни в Іраку під командуванням проблемного старшого сержанта Стерлінга (Джек Г'юстон). Весь цей час Бартла мучить обіцянка, яку він дав матері Мерфа (Дженніфер Еністон) перед їх відправленням, адже якщо він повернеться додому один, йому доведеться розповідати їй, як загинув її син.

У світовий прокат фільм Александра Мурса, де також знялися Тоні Коллетт і Джейсон Патрік, виходить в кінці травня.