Новини, в яких згадується Енсел Елгорт

Рецензія на фільм «Вестсайдська історія» (2021)
Американська класика в новій обгортці від Стівена Спілберга
9 грудня 2021,  21:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі дуже добре знаємо легендарну п'єсу Вільяма Шекспіра «Ромео і Джульєтта» про трагічне кохання двох підлітків із ворогуючих сімей, і в 60-х роках минулого століття американці вигадали свою версію цієї історії під назвою «Вестсайдська історія». Цей масштабний мюзикл про кохання, ненависть, расизм, насильство та вуличні банди, чиї танцювальні номери розгортаються на вулицях бідного нью-йоркського району, моментально став класикою кіно та важливою частиною сучасної американської культури. Ніхто не ризикував його перезнімати. До сьогодні, коли через 60 років свою версію «Вестсайдської історії» світові представив сам Стівен Спілберг...

Читати далі...
24 липня 2019,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За два місяці до прем'єри студія Warner Bros. поділилася офіційним трейлером своєї драматичної картини «Щиголь», головну роль в якій виконує зірка екшену «На драйві» Енсел Елгорт.

Адаптація популярного роману письменниці Донни Тартт розповість про Теодора «Тео» Декера (Енсел Елгорт), який у 13 років втратив свою матір під час теракту в музеї Метрополітен. Трагедія змінила все його життя, перетворивши його на хвилюючу одіссею спокути провини, переосмислення і навіть кохання. Намагаючись впоратися з усім цим, Тео тримається за частинку того страшного дня... картину крихітної пташки, прикутої до карнизу. Картину «Щиголь».

Українська прем'єра фільму Джона Краулі, де також з'являться Ніколь Кідман, Сара Полсон, Фінн Вулфард, Люк Вілсон та Джеффрі Райт, відбудеться 26 вересня.

23 липня 2019,  23:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Warner Bros. вирішила порадувати нас розширеним ТБ-роликом своєї очікуваної екранізації роману Донни Тартт «Щиголь», в якому з'являються персонажі у втіленні Енсела Елгорта та Ніколь Кідман.

У драматичному фільмі режисера Джона Краулі Елгорт втілює дорослого Теодора «Тео» Декера, який в 13 років втратив свою маму під час вибуху в музеї Метрополітен. В даному відео він приходить відвідати свою опікунку місіс Барбур, яку грає Кідман. Тео розповідає їй, що займається продажем антикваріату, і вона радісно згадує, як в дитинстві він завжди милувався найбільш вартісними картинами в їхньому домі.

Дивіться також український трейлер драми «Щиголь». У кіно з 26 вересня.

17 червня 2019,  16:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox поділилася дебютним кадром нової кінокартини Стівена Спілберга «Вестсайдська історія», головну чоловічу роль в якому виконає зірка фільму «На драйві» Енсел Елгорт.

Читати далі...
30 травня 2019,  02:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо зворушливий та візуально прекрасний трейлер драматичного фільму «Щиголь», заснованого на відомому романі Донни Тартт, в українському дубляжі.

Теодору «Тео» Декеру (Енсел Елгорт) було 13 років, коли його мама загинула в результаті теракту в музеї Метрополітен. Трагедія змінила все його життя, перетворивши його на хвилюючу одіссею спокути, провини, переосмислення та навіть кохання. Намагаючись впоратися з усім цим, Тео тримається за частинку того страшного дня... картину крихітної пташки, прикутої до карнизу. Картину «Щиголь».

В кінотеатри України фільм режисера Джон Краулі, де разом з Елгортом зіграють Ніколь Кідман, Сара Полсон, Фінн Вулфард, Ешлі Каммінгс, Люк Вілсон, Джеффрі Райт, Анайрін Барнард та Оакс Фіглі, прибуде восени, 26 вересня.

12 листопада 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезійної картини «Мауглі», мультфільмів «Секрети домашніх тварин 2» і «Людина-павук: Навколо всесвіту», а також другий ТБ-ролик спортивної драми «Крід 2», який показує драматичне возз'єднання Роккі і Івана Драго.

Читати далі...
6 листопада 2018,  12:33 | Оновлення

20 грудня в український прокат вийде фантастичний трилер «Дублікат» з Енселом Елгортом у головній ролі.

Фільм розповість історію героя, всередині якого живуть 2 особистості – одна вдень, інша вночі. Є певні правила мирного співіснування. Але правила існують для того, щоб їх порушувати...

3 листопада 2018,  17:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова картина ірландського режисера Джона Краулі «Щиглик» отримала іменитий каст, який очолив зірка фільму «На драйві» Енсел Елгорт.

Читати далі...
13 жовтня 2018,  02:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму «На драйві» Енсел Елгорт втілює людину з роздвоєнням особистості в трейлері психологічного трилера з елементами наукової-фантастики «Джонатан».

Джонатан (Елгорт) залишає свій офіс щодня опівдні. Коли він повертається додому, він йде спати. Щоранку він прокидається, і знаходить на кухні сніданок разом з відео, яке розповідає йому про другу частину його дня, яку він проводить в якості Джона. Він проходить спеціальне лікування, яке допомагає йому контролювати свій розлад, але одного разу Джонатан дізнається, що Джон завів дівчину, і все їхнє упорядковане життя котиться під укіс.

У світовий прокат картина Білла Олівера, де компанію Элгорту склали Сьюкі Вотерхаус, Патріша Кларксон і Метт Бомер, вийде в листопаді.

12 липня 2018,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на торішні звинувачення Кевіна Спейсі в сексуальних домаганнях, в прокат продовжують виходити його «останні фільми», в числі яких біографічна драма «Клуб молодих мільярдерів».

Читати далі...
27 квітня 2018,  12:37 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер біографічної драми «Клуб молодих мільярдерів».

Правдива історія про молодих багатіїв з Лос-Анжелеса 1980-х років, які запустили шахрайську схему для швидких та легких грошей. Їх афера, яка обернулася крахом, привела до смертельних наслідків.

У головних ролях Енсел Ельгорт, Кевін Спейсі, Тарон Еґертон, Емма Робертс.

Українська прем'єра фільму очікується у липні.

24 грудня 2017,  01:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Лідером за кількістю номінацій на премію «Золотий глобус» цього року стало фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води», яка претендує на 7 статуеток.

Читати далі...