Рецензії, в яких згадується Том Голланд

Рецензія на фільм «Uncharted: Незвідане»
Молодий Індіана Джонс у пошуках скарбів
28 квітня 2022,  11:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після свого дебюту на великому екрані в ролі Пітера Паркера/Людини-павука у блокбастері «Перший месник: Протистояння» талановитий британець Том Голланд прокинувся одним із найзнаменитіших молодих акторів у Голлівуді. До 25 років він знявся в мегауспішній трилогії про Людину-павука і двох хітових блокбастерах про Месників, що входять до топ-5 найуспішніших фільмів усіх часів. Але на цьому Голланд вирішив не зупинятися. І, схоже, він вже знайшов для себе нову пригодницьку франшизу, що починається з фільму «Uncharted: Незвідане»...

Читати далі...
Рецензія на фільм «Людина-павук: Додому шляху нема»
Найкращий фільм про Людину-павука, який підірве ваш (мульти)всесвіт
17 грудня 2021,  04:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого року у зв'язку з пандемією у кіновсесвіті Marvel було повне затишшя, зате в цьому Marvel Studios радували нас практично щомісяця – якщо не фільмом, то серіалом. І наприкінці року цей супергеройський марафон завершує кінокомікс «Людина-павук: Додому шляху нема», третя сольна пригода Пітера Паркера, наймолодшого учасника Месників та наступника Залізної людини. Ми не бачили його два роки з часів прем'єри фільму «Людина-павук: Далеко від дому», але він зовсім не змінився, оскільки його третій сольник починається якраз з того місця, де закінчився другий – зі сцени, де всьому світу стало відомо, що під маскою Людини-павука ховається... Пітер Паркер.

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Уперед»
У пошуках справжньої магії
25 лютого 2020,  02:12 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2009 році студія Pixar підкорила світ своєю анімаційною пригодницькою стрічкою «Вгору», яка отримала 2 премії «Оскар» і увійшла в багато рейтингів найкращих мультфільмів усіх часів. Через 11 років Pixar вирішує випустити на екрани ще один пригодницький мультфільм з лаконічною назвою, яка вказує шлях, «Уперед», але це аж ніяк не сиквел «Вгору». Це абсолютно нова історія, яка розгортається в своєму казковому світі, де мирно співіснують різні чарівні істоти, як ельфи, кентаври, тролі, мантикори та феї... Хоча феям на байках краще все-таки не переходити дорогу.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дулітл»
Веселий зоопарк Роберта Дауні мол.
9 січня 2020,  23:33 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Вікторіанській Англії не було відомішого лікаря за доктора Джона Дулітла. Він умів чудово знаходити спільну мову з будь-якими пацієнтами, і не важливо, ходять вони на двох ногах, на чотирьох чи взагалі пурхають з квітки на квітку. Разом зі своєю дружиною вони лікували всіх, хто стукав у двері їхнього особняка, але коли її не стало, Дулітл став справжнім відлюдником і сховався від людей за високим парканом. Минуло сім років, і раптом в його двері стукають юні хлопець і дівчина, яким потрібна його допомога. І Джону Дулітлу не залишається нічого іншого, як покинути межі своєї обителі і відправитися в незабутню пригоду в далекі краї...

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Шпигуни під прикриттям»
Вілл Сміт, Том Голланд і голуби рятують світ
24 грудня 2019,  14:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Усі великі шпигуни великого екрану завжди працюють поодинці. Існує таке негласне правило. Адже життя шпигуна важке й повне позбавлень, з його періодичними напарниками постійно щось трапляється, тому одного разу шпигун вирішує, що йому більше ніхто не потрібен, адже він і сам може врятувати світ, не ризикуючи більше нічиїм життям. Так вважав і суперагент Ленс Стерлінг, найкращий шпигун надсекретної організації з Вашингтона, якому під силу найскладніші місії. Поки не зустрів винахідливого оптиміста Волтера Беккета з його дивними гаджетами.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Людина-павук: Далеко від дому»
Пітер Паркер і його незабутня поїздка до Європи
4 липня 2019,  17:39 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Який би старшокласник не захотів відправитися разом зі своїми друзями в шкільну поїздку прекрасними містами Європи? Щоб покататися на гондолі у Венеції, відвідати фестиваль світла у Празі, прогулятися вулицями Берліна і побачити скарби корони в Лондонському Тауері? Ось і Пітер Паркер в захваті від такої можливості залишити свої супергеройські обов'язки в Нью-Йорку і знатно розважитися. Але нова масштабна загроза у вигляді гігантських монстрів, що керують стихіями, вносить в його план свої корективи, і на цей раз хлопцю доводиться рятувати не рідний Квінс, а весь світ.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Давай танцюй»
Простий хлопець підкорює столицю
22 березня 2019,  21:02 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Більшість фільмів про танці починається як історія звичайного хлопця (чи дівчини), який хоче домогтися успіху в світі танців. Завжди є якийсь конкурс чи батл, де головний герой повинен довести собі і всім, що він є чудовим танцюристом, а також по ходу справи завоювати серце красивої дівчини. І новий український фільм про танці «Давай танцюй», який зняв режисер Олександр Березань, слідує по цій же добре накатаній сюжетній схемі, але, тим не менш, відчайдушно намагається здивувати глядача своїми божевільних сюжетними ходами.

Читати далі...
2 травня 2018,  12:56 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З моменту, коли Тоні Старк оголосив себе Залізною людиною, минуло вже цілих 10 років, і з тих пір Marvel Studios познайомила нас більш ніж з 20 супергероями з Землі і з космосу, які неодноразово билися з різноманітними суперлиходіями, але один з них давно чекав свого часу в тіні. Божевільний Титан Танос, який втратив свій рідний світ, задумав врятувати всесвіт за допомогою «справедливого геноциду», знищивши половину її населення, щоб друга половина ні в чому не потребувала і жила, процвітаючи. І для цього йому потрібно заволодіти шістьма Камінням Нескінченності – сингулярностями, що володіють неймовірною силою і дозволяють стерти половину живих істот лише за допомогою одного клацання пальців...

Читати далі...