Новини фільмів, в яких згадується Марго Роббі

16 липня 2023,  16:24 | Новини фільмів

Зірка оскароносного мюзикла «Ла-Ла Ленд» Раян Ґослінг знову співає! Він виконає драматичну баладу про тяжке життя Кена у стрічці режисерки Грети Гервіг «Барбі».

Читати далі...
6 липня 2023,  23:51 | Новини фільмів

В рамках масштабної промо-кампанії стрічки Грети Гервіг «Барбі» журнал Architectural Digest постукав у двері будинку мрії Барбі, яку втілює номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі, також відома за роллю суперлиходійки Харлі Квінн.

Читати далі...
26 червня 2023,  19:51 | Новини фільмів

Тримайтеся, адже наші улюблені Барбі та Кен збираються у масштабний тур на підтримку стрічки Грети Гервіг «Барбі», яка вже стала поп-культурним феноменом і очолює рейтинг найбільш очікуваних фільмів літа.

Читати далі...
28 травня 2023,  03:48 | Новини фільмів

Офіційний трейлер комедійної стрічки Грети Гервіг «Барбі» з номінантами на премію «Оскар» Марго Роббі і Раяном Ґослінгом у головних ролях (вони втілюють тут легендарних Барбі та Кена) розкриває деталі про свій захоплюючий сюжет.

Читати далі...
5 квітня 2023,  17:27 | Новини фільмів

Мережу підірвав новий тизер-трейлер очікуваної комедії режисерки Грети Гервіг «Барбі», де Барбі та Кена втілять номінанти на премію «Оскар» Марго Роббі і Раян Ґослінг. А компанію їм складуть багато відомих голлівудських акторів.

Читати далі...
29 березня 2023,  16:11 | Новини фільмів

Цього літа режисер культових стрічок «Королівство повного місяця» та «Готель "Гранд Будапешт"» Вес Андерсон представить свій новий фільм «Місто астероїдів», одні з центральних ролей в якому зіграють Том Генкс та Скарлетт Йоханссон.

Читати далі...
16 грудня 2022,  20:10 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. Pictures вирішила трошки підняти наш настрій, поділившись тизер-трейлером сатиричної комедії «Барбі» за участю Марго Роббі і Раяна Ґослінга.

Читати далі...
28 листопада 2022,  21:21 | Новини фільмів

Номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі та лауреат премії «Оскар» Бред Пітт піддаються усім спокусам Голлівуда у новому трейлері драматичного фільму «Вавилон», який зняв режиссер оскароносного мюзиклу «Ла-Ла Ленд» Дем'єн Шазелл.

Читати далі...
15 вересня 2022,  23:24 | Новини фільмів

Разом з дубльованим трейлером божевільної драми «Вавилон» за участю таких голлівудських зірок першої величини, як Бред Пітт та Марго Роббі, з'явилася інформація про те, що вона вийде в український прокат на початку 2023 року.

Читати далі...
9 вересня 2022,  23:50 | Новини фільмів

Зірки стрічки «Одного разу в... Голлівуді» Бред Пітт та Марго Роббі возз'єднаються у новому гучному проєкті режисера Дем'єна Шазелла, що називається «Вавилон». І до них у кадрі приєднається Людина-павук, тобто Тобі Магуайр.

Читати далі...
12 липня 2022,  20:22 | Новини фільмів

Прем'єра сатиричної комедії Грети Гервіг «Барбі» запланована на літо 2023 року, але їй уже вдалося стати культурним феноменом та частиною сучасної поп-культури завдяки Марго Роббі та Раяну Ґослінгу, які вразили всіх в образах Барбі та Кена.

Читати далі...
7 липня 2022,  09:12 | Новини фільмів

Знаменитий голлівудський режисер Девід О. Рассел представив перший трейлер свого наступного фільму «Амстердам», головні ролі в якому виконують лауреат премії «Оскар» Крістіан Бейл, номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі та зірка «Тенета» Джон Девід Вашингтон.

Читати далі...
16 червня 2022,  18:22 | Новини фільмів

Шанувальники та шанувальниці Раяна Ґослінга, тримайтеся! Другий офіційний кадр очікуваного фільму «Барбі», яким поділилася студія Warner Bros. Pictures, представляє зірку «Ла-Ла Ленда» в ролі знаменитої ляльки Кена.

Читати далі...
27 квітня 2022,  23:11 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. Pictures вирішила підняти наш настрій, поділившись у соцмережах першим кадром свого очікуваного фільму «Барбі», головну роль у якому виконає зірка «Загону самогубців» та «Хижих пташок» Марго Роббі.

Читати далі...
27 березня 2021,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер супергеройського екшену «Загін самогубців: Місія навиліт» показав чимало дивних героїв, і одним з них виявився Мислитель у втіленні Пітера Капальді, відомого завдяки хітовому фантастичному серіалу «Доктор Хто».

Читати далі...