Новини, в яких згадується Остін Стоуелл

18 березня 2020,  16:55 | Новини фільмів

Пам'ятаєте Гейлі Беннетт з трилера «Дівчина у потягу»? Вона знову опиняється в небезпечній для життя ситуації в трейлері драматичного трилера «Ковтай», який нагадує стиль Девіда Фінчера та його культову стрічку «Загублена».

Повнометражний режисерський дебют Карло Мірабелла-Дейвіса розповідає про вагітну домогосподарку Гантер (Беннетт), яка намагається бути у всьому ідеальною для свого чоловіка Річі (зірка горора «Острів фантазій» Остін Стовелл). Одного разу вона виявляє в собі бажання ковтати небезпечні предмети. І поки її чоловік та його родина намагаються взяти контроль над її життям, Гантер повинна подивитися в обличчя темному секрету, що криється за її новою одержимістю.

Світова прем'єра фільму «Ковтай» відбулася в минулому році на американському кінофестивалі «Трайбека». З тих пір його представили на кінофестивалях у Франції, Німеччині, Італії, Туреччині, Польщі, Канаді та Бразилії.

7 лютого 2020,  16:01 | Новини фільмів

А про що фантазуєте ви? Зірка серіалу «Милі ошуканки» і горора «Правда або дія» Люсі Гейл бореться за виживання на таємничому острові в фінальному трейлері фільму жахів «Острів фантазій».

Горор-трилер Джеффа Водлоу «Острів фантазій», який засновано на однойменному серіалі 1970-х, відправить групу людей на загадковий острів, де збуваються найзаповітніші мрії. Спочатку гості вважають це грою, розвагою, але незабаром розуміють, що їхні мрії дійсно здійснюються, причому найстрашнішим чином. Чи зможуть вони вибратися з цього «райського курорту» живими?

Разом з Гейл на острові опиняться актори Майкл Пенья, Меггі Кью, Майкл Рукер, Остін Стовелл, Портія Даблдей, Джиммі О. Ян і Раян Гансен. В український прокат «Острів фантазій» вийде вже наступного тижня, 13 лютого.

28 січня 2020,  00:39 | Новини фільмів

У кожного є свої потаємні фантазії. І новий трейлер фільму жахів «Острів фантазій» показує, що часом краще не бажати їхнього здійснення.

Нова кінокартина режисера горора «Правда або дія» Джеффа Водлоу, натхненна хітовим серіалом 1970-х «Острів фантазій», показує, як Люсі Гейл, Меггі Кью, Майкл Рукер, Остін Стовелл, Портія Даблдей, Джиммі О. Ян і Раян Гансен потрапляють на розкішний курорт Майкла Пеньї, де всі їхні заповітні бажання можуть стати реальністю. Гості вважають, що все це просто реалістичні голограми, але незабаром розуміють, що на острові відбуваються жахливі речі, і тепер їм доведеться битися, щоб не стати обідом для монстрів.

Відправитися на «Острів фантазій» разом з Гейл та іншими ви зможете з 13 лютого. У той же день відбудуться прем'єри таких очікуваних фільмів, як «Сенсація», «Їжак Сонік», «Так близько до горизонту» і «Кінгс Мен».

11 листопада 2019,  23:53 | Новини фільмів

Потаємні фантазії перетворюються на найжорстокіші кошмари в першому українському трейлері горор-трилера «Острів фантазій», який вийшов сьогодні.

Фільм режисера Джеффа Водлоу є горор-адаптацією популярного американського серіалу 1970-х «Острів фантазій». На віддаленому розкішному курорті загадковий власник (Майкл Пенья) здійснює таємні мрії своїх гостей. Але в одну мить фантазії перетворяться на жахи в реальності, а тропічний рай стане для них пекельною пасткою. Гостям належить розгадати таємницю острова або заплатити власним життям.

Українська прем'єра «Острова фантазій», де разом з Пеньєю зіграють актори Люсі Гейл, Меггі Кью, Майкл Рукер, Остін Стовелл, Портія Даблдей, Шарлотта МакКінні та Раян Гансен, відбудеться 13 лютого 2020 року.