Новини серіалів, в яких згадується Росс Лінч

8 грудня 2019,  01:04 | Новини серіалів

Ласкаво просимо до Пекла, повідомляє нам свіжий тизер 3 сезону фентезійного серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» від Netflix.

Серіал є адаптацією похмурих коміксів про юну дівчину Сабріну Спеллман (Кірнан Шипка), яка наполовину є людиною, а наполовину відьмою. У 3 сезоні батько Сабріни Люцифер (Люк Кук), також відомий як Темний лорд, опинився у пастці в тілі її хлопця Ніка (Гевін Лезервуд). Нік застряг у Пеклі, і тепер Сабріні та її смертним друзям Гарві (Росс Лінч), Розалінд (Джаз Сінклер) і Тео (Локлен Вотсон) належить відправитися в небезпечну місію, щоб звільнити його від вічних мук.

Нові серії «Моторошних пригод Сабріни» вийдуть 24 січня.

19 грудня 2018,  18:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер-трейлер 2 сезону фентезійного серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» повідомляє, що його нові серії прибудуть 5 квітня 2019 року.

Відьми, готуйтеся, у 2 сезоні Сабріна Спеллман (Кірнан Шипка) збирається пуститися берега. В його тизер-трейлері під знамениту бунтарську пісню групи The Runaways «Cherry Bomb» Сабріна змінює свої наряди перед дзеркалом, як в оригінальному серіалі, цілується з новим хлопцем, тікає від зграї воронів у лісі, зустрічає вночі великого і злого вовка й збирається підпалити школу, поки на вушко їй шепоче Сатана.

У нових серіях «Моторошних пригод Сабріни» також повернуться тітоньки Сабріни Гільда (Люсі Девіс) і Зельда (Міранда Отто), Гарві (Росс Лінч), Емброуз (Чанс Пердомо) і Мадам Сатана (Мішель Гомес).

1 і 2 сезони серіалу об'єднає спецвипуск «Зимова казка», чия прем'єра відбулася 14 грудня на стримінговому сервісі Netflix.

1 листопада 2018,  17:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Сабріни трапляється ніякова розмова зі своїми тітоньками-відьмами Хільдою і Зельдою в новому фрагменті 1 сезону фентезійного серіалу «Моторошні пригоди Сабріни».

Сабріні Спеллман (Кірнан Шипка), яка є наполовину людиною і наполовину відьмою, скоро виповниться 16 років, і в день свого народження їй доведеться пройти обряд та обрати між світом людей і світом магії. Але дівчина не хоче поспішати з цим вибором і просить своїх тіточок Хільду (Люсі Девіс) і Зельду (Міранда Отто) відкласти баптизм, чим викликає у них незадоволення. А коли Сабріна повідомляє їм, що вони з Харві (Росс Лінч) нещодавно перейшли на новий рівень, розмова стає ще більш напруженою. Настільки напруженою, що Емброуз (Чанс Пердомо) йде з кухні.

1 сезон серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» вже доступний для перегляду на стримінговому сервісі Netflix.

4 жовтня 2018,  00:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер 1 сезону фентезійного серіалу «Моторошні пригоди Сабріни», над яким працюють виконавчі продюсери «Рівердейла».

Її звати Сабріна Спеллман. Вона наполовину відьма, а наполовину смертна. У свій 16-й день народження Сабріна (Кірнан Шипка) повинна зробити вибір між світом відьом, до якого належить її сім'я, та людським світом своїх друзів. Разом з тітоньками Гільдою (Люсі Девіс) і Зельдою (Міранда Отто), розмовляючим котом Салемом та своїм хлопцем Гарві Кінклом (Росс Лінч) Сабріна зіткнеться з жахами і новими пригодами в загадковому містечку Гріндейл.

Прем'єра серіалу «Моторошні пригоди Сабріни», в 1 сезоні якого також зіграє зірка «Доктора Хто» Мішель Гомес, відбудеться 26 жовтня.

19 липня 2018,  17:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix готує римейк молодіжного серіалу «Сабріна — маленька відьма», і він зовсім не буде таким милим, як оригінал, повідомляє перший тизер.

Читати далі...