Новини фільмів, в яких згадується Кріс Еддісон

19 квітня 2019,  01:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Секонд-хенд, ти знову рулиш». Ребел Вілсон демонструє свої блискучі навички маскування в новому дубльованому ТБ-ролику американської комедії «Шахрайки».

Комедійна картина режисера Кріса Еддісона, що заснована на фільмі 1988 року «Відчайдушні шахраї», покаже, як володарка премії «Оскар» Енн Гетевей і зірка франшизи «Ідеальний голос» Ребел Вілсон задумують провернути аферу століття. Гетевей грає витончену і граціозну молоду жінку з холодним розумом, яка завжди зриває куш, а Вілсон втілює просту дівчину, яка через мить вичистить ваші кишені. Хто ж з них заволодіє серцем і банківським рахунком нової жертви?

Офіційний український постер «Шахрайок», де Гетевей і Вілсон позують на тлі золотого суперкара, ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 9 травня.

16 квітня 2019,  00:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Одна голова добре, а дві – краще. Енн Гетевей та Ребел Вілсон об'єднуються для спільної афери в першому українському ТБ-ролику комедійної стрічки «Шахрайки».

Фільм «Шахрайки» є рімейком комедії 1988 року «Відчайдушні шахраї» і познайомить нас з двома цілеспрямованими дівчатами, яких грають Гетевей і Вілсон. Одна з них – витончена грація з холодним розумом, яка завжди зриває куш, інша – дівчина проста і за мить вичистить ваші кишені. Хто ж з них заволодіє серцем і банківським рахунком нової жертви?

Дивіться також офіційний український трейлер комедії «Шахрайки», режисером якої виступає Кріс Еддісон. У кіно з 9 травня.

13 лютого 2019,  16:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Енн Гетевей та зірка музичної трилогії «Ідеальний голос» Ребел Вілсон планують аферу року в першому трейлері комедійної кінокартини «Шахрайки».

Фільм режисера Кріса Еддісона є рімейком комедії 1988 року «Відчайдушні шахраї», який познайомить нас з двома талановитими жінками. Одна – витончена грація з холодним розумом, яка завжди зриває куш, інша – дівчина проста і через мить обчистить ваші кишені. Хто ж із них заволодіє серцем і банківським рахунком нової жертви?

Українські глядачі зможуть побачити цих «Шахрайок» у справі навесні з 9 травня.

3 червня 2018,  20:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Енн Хетевей обіймається з Ребел Вілсон на першому офіційному фото комедійної картини «Відчайдушні шахраї», чия прем'єра очікується у 2019 році.

Читати далі...