Новини серіалів, в яких згадується Тарон Еґертон

15 серпня 2019,  19:00 | Новини серіалів

Вирушаємо до чарівного світу Джима Генсона в повноцінному трейлері фентезійного мультсеріалу «Темний кристал: Епоха опору», який озвучують відомі актори.

Події фентезі «Темний кристал: Епоха опору» розвиваються в казковому світі Тра, населеному чарівними істотами. У ньому живуть три відважних гелфлінга Раян (зірка «Рокетмена» Терон Еджертон), Брея (зірка «Спліта» Аня Тейлор-Джой) та Діт (зірка «Гри престолів» Наталі Еммануель), які дізнаються страшний секрет про те, що стоїть за силою злісних скексисів, і відправляються в епічну подорож, щоб врятувати свій світ від темряви.

Прем'єра 1 сезону мультсеріалу «Темний кристал: Епоха опору» відбудеться наприкінці літа, 30 серпня.

1 червня 2019,  00:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Подорож починається зі сходження темряви. Компанія Netflix представила перший тизер-трейлер свого фентезійного мультсеріалу «Темний кристал: Епоха опору», чия прем'єра відбудеться 30 серпня.

Лялькове фентезі «Темний кристал: Епоха опору» буде приквелом фільму Джима Генсона «Темний кристал», який вийшов у 1982 році. Мультсеріал буде слідувати за трьома гелфлінгами Раяном (Терон Еджертон), Бреєю (Аня Тейлор-Джой) та Діт (Наталі Еммануель), які дізнаються секрет, що стоїть за силою злісних скексисів, і відправляються в епічну подорож, щоб врятувати свій світ.

Також в озвучуванні персонажів візьмуть участь відомі актори Марк Гемілл, Хелена Бонем Картер, Джейсон Айзекс, Алісія Вікандер, Марк Стронг, Саймон Пегг, Наталі Домер, Гарріс Дікінсон, Гугу Ембата-Ро, Катріна Балф і Тео Джеймс.

12 січня 2019,  03:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Англійський співак Сем Сміт, який отримав «Оскар» за головну тему фільму «007: Спектр», представив світу свою нову пісню «Fire On Fire», яка прозвучала у мультсеріалі «Мешканці пагорбів».

«Мешканці пагорбів» («Watership Down») адаптація фентезійного роману Річарда Адамса, чиї події розвиваються на півдні Англії і розповідають про групу відважних кроликів, які залишають свій приречений сад та відправляються на пошуки нового дому.

Прем'єра мультсеріалу, який озвучили Джеймс МакЕвой, Розамунд Пайк, Терон Еджертон, Джемма Артертон, Джон Бойега, Ніколас Голт, Олівія Колман та Бен Кінгслі, відбулася у грудні минулого року.

4 грудня 2018,  17:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія BBC підготувала нову мультиплікаційну адаптацію фентезійного роману Річарда Адамса «Небезпечні мандри», в озвучуванні якої взяли участь зірки франшизи «Люди Ікс» Джеймс МакЕвой та Ніколас Голт.

Події міні-серіалу «Небезпечні мандри» («Watership Down»), також відомого як «Мешканці пагорбів», будуть розвиватися на півдні Англії і розкажуть про групу відважних кроликів, які залишають свій приречений сад та відправляються на пошуки нового дому.

Також у мультсеріалі звучатимуть голоси Терона Еджертона, Джемми Артертон, Джона Бойеги, Пітера Капальді, Джемми Чан, Деніела Калуї, Бена Кінгслі і Розамунд Пайк.

Прем'єра «Небезпечних мандрів» відбудеться на британському телебаченні 22 грудня.