Оновлення, в яких згадується Джон Боєга

8 грудня 2017,  12:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий український ТБ-ролик фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї», який показує кілька нових моментів.

Фінн (Джон Бойега) говорить комусь: «Хай прибуде з тобою Сила», радіє після вдалого польоту і сходиться в поєдинку з капітаном Фазмою (Гвендолін Крісті); По (Оскар Айзек) і BB-8 відправляються в гущу битви Опору з Першим орденом; Рей (Дейзі Рідлі) тренується зі світловим мечем; а «Тисячолітній сокіл» тікає від погоні.

Квитки на сеанси купуйте на нашому сайті. У широкий прокат фільм виходить 14 грудня, допрем'єрні покази стартують з 13 грудня.

6 грудня 2017,  00:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь конвенції Tokyo Comic-Con студія Legendary поділилася цікавим відео, яке показує, як створювався фантастичний екшн «Тихоокеанський рубіж: Повстання».

Актори Джон Бойега, Скотт Іствуд, Рінко Кікучі і Кайлі Спейні та режисер Стівен С. ДеНайт розповідають, як їм сподобалося працювати над цим блокбастером. Бойега навіть зазначає, що в фільмі «Тихоокеанський рубіж: Повстання» він робив стільки трюків, скільки йому ще ніколи не випадало здійснювати в своїй кар'єрі, тобто більше, ніж у «Зоряних війнах». Як бонус нас дражнять новими сценами, з яких найбільш інтригує сцена в кінці, де в сутичці сходяться два єгеря, озброєних гігантськими палаючими мечами.

Також дивимося український трейлер «Тихоокеанський рубіж: Повстання». У кіно з 22 березня 2018 року.

3 грудня 2017,  03:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фільм «Зоряні війни: Останні джедаї» вимагав від своїх акторів величезної витривалості та складних бойових навичок, чому й присвячена його нова фічуретка.

Дейзі Рідлі (Рей) і Адам Драйвер (Кайло Рен) показують, як вони опановували нові висоти джедайської майстерності в спортивному залі зі своїми світловими мечами, а Джон Бойега (Фінн) та Гвендолін Крісті (капітан Фазма) розповідають і показують, як репетирували свою дуель, що обіцяє стати одною з найяскравіших сцен восьмого епізоду. Також тут з'являється новачок франшизи Келлі Марі Трен (Роуз Тіко), у якої в фільмі будуть свої моменти в дусі екшен.

У кіно фантастика Райана Джонсона прибуде 14 грудня. Купуйте квитки на нашому сайті.

30 листопада 2017,  17:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо розширений український ТБ-ролик самого очікуваного фільму грудня «Зоряні війни: Останні джедаї».

Рей (Дейзі Рідлі) знаходить Люка Скайуокера (Марк Хемілл), який протягом багатьох років переховувався від Першого ордена і Опору, і просить, щоб він допоміг їй впоратися з Силою, що живе всередині неї. По (Оскар Айзек) продовжує боротися в рядах Опору, надихаючи інших не здаватися, а Фінн (Джон Бойега) знову стикається віч-на-віч з капітаном Фазмой (Гвендолін Крісті).

Дивимося цікаву фічуретку про те, як для фільму «Зоряні війни: Останні джедаї» створювався кристалічний лис. У кіно з 14 грудня.

23 листопада 2017,  23:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вперше з часів фільму «Зоряні війни: Епізод 6 — Повернення Джедая», який вийшов в 1983 році, Люк Скайвокер (Марк Гемілл) знову зайде в кабіну легендарного зорельота «Тисячолітній сокіл» в майбутньому восьмому епізоді саги «Зоряні війни: Останні джедаї».

Також в даному ТБ-ролику з'являється капітан Фазма (Ґвендолін Крісті), яка говорить комусь, може Фіннові (Джон Бойега), а може і Кайло Рену (Адам Драйвер), що рада його поверненню. Рей (Дейзі Рідлі) продовжує тренуватися, поки за кадром грає знаменита тема Джона Вільямса; BB-8 обережно визирає з-за рогу; а Чубакка (Пітер Мейхью) грубо поводиться з поргом, скидаючи його з панелі управління.

