Новини серіалів, в яких згадується Річард Медден

19 квітня 2023,  18:50 | Новини серіалів

Зірка хітового фентезі «Гра престолів» Річард Медден об'єднується з зіркою «Бази Квантіко» Пріянкою Чопрою Джонас, щоб врятувати світ у шпигунському міні-серіалі «Цитадель» від стримінгової платформи Prime Video.

Читати далі...
18 серпня 2018,  01:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал BBC представив другий трейлер свого нового серіалу «Тілоохоронець» («Bodyguard»), в якому зірка «Гри престолів» Річард Медден захищає ненависного йому політика.

Події сучасного трилера від Джеда Міркуріо («За службовим обов'язком») будуть розвиватися в урядових коридорах Великої Британії і розкажуть історію Девіда Бадда (Медден), героїчного, але запального ветерана війни, який тепер працює офіцером зі спеціального захисту високопоставлених осіб держави. Коли його приставляють захищати амбітну і могутню міністерку внутрішніх справ Джулію Монтег (Кілі Хоуз із «Доктора Хто»), чия політика втілює все те, що він зневажає, Бадд починає розриватися між своїм боргом служби та своїми переконаннями. Він відповідальний за її безпеку, але чи може він також виявитися її найбільшою загрозою?

Прем'єра «Тілоохоронця» відбудеться через тиждень, 26 серпня.

22 червня 2018,  18:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гри престолів» Річард Медден втілює суворого агента спецполіціі в новому британському серіалі «Bodyguard» («Тілоохоронець»).

За жанром «Тілоохоронець» буде кримінальною драмою з елементами трилеру, яка розповість про Девіда Бадда (Медден), співробітника спеціального відділу лондонської поліції з захисту перших осіб країни. Його призначають захищати міністра внутрішніх справ Великої Британії Джулію Монтег (Кілі Хоуз з «Доктора Хто»), на яку планується замах.

Канал BBC поки не повідомляє дату прем'єри «Тілоохоронця», але він вийде на екрани пізніше в цьому році.