Новини серіалів, в яких згадується Кетерін МакНамара

16 жовтня 2020,  12:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка популярних серіалів «Справжня кров» і «Велика маленька брехня» Александр Скарсгард знову володіє суперздібностями і опиняється на стороні зла в трейлері фентезійного міні-серіалу «Протистояння».

Читати далі...
2 вересня 2020,  15:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер науково-фантастичного міні-серіалу «Протистояння», який буде екранізацією однойменного роману письменника Стівена Кінга, розкриває, що його прем'єра відбудеться 17 грудня.

Читати далі...
28 квітня 2020,  16:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилася напружена вирізана сцена 4 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла», в якій Олівер стикається віч-на-віч з Монітором.

Читати далі...
16 січня 2020,  02:15 | Новини серіалів

Після трагічних подій кросовера «Криза на нескінченних Землях» Стар-Сіті потрібен новий захисник. І в 9 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла» естафету Олівера Квіна (Стівен Амелл) приймає його дочка Мія.

У 2040 році у Мії Квін (Кетрін МакНамара) є все, про що вона коли-небудь мріяла, як раптом в її життя вриваються Лорел (Кеті Кессіді) та Діна (Джуліана Гаркві), і події приймають шокуючий оборот, оскільки вони вистежують жертву викрадення, яка має прямий зв'язок з Мією. Щоб допомогти їм, Мія надягає маску, бере в руки лук зі стрілами і становиться новою Зеленою стрілою.

Передостання серія серіалу «Стріла» отримала красномовну назву «Green Arrow & the Canaries» («Зелена стріла і Канарки») і покладе початок його спін-оффу 22 січня по українським часом.

14 січня 2020,  19:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW опублікував в мережі 15 кадрів передостанньої серії супергеройського серіалу «Стріла», яка одночасно буде пілотом для його спін-оффу про Мію Квін та двох Чорних канарок.

Читати далі...
13 грудня 2019,  17:19 | Новини серіалів

Ласкаво просимо на Землю-666! Новий кросовер супергеройського всесвіту Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях» підготував багато сюрпризів, одним з яких стало камео Люцифера Морнінгстара.

У третій серії кросовера, чиї події відбувалися переважно у світі серіалу «Флеш», Джон Костянтин (Метт Раян), Мія Смоук (Кетрін МакНамара) та Джон Діґл (Девід Ремсі) вирушили на Землю-666, де проживає сам диявол Люцифер Морнінгстар (Том Елліс). Люцифер і Костянтин знайомі вже давно, і коли диявол запитує у Мії, чого вона бажає більше за все на світі, та відповідає, що бажає повернути свого батька Олівера (Стівен Амелл). Люцифер жартує про зацикленість на батьку, але все-таки дає Костянтину диявольську карту, яка переносить трійцю у Чистилище.

Дивіться також фрагмент «Кризи на Нескінченних Землях», в якому Флеш (Грант Гастін) об'єднується з Чорною блискавкою (Кресс Вільямс).

14 листопада 2019,  06:10 | Новини серіалів

В 5 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла» на нас чекають нові бої без правил, в яких тепер візьмуть участь батько і його донька з майбутнього.

Дізнавшись ключ до того, щоб протистояти Монітору (ЛаМоніка Гаррет), Олівер (Стівен Амелл) та його команда повертаються до Росії з місією зібрати необхідні матеріали. Мія (Кетрін МакНамара) переконує батька, що може допомогти, і промо-ролик показує, як у неї стріляють. Тим часом Коннор (Джозеф Девід-Джонс) возз'єднується з людиною зі свого минулого.

Серія отримала російську назву «Prochnost» («Міцність») і вийде на екрани 20 листопада за українським часом. Її режисером стала Лаура Белсі.

12 листопада 2019,  17:21 | Новини серіалів

Наші улюблені супергерої телевсесвіту Arrowverse готові битися зі злом в першому офіційному тизері кросовера «Криза на Нескінченних Землях».

Читати далі...
14 березня 2019,  15:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 16 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла» на нас чекає нова подорож у майбутнє на 20 років вперед.

Дорослі Мія (Кетрін МакНамара) та Вільям (Бен Льюїс) відправляються в небезпечну місію. Тим часом Діна (Джуліана Гаркві), Рой (Колтон Гейнс) та Зої (Еліза Фаріа) повідомляють трагічні новини. Разом із стрибками у майбутнє, серія також покаже дитинство Мії і щасливих Олівера (Стівен Амелл) і Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) в день її народження.

Серія «Star City 2040» («Стар-Сіті 2040»), яку зняв Джеймс Бемфорд, прибуде на екрани 19 березня за українським часом.