Новини, в яких згадується Еллі Кемпер

21 листопада 2021,  18:18 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли мова заходить про новорічні фільми для всієї родини, чий перегляд вже давно став традицією в період зимових свят, то для дітей 80-90-х та їхніх батьків такими фільмами безумовно є «Сам удома» та «Сам удома 2» з Маколеєм Калкіном в образі відважного Кевіна МакКалістера, який завжди рятує свята від парочки грабіжників-невдах. Історія, вигадана великим сценаристом Джоном Г'юзом і знята талановитим режисером-казкарем Крісом Коламбусом, назавжди підкорила серця мільйонів. Чого не можна сказати про її набагато менш успішні продовження. Але це не зупинило студію Disney зняти цього року вже шостого «Сам удома» («Home Sweet Home Alone»), раз вже права на цю франшизу дісталися їй у комплекті з 20th Century Fox.

Читати далі...
23 листопада 2020,  13:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Український трейлер комедійного фільму «Дублерка», де знаменита голлівудська актриса Дрю Беррімор виконує одразу дві головні ролі, підтверджує, що він вийде в прокат вже наступного тижня, 3 грудня.

Читати далі...
5 листопада 2020,  18:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кінці року в український прокат вийде комедія «Дублерка» («The Stand-In»), дві головні ролі в якій виконала зірка фільмів «Янголи Чарлі» і «Нецілована» Дрю Беррімор. Режисеркою стрічки стала Джемі Беббіт.

Читати далі...
11 травня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила трейлер комедійного фільму «Незламна Кіммі Шмідт: Кіммі проти Преподобного», в якому компанію Еллі Кемпер складе зірка «Гаррі Поттера» Деніел Редкліфф.

Читати далі...
1 червня 2019,  00:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Два пса вчать свого нового маленького друга-людину всьому, що самі знають та вміють, у другому дубльованому ТБ-ролику комедійного мультфільму «Секрети домашніх тварин 2»

Події сиквела «Секретів домашніх тварин» будуть розвиватися декілька років по тому і покажуть, як в будинку Макса (Петтон Освальт) та Дюка (Ерік Стоунстріт) з'являється нова людина малюк Ліам, син їхньої хазяйки Кейті (Еллі Кемпер). Ліам дуже любить своїх собак і в усьому намагається бути схожим на них і в їжі, і на прогулянці.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Секрети домашніх тварин 2», щоб дізнатися, чому він є однією з найкращих анімаційних історій цього року.

21 травня 2019,  15:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анімаційна студія Illumination, яка подарувала нам хітові мультфільми «Нікчемний я» та «Посіпаки», поділилася фінальним трейлером своєї нової пригодницько-комедійної анімації «Секрети домашніх тварин 2».

Сиквел мультфільму «Секрети домашніх тварин» покаже повернення двох суперників, які стали друзями, Макса (Петтон Освальт) і Дюка (Ерік Стоунстріт), що тепер мирно живуть в квартирі своєї хазяйки Кейті (Еллі Кемпер). На них чекають нові подорожі, нові знайомства й різні випробування як на вулицях улюбленого Нью-Йорка, так і за його межами. Так що пристебніть ремені, оскільки за кермо сідає їхній безбашенний товариш Капітан Сніжок (Кевін Гарт).

Ви вже можете купити квитки на сеанси «Секрети домашніх тварин 2» на нашому сайті. Допрем'єрні покази мультфільму стартують 25 травня, а в широкий український прокат він вийде 31 травня.

21 квітня 2019,  00:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Навіть якщо ти маленький, всередині тебе все одно живе герой. Пес Макс вирушає у відпустку за місто, де його підстерігають різні небезпеки, в повноцінному трейлері комедійного мультфільму «Секрети домашніх тварин 2».

У продовженні анімації «Секрети домашніх тварин» Макс (Петтон Освальт) та Дюк (Ерік Стоунстріт) залишили свою ворожнечу позаду і стали справжніми друзями. Після походу до ветеринара Макс дізнається, що їхня хазяйка Кейті (Еллі Кемпер) вирішила відправитися разом з ними на ферму, де хлопцям доведеться познайомитися з суворим псом Рустером (Гаррісон Форд). Тим часом у Нью-Йорку Сніжок (Кевін Гарт) стає супергероєм і бере участь в рятувальній операції, а Гіджет (Дженні Слейт) намагається зійти за кішку, коли потрапляє в квартиру до старенької, у якої, здається, є 20 кішок.

Дивіться також український тизер-трейлер мультфільму «Секрети домашніх тварин 2», який показав, як собаку перетворити на кішку. У кіно з 30 травня.

8 листопада 2018,  00:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Макс відправляється до ветеринара, де зустрічає дуже дивних тварин, у першому трейлері нового комедійного мультфільму від студії Illumination «Секрети домашніх тварин 2».

«Секрети домашніх тварин 2» будуть сиквелом анімаційного блокбастера 2016 року, який покаже, як поводяться наші домашні вихованці, коли ми йдемо на роботу або в школу. У мультфільмі повернеться життєрадісний пес Макс (Петтон Освальт), який не уявляє життя без своєї улюбленої хазяйки Кейті (Еллі Кемпер) і кожен день з нетерпінням чекає, коли вона повернеться додому. Але трейлер показує, що чергова прогулянка перетворюється для Макса на кошмар, коли Кейті повідомляє йому, що вони йдуть у ветеринарну клініку.

У світовий прокат «Секрети домашніх тварин 2» вийдуть наприкінці весни 2019 року.

6 вересня 2018,  02:39 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний голлівудський актор Гаррісон Форд приєднався до акторського складу мультфільму «Секрети домашніх тварин 2», який вийде у кіно в 2019 році.

Читати далі...
13 грудня 2015,  15:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

На этой неделе были объявлены номинанты на 22-ю ежегодную премию Гильдии киноактеров США, которая отмечает личные достижения актеров кино и телевидения, а также лучшие актерские составы 2015 года. Насколько же они идут вразрез с номинантами на «Золотой глобус-2016»?

Читати далі...