Лу де ЛаажLou de Laâge

Лу де Лааж / Lou de Laâge
Народилася 27 квітня 1990; Бордо, Франція
50%
0
50%
0

Фільмографія Лу де Лааж

Чорна скринька (2021) ... Noémie Vasseur
Білосніжка. Казка для дорослих (2019) ... Claire
O Livro Negro do Padre Dinis (2019) ... Laura
Чорний блокнот (2018) ... Laura / Lelia
Кохання-зітхання (2017) ... Melle Carotte
Agnus Dei (2016) ... Mathilde Beaulieu
Un (2016) ... La voix
Очікування (2015) ... Jeanne
Турнір (2015) ... Lou
Наш Фауст (2014) ... Marina
Відео з участю Лу де Лааж

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Лу де Лааж. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Лу де Лааж

Написати коментар...
Написати коментар...