Новини, в яких згадується Люпіта Ніонго

7 лютого 2024,  16:22 | Новини фільмів

У мережі з'явився перший кадр очікуваного драматичного фільму жахів «Тихе місце: День перший» («A Quiet Place: Day One») за участю лавреатки премії «Оскар» Люпіти Ніонго та зірки серіалу «Дивні дива» Джозефа Квінна.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Чорна пантера: Ваканда назавжди»
Вакандійська пісня скорботи, надії та океанів
20 листопада 2022,  23:39 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Після смерті видатного актора Чедвіка Боузмана, який багато років відважно боровся з раком, доля сиквела «Чорної пантери» опинилася під питанням, адже було б нечесно взяти на його роль, на роль Т’Чалли/Чорної пантери, іншого актора і зробити вигляд, наче все добре, як було б нечесно й відмінити сиквел, адже історія Ваканди та її відважних людей мала жити далі й надихати далі, а також стати справжнім спадком актора, який до останнього віддавав кінематографу всього себе, незважаючи на свою хворобу. І так на світ з’явилася стрічка Раяна Куглера «Чорна пантера: Ваканда назавжди», присвячена пам’яті Чедвіка Боузмана та його спадку.

Читати далі...
17 листопада 2022,  18:27 | Новини фільмів

В прокат вийшов супергеройський екшен від Marvel Studios «Чорна пантера: Ваканда назавжди», і в його кінці є всього одна сцена після титрів. Проте вона має дуже важливе значення для майбутнього Ваканди та MCU.

Читати далі...
6 жовтня 2022,  07:19 | Новини фільмів

Офіційний трейлер супергеройського фільму від Marvel Studios «Чорна пантера: Ваканда назавжди» з українським дубляжем підтверджує, що його прем'єра відбудеться в Україні у листопаді, одночасно з усім світом.

Читати далі...
3 жовтня 2022,  19:06 | Новини фільмів

Кінокомпанія Marvel Studios вирішила порадувати нас повноцінним трейлером свого наступного супергеройського екшену «Чорна пантера: Ваканда назавжди», який розкриває багато цікавих деталей, включаючи костюм нової Чорної Пантери.

Читати далі...
25 липня 2022,  16:27 | Новини фільмів

Поспішаємо поділитись українським тизер-трейлером фільму «Чорна Пантера: Ваканда назавжди», представленим учора на Comic-Con. У кінотеатрах фільм можна буде переглянути з 10 листопада.

Читати далі...
24 липня 2022,  16:11 | Новини фільмів

Перший трейлер супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Чорна пантера: Ваканда назавжди», що вийде наприкінці року, показує повернення відважних героїнь Ваканди та розкриває головного лиходія сиквела Немора.

Читати далі...
9 травня 2022,  11:27 | Новини фільмів

Перші кадри американської історичної стрічки «Жінка-король» («The Woman King») представляють лауреатку премії «Оскар» Віолу Девіс в образі легендарної воїтельки одного африканського королівства.

Читати далі...
30 жовтня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов довгоочікуваний український трейлер шпигунського екшену «355», в якому знялися дворазова номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн, лауреатки премії «Оскар» Пенелопа Крус і Люпіта Ніонго та зірка супергеройського блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Себастіан Стен.

Читати далі...
7 жовтня 2020,  13:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ять ворожих агентів. Одна елітна команда. Зірка бойовика «Агент Єва» Джессіка Честейн збирає круту команду жінок-шпигунок, щоб врятувати світ, в першому трейлері екшену «355» від студії Universal Pictures, яка подарувала нам Джейсона Борна.

Читати далі...
21 березня 2020,  00:39 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

У цьому році «Оскар» в категорії Найкращий фільм отримав корейський фільм «Паразити», і якщо ви його вже подивилися, то ми підібрали ще дев'ять оскароносних фільмів останнього десятиліття, які удостоїлися свого часу головної статуетки.

Читати далі...
2 листопада 2019,  13:43 | Новини фільмів

Номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн поділилася в соцмережах чорно-білим відео зі зйомок свого нового фільму «355», де компанію їй складає зірка блокбастера «Перший месник: Протистояння» Себастіан Стен.

Читати далі...
22 жовтня 2019,  15:53 | Новини фільмів

Сага завершується, але історія буде жити вічно. Дивимