Новини фільмів, в яких згадується Чайна Енн Макклейн

1 жовтня 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер комедійного фільму від Netflix «Гелловін Г'юбі» був зроблений в дусі трейлерів старих фільмів жахів і показує, як Адам Сендлер самовіддано захищає своє містечко від монстрів за допомогою... ракетки для настільного тенісу.

Читати далі...
10 вересня 2020,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Адам Сендлер продовжує свою співпрацю з платформою Netflix, де через місяць відбудеться прем'єра його нової сімейної комедії «Гелловін Г'юбі».

Читати далі...
26 липня 2019,  19:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вона — королева, і її правління буде вічним... За тиждень до прем'єри канал Disney вирішив заінтригувати нас новим промо-роликом музичного фентезі «Спадкоємці 3», в якому з'являється ще одна лиходійка.

У своєму третьому фільмі Мел (Дав Камерон), Іві (Софія Карсон), Карлосу (Кемерон Бойс) і Джею (Бу Бу Стюарт) доведеться побоюватися не тільки підступів Уми (Чайна Енн МакКлейн) і Аїда (Шайєн Джексон), які палають ненавистю до королівства Аурадон і його жителів. Відео спритно приховує обличчя нової лиходійки, але її видає яскраво рожеве волосся немає сумнівів, це буде Одрі (Сара Джеффері). І в своєму репі вона розповідає про те, як її вабить темна сторона, і про те, що вона готова заплатити за помсту найвищу ціну, оскільки їй більше нічого втрачати.

Дивіться також новий промо-ролик фентезі «Спадкоємці 3» за участю Уми. Прем'єра нового фільму Кенні Ортеги відбудеться 2 серпня.

11 липня 2019,  00:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лиходійка Ума не збирається прощати Мел її порожніх обіцянок, про що вона заявляє в розширеному промо-ролику фентезійного мюзиклу від Disney «Спадкоємці 3».

Мел (Дав Камерон) обіцяла Умі (Чайна Енн Макклейн) та іншим жителям Острова Втрачених свободу, але вони все ще повинні боротися за своє виживання, поки головна героїня та її друзі живуть розкішним життям в королівстві Аурадон. Щоб звільнити своїх братів і сестер, Ума готує підступний план, і в даному відео лиходійка обіцяє, що Острів піднесеться, а Мел впаде.

Прем'єра фентезі «Спадкоємці 3», яке зняв режисер Кенні Ортега, відбудеться на американському телебаченні 2 серпня.

6 липня 2019,  02:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З неї вистачить порожніх обіцянок. Вийшов новий промо-ролик діснеївського фентезі «Спадкоємці 3», в якому лиходійка Ума озвучує глядачам свій підступний план.

Ума (Чайна Енн МакКлейн) є донькою відомої морської відьми Урсули з «Русалоньки» і головним ворогом Мел (Дав Камерон) та її друзів. У промо Ума розповідає, що «за бар'єром лежить величезна магія», і жителі Аурадона забрали її собі. Мел обіцяла їй та іншим вигнанцям свободу, але Умі «набридло чекати дня, який не настане». Вона обіцяє, що Острів Втрачених піднесеться, бар'єр буде зруйнований, а світ Мел стане їхнім світом.

Дивіться також трейлер фентезі «Спадкоємці 3», чия прем'єра відбудеться 2 серпня.

18 червня 2019,  16:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері фентезійного мюзиклу Кенні Ортеги «Спадкоємці 3» казка Мел поступово перетворюється на кошмар, коли на Аурадон нападають лиходії, і вона починає втрачати свої сили.

У своєму третьому фільмі Мел (Дав Камерон), Іві (Софія Карсон), Карлос (Кемерон Бойс) та Джей (Бу Бу Стюарт) повертаються на Острів Втрачених, щоб розшукати нових дітей відомих лиходіїв і взяти їх з собою на навчання до школи Аурадона. Поки вони знаходяться на Острові, відбувається прорив бар'єру, і Мел вирішує закрити його назавжди, побоюючись, що їхні вороги Ума (Чайна Енн МакКлейн) та Аїд (Шайен Джексон) будуть мстити королівству. Незважаючи на її рішення, Аурадону все одно загрожують темні сили, і тільки Мел та її друзі можуть врятувати королівство, але для цього вони мають виграти в найбільш епічній битві, в якій вони коли-небудь билися.

Га телеканалі Disney прем'єра фентезі «Спадкоємці 3» відбудеться 2 серпня.

20 квітня 2019,  20:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий промо-ролик диснеївського фентезі «Спадкоємці 3» представляє бога Аїда, який є батьком головної героїні Мел (Дав Камерон).

Могутній лиходій Аїд, якого втілює зірка серіалу «Американська історія жахів» Шайєн Джексон, віддає перевагу стилю рок в музиці та одязі, носить на голові блакитний ірокез, фарбує очі чорною підводкою і чудово вміє грати на електрогітарі, що й демонструє в даному відео. Він також намагається тут прорватися крізь бар'єр, бореться з драконом і звертається у кінці промо до когось, хто залишився за кадром, з попередженням: «Тобі не варто було сюди приходити».

Після на екрані з'являється карта з Умою (Чайна Енн МакКлейн), так що, імовірніше, до Аїда в гості завітала саме вона.

Дивіться також офіційний трейлер фентезі «Спадкоємці 3», чия прем'єра відбудеться влітку.

7 квітня 2019,  15:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лиходій Аїд наслав на Аурадон сонне закляття у повноцінному трейлері музичного фентезі «Спадкоємці 3».

Мел (Дав Камерон), Іві (Софія Карсон), Карлос (Кемерон Бойс) та Джей (Бу Бу Стюарт) повертаються на Острів Втрачених, щоб знайти нових дітей відомих лиходіїв і взяти їх з собою на навчання в школу Аурадона. Поки вони знаходяться на Острові, відбувається прорив бар'єру, і Мел вирішує закрити його назавжди, побоюючись, що їхні вороги Ума (Чайна Енн МакКлейн) та Аїд (Шайен Джексон) будуть мстити королівству. Незважаючи на її рішення, Аурадону все одно загрожують темні сили, і тільки Мел та її друзі можуть врятувати королівство, прийнявши участь у своїй найбільш епічній битві.

Точна дата прем'єри фільму «Спадкоємці 3» поки не розголошується, але вона має відбутися влітку.

17 березня 2019,  00:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мел опиняється в паралельному світі і бореться зі своєю внутрішньою темрявою у новому трейлері фентезійного фільму «Спадкоємці 3», який зняла студія Disney.

Загадковий тизер-трейлер показує головну героїню франшизи Мел (Дав Камерон), дочка злої чаклунки Малефісенти, коли вона разом зі своїм коханим Беном (Мітчелл Гоуп) вітає радісних жителів королівства Аурадон. Але раптом щаслива картинка змінюється на темряву, і Мел бродить по попелищу Аурадона, а Бен перетворений на статую з попелу. Вона повертається в свою реальність, але відчуття біди, що насувається, не покидає дівчину.

У новому розділі пригод дітей відомих казкових персонажів Мел та її друзі будуть битися з Умою (Чайна Енн МакКлейн) і Аїдом (Шайєн Джексон).

Прем'єра фентезі «Спадкоємці 3» відбудеться цього літа.

18 лютого 2019,  00:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мел та її друзі б'ються з новою загрозою для Аурадона в першому тизер-трейлері фентезійного мюзиклу «Спадкоємці 3», який вийде на екрани влітку.

Мел (Дав Камерон), Іві (Софія Карсон), Карлос (Кемерон Бойс) та Джей (Бу Бу Стюарт) повертаються на Острів Втрачених, щоб знайти нових дітей відомих лиходіїв та взяти їх з собою на навчання до школи Аурадона. Поки вони знаходяться на Острові, відбувається прорив бар'єру, і Мел вирішує закрити його назавжди, побоюючись, що їхні вороги Ума (Чайна Енн МакКлейн) і Аїд (Шайєн Джексон) будуть мстити королівству. Незважаючи на її рішення, Аурадону все одно загрожують темні сили, і тільки головна героїня та її друзі можуть врятувати королівство, але для цього вони мають виграти в найбільш епічній битві, в якій вони коли-небудь билися.

Також в третьому фільмі повернеться зірка серіалу «Зачаровані» Сара Джеффері.

8 вересня 2018,  20:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Disney опублікувала невеликий трейлер свого нового короткометражного фільму «Under the Sea: A Descendants Story» («Під водою: Історія спадкоємців»), чиї події будуть розвиватися перед подіями сімейного фентезі «Спадкоємці 3».

Короткометражка покаже зустріч Мел (Дав Камерон) та Діззі (Анна Кеткарт) на березі моря. Мел зауважує на шиї у дівчинки намисто Уми (Чайна Енн МакКлейн), і тут на березі з'являються пірати Гаррі (Томас Доерті) та Гіл (Ділан Плейфейр). Ума за допомогою Діззі передає Мел послання, кажучи про те, що гряде війна, і що вона збирається прийти за нею. Мел вирішує її випередити і сама відправляється в підводне царство.

Приквел «Під водою» вийде на каналі Disney в кінці місяця, 28 вересня. Прем'єра фільму «Спадкоємці 3» відбудеться у 2019 році.

11 серпня 2018,  18:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятницю вийшов новий тизер-трейлер діснеївського фентезі «Спадкоємці 3», який повідомляє, що цієї осені фільм отримає короткометражний приквел під назвою «Спадкоємці: Під водою» («Descendants: Under The Sea»).

Мел (Дав Камерон), яка послідувала за загадковим світлом, виходить з лісу на берег моря і зустрічає там Діззі (Анна Кеткарт), дочку Дрізелли, злісної зведеної сестри Попелюшки з однойменної казки та мультфільму. Мел починає розповідати, як сюди потрапила, і раптом помічає, що у Діззі на шиї висить намисто Уми (Чайна Енн МакКлейн), і воно дивно світиться. Але на питання про те, звідки у неї це намисто, Діззі лише підступно посміхається.

Прем'єра фільму «Спадкоємці 3», який зняв режисер Кенні Ортега, відбудеться влітку 2019 року. Слідкуйте за новинами на сайті Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися дату його виходу на екрани.

4 червня 2018,  14:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дав Камерон, Софія Карсон, Кемерон Бойс і Бу Бу Стюарт позують в своїх нових костюмах на закулісній фотографії зі знімального майданчика діснеївського фентезі «Спадкоємці 3».

Читати далі...