Дивимося другий український трейлер «Зоряні війни: Останні джедаї» і купуємо квитки на сеанси на нашому сайті. У кіно з 14 грудня.

22 листопада 2017,  15:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик майбутнього блокбастера «Зоряні війни: Останні джедаї» закликає вибрати свій шлях.

В кінці фільму «Зоряні війни: Пробудження сили» Рей (Дейзі Рідлі) знайшла Люка Скайуокера (Марк Хемілл), і тепер легендарний джедай береться за навчання свого нового падавана. Він просить дівчину звернутися до Сили і питає, що вона бачить. Рей каже, що її внутрішньому погляду відкривається світло, темрява та ще дещо... І це щось кличе її... Також в ролику з'являються Верховний лідер Сноук (Енді Серкіс), генерал Лея Органа (Керрі Фішер), Кайло Рен (Адам Драйвер) і Фінн (Джон Бойега) з По (Оскар Айзек).

В нашій галереї ви знайдете нові кадри «Зоряні війни: Останні джедаї». У кіно з 14 грудня.

22 листопада 2017,  00:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Legendary поділилася новим промо-роликом фантастичного екшену «Тихоокеанський рубіж: Повстання», який показує нові моменти. Також в ньому виконавець головної ролі Джон Бойега звертається до шанувальників даної франшизи, оголошуючи конкурс на кращий фан-арт в будь-якому вигляді: косплей, фан-відео, історії, малюнки, музика. Їх можна додати на сайт GoJaeger.com і отримати шанс з'явитися в сиквелі.

Дивимося український трейлер «Тихоокеанський рубіж: Повстання». У кіно фільм Стівена С. ДеНайта прибуде 22 березня 2018 року.

20 листопада 2017,  12:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий офіційний ТБ-ролик фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї» показує більше нових моментів з Фінном (Джон Бойега).

Поки Рей (Дейзі Рідлі) просить допомоги у Люка Скайуокера (Марк Хемілл), кажучи, що всередині неї щось прокинулося, Фінн вибирається з капсули, возз'єднується з По (Оскар Айзек) і задає йому головне питання: «Де Рей?» Після миготять моменти, де дівчина тренується зі світловим мечем; «Тисячолітній сокіл» тікає від погоні; По виголошує надихаючу промову; зорельоти Опору воюють з Першим орденом; а Фінн б'ється з капітаном Фазмою (Гвендолін Крісті).

Ви вже можете придбати квитки на сеанси «Зоряні війни: Останні джедаї» на нашому сайті. У кіно з 14 грудня.

3 листопада 2017,  01:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь відкриття продажу квитків на сеанси фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї» компанія Disney поділилася ТБ-роликом, що показує нові моменти.

У ньому з'являється поки безмовна Лея (Керрі Фішер), Люк (Марк Хемілл) заходить в «Тисячолітній сокіл», Кайло (Адам Драйвер) б'є підсвічену стіну, По (Оскар Айзек) спостерігає за вибухом зорельота, Фінн (Джон Бойега) радіє тому, що збиває зореліт Першого ордена, а Рей (Дейзі Рідлі) нібито заносить світловий меч над Люком. Але ж ми знаємо, що трейлери «Зоряних воєн» не завжди показують правду.

Купуємо квитки на «Зоряні війни: Останні джедаї» на нашому сайті. У кіно з 14 грудня.

31 жовтня 2017,  02:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув як завжди оригінальний японський трейлер очікуваного продовження мегапопулярної фантастичної саги «Зоряні війни: Останні джедаї».

Рей (Дейзі Рідлі) вдалося відшукати Люка Скайуокера (Марк Хемілл), який починає тренувати дівчину, але відкрито їй говорить, що її Сила його жахає. Фінн (Джон Бойега) приміряє костюм офіцера Першого ордена та сходиться в поєдинку з капітаном Фазмою (Гвендолін Крісті), По (Оскар Айзек) заявляє, що вони — іскра, яка запалить вогонь, що спопелить Перший орден, а перед Кайло Реном (Адам Драйвер) постає складний вибір...

Дивимося нове відео про зйомки «Зоряні війни: Останні джедаї». У кіно з 14 грудня.

25 жовтня 2017,  15:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сайт USA TODAY поділився ексклюзивним закулісним відео про створення фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї», яке присвячене її режисерові Райану Джонсону. Відео показує чудові декорації та локації фільму; Джонсон ділиться своїми емоціями від того, що йому пощастило знімати новий епізод франшизи, яку він обожнює з дитинства; а актори Кері Фішер, Марк Хемілл, Дейзі Рідлі, Джон Бойега та Гвендолін Крісті розповідають про роботу з ним.

Дивимося другий український трейлер «Зоряні війни: Останні джедаї». У кіно з 14 грудня.

10 жовтня 2017,  10:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті вийшов довгоочікуваний другий трейлер фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї»!

Рей (Дейзі Рідлі) звертається до Люка Скайвокера (Марк Хемілл) з проханням навчити її джедайського майстерності, і дівчина робить успіхи в своїх тренуваннях, вражаючи легендарного героя. Він каже, що лише одного разу бачив в минулому таку силу, і тепер він розуміє, що її варто побоюватися. Також відео показує, як Кайло Рен (Адам Драйвер) отпримує наказ убити генерала Лею (Керрі Фішер), а Фінн (Джон Бойега) сходиться в поєдинку з капітаном Фазмою (Гвендолін Крісті).

В український прокат картина Райана Джонсона вийде 14 грудня. Чекаємо на дубльований трейлер.

9 жовтня 2017,  17:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український трейлер фантастичного екшену «Тихоокеанський рубіж: Повстання», де зіграють зірка «Зоряних війн: Пробудження сили» Джон Бойега і Скотт Іствуд з «Форсажу 8».

Опис фільму говорить, що масштабний конфлікт між монстрами масового ураження і супермашинами, створеними людьми для їх знищення, триває. Коли світ за крок від прірви, повстане нове покоління відважних пілотів. Вони мають об’єднати всі сили, бо є останньою надією в глобальному протистоянні.

Українська прем'єра фільму Стівена С. ДеНайта відбудеться одночасно з усім світом, 22 березня 2018 року.

6 жовтня 2017,  20:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер очікуваного фантастичного сиквела «Тихоокеанський рубіж 2», де величезні машини знову зіткнуться в битві з гігантськими монстрами. Головним героєм історії тепер буде Джейк Пентекост, син легендарного маршала Стекера Пентекоста, який віддав своє життя за перемогу над кайдзю в першому фільмі. Джейка зіграє зірка «Зоряних війн: Пробудження сили» Джон Бойега, а компанію йому складуть Скотт Іствуд та Кайлі Спейні.

Перші кадри і розширений синопсис «Тихоокеанського рубіжа 2» ви знайдете тут. У світовий прокат він вийде 22 березня 2018 року.

1 серпня 2017,  15:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальний трейлер драматичного трилера «Детройт» повідомляє, що критики в захваті від нового творіння оскароносної Кетрін Бігелоу, називаючи його «найкращим фільмом року» і «фільмом, про який всі будуть говорити». Він покаже найгірші міські заворушення в історії США, які відбулися влітку 1967 року в Детройті на ґрунті расизму. Учасників тих подій втілили Джон Бойега, Вілл Поултер, Ентоні Макі, Ханна Мюррей, Джек Рейнор і Джон Красінскі.

У світовий прокат «Детройт» виходить на цьому тижні, сподіваємося, що він добереться і до українських кінотеатрів.