Новини фільмів, в яких згадується Іван Реон

11 січня 2021,  18:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Навесні відбудеться прем'єра військового екшену «Почесна місія: Герої назавжди», головну роль в якому виконує зірка популярного серіалу «Гра престолів» Іван Реон. І в цей раз він зіграє відважного героя, а не жорстокого лиходія.

Читати далі...
21 січня 2019,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті вийшов офіційний трейлер нової мелодраматичної антології «Берлін, я люблю тебе», яка зібрала разом 10 історій кохання, що розгортаються в столиці Німеччини.

«Берлін, я люблю тебе» йде по стопах антологій «Париж, я люблю тебе», «Нью-Йорк, я люблю тебе» і «Ріо, я люблю тебе» й покаже 10 життєвих та зворушливих історій про жителів Берліна, всі з яких присвячені любові в її різних проявах. Згідно з сайтом IMDb, над створенням цих короткометражок працювало 11 режисерів, зокрема Тіль Швайгер та Денніс Ганзель.

В антології зіграли володарка премії «Оскар» Хелен Міррен, номінанти на премію «Оскар» Кіра Найтлі та Міккі Рурк, номінантка на премію «Золотий глобус» Гайден Панетт'єрі, зірка «Лузерів» Діанна Агрон, зірка «Гри престолів» Іван Реон. а також Люк Вілсон, Джим Стерджесс, Дженна Дуан та Дієго Луна.

У світовий прокат картина «Берлін, я люблю тебе» вийде у березні.

17 липня 2018,  16:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Гра престолів» Іван Реон стає військовим льотчиком в британській історичній драмі «Ураган».

«Ураган» є історією про групу хоробрих поляків, які приєдналися до Королівських військово-повітряних сил і билися в небі Великої Британії під час Другої світової війни, щоб не тільки захистити Британію від нацистів, а й зберегти ідею своєї країни, яка тоді проіснувала в сучасній формі менше двадцяти років, а потім опинилася між конфронтуючими одна з одною країнами Німеччиною та СРСР. Тому поки вони билися в небі, Польща жила.

Разом з Реоном в «Урагані» зіграють Майло ГібсонЗ міркувань совісті») та Стефані МартініСмарагдове місто»).

Прем'єра нового фільму Девіда Блера, на чиєму рахунку є 2 телепремії BAFTA за серіали «Ласкаво просимо в психушку» і «Вулиця», відбудеться в серпні.