Новини фільмів, в яких згадується Ед Скрейн

22 серпня 2023,  23:13 | Новини фільмів

Як і обіцяв, режисер Зак Снайдер представив сьогодні тизер-трейлер свого науково-фантастичного екшену «Бунтівний Місяць» з Софією Бутеллою у головній ролі.

Читати далі...
19 червня 2023,  20:12 | Новини фільмів

Ми чекали трейлер, але спочатку режисер Зак Снайдер вирішив підігріти наш інтерес до свого майбутнього науково-фантастичного фільму «Бунтівний Місяць» за допомогою відео, що показує та розповідає про його створення.

Читати далі...
7 грудня 2020,  22:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку року шанувальників Disney і Анджеліни Джолі чекає приємний сюрприз — в повторний прокат вийде її казкове фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», режисером якого став Хоакім Роннінг.

Читати далі...
18 листопада 2019,  17:22 | Новини фільмів

Представляємо видовищний фрагмент військового екшену Роланда Еммеріха «Мідвей», який показує зірку «Дедпула» Еда Скрейна в образі відважного пілота-бомбардувальника Діка Беста на його бойовому завданні.

Фільм «Мідвей» покаже одну з найбільш масштабних битв в океані під час Другої світової війни — битву за Мідвей, яка відбулася в червні 1942 року і стала поворотною подією в боротьбі американців і японців за Тихий океан. Щоб захистити свою країну, в бій відправляється пілот ВПС США Дік Бест (Скрейн) на своєму бомбардувальнику і головний авіаційний радист Джеймс Мюррей (Кіан Джонсон). Їм потрібно обійти Японські зенітки, щоб влучно скинути свої бомби.

У свій прем'єрний вікенд в американському прокаті «Мідвей» обійшов фільми «Доктор Сон» і «Термінатор: Фатум». В український прокат він виходить 21 листопада.

12 жовтня 2019,  17:03 | Новини фільмів

Акторский склад військового фільму Роланда Еммеріха «Мідвей» позує для ретро-портретів своїх персонажів на нових персональних постерах.

Читати далі...
16 вересня 2019,  22:25 | Новини фільмів

Другий трейлер військового бойовика «Мідвей» від режисера фільмів «День незалежності» і «2012» Роланда Еммеріха показує, як зірковий акторський склад намагається запобігти другому Перлу Харбору і врятувати мільйони життів.

У фільмі «Мідвей» Ед Скрейн, Менді Мур, Вуді Гаррельсон, Люк Еванс, Патрік Вілсон, Александр Людвіг та Нік Джонас відправляються у червень 1942 року, коли в розпал Другої світової війни американська розвідка дізнається про плани Японії здійснити масштабну атаку на острови Мідвей, щоб отримати стратегічно важливий майданчик для нападу на США. Доля країни та мільйонів її людей опиняється в руках відважних солдатів і офіцерів, які відправляються в бій в Тихому океані.

Дивіться також український трейлер фільму «Мідвей», який вийде в український прокат наприкінці осені, 28 листопада.

15 серпня 2019,  23:06 | Новини фільмів

Новий кадр пригодницького фентезі від Disney «Чаклунка: Повелителька темряви» представляє героїню Мішель Пфайффер у всій її королівській красі.

Читати далі...
12 серпня 2019,  14:29 | Новини фільмів

На вихідних студія Disney поділилася першим ТБ-роликом свого очікуваного фентезійного фільму «Чаклунка: Повелителька темряви», де героїня Анджеліни Джолі показує свій гнів і свої суперсили.

Читати далі...
7 серпня 2019,  16:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анджеліна Джолі гіпнотизує своїм поглядом на новому постері діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», де вона знову зіграє казкову лиходійку Малефісенту.

Читати далі...
26 липня 2019,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер військового бойовика «Мідвей», який був заснований на реальних подіях і зібрав зірковий акторський склад.

У центрі сюжету нового фільму від режисера «Дня незалежності» Роланда Еммеріха буде битва за Мідвей між американським флотом та імперським флотом Японії, що стало поворотним моментом у боротьбі за Тихий океан під час Другої світової війни. Це історія про командувачів та рядових солдатів, їхню стійкість та відвагу у боротьбі з ворогом.

На великі екрани «Мідвей», де зіграють Ед Скрейн, Менді Мур, Люк Еванс, Патрік Вілсон, Вуді Гаррельсон та Нік Джонас, прибуде наприкінці року, 28 листопада.

27 червня 2019,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер «Дня незалежності» Роланд Еммеріх зняв військову драму «Мідвей», в якій зіграли Ед Скрейн, Патрік Вілсон, Люк Еванс, Нік Джонас, Менді Мур, Аарон Екхарт та Вуді Гаррельсон.

Фільм «Мідвей» розповість про битву за Мідвей, зіткнення американського військового флоту та Імператорського Флоту Японії, яка стала поворотним моментом в пануванні над Тихим океаном під час Другої світової війни. Сюжет буде слідувати за лідерами і солдатами, які використовували свої інстинкти, силу духу та мужність, щоб зробити неможливе і запобігти другому Перлу Харбору.

Світова прем'єра нової картини Еммеріха відбудеться в листопаді.

14 травня 2019,  04:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сезон відьом відкрито! Лауреатка премії «Оскар» Анджеліна Джолі стає на бік зла в тизер-трейлері фентезі «Малефісента: Володарка темряви» («Чаклунка: Володарка темряви»).

Читати далі...
14 листопада 2018,  02:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер науково-фантастичного екшену «Аліта: Бойовий ангел» повідомляє, що його світова та українська прем'єри переїхали з грудня на 14 лютого 2019 року.

Режисер Роберт РодрігесМісто гріхів», «Діти шпигунів») і сценарист Джеймс КемеронТитанік», «Аватар») представляють нову епічну пригоду з часткою надії та натхнення. Коли молода жінка-кіборг Аліта (Роза Салазар) приходить до тями, то не може згадати, хто вона в цьому небезпечному світі майбутнього. Її бере до себе і лагодить доктор Ідо (Крістоф Вальц), який бачить, що під покинутою кіборгською оболонкою існують серце і душа. Поки Аліта вчиться жити новим життям на оманливих вулицях Залізного міста, вона зустрічає нового друга Г'юго (Кієн Джонсон), який пропонує їй допомогу. Разом вони відкривають, що Аліта володіє унікальними здібностями, яких бояться люди при владі, і ті незабаром відкривають на неї полювання.

У фільмі також зіграють Дженніфер Коннеллі, Ейса Гонсалес, Ед Скрейн, Махершала Алі, Мішель Родрігес, Лана Кондор та Джекі Ерл Хейлі.

25 червня 2018,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов офіційний трейлер кінокартини «Крід 2» та новий трейлер фантастичного трилера «Мег», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», мультфільму «Монстри на канікулах 3» та екшену «Хмарочос».

Читати далі...
20 червня 2018,  16:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix продовжує експериментувати з науковою фантастикою, і його наступним фільмом в цьому жанрі буде футуристичний трилер «Тау».

Дівчина Джулія (зірка горору «Воно» Майка Монро) була викрадена божевільним ученим Алексом (зірка «Дедпула» Ед Скрейн), який імплантував в її голову чіп, щоб її контролювати, й віддав дівчину у владу створеного ним штучного інтелекту Тау (володар премії «Оскар» Гері Олдман), який повністю контролює будинок. Щоб вибратися на свободу, Джулія намагається зламати систему й подружитися з Тау.

На Netflix прем'єра повнометражного режисерського дебюту Федеріко Д'Алессандро відбудеться 29 червня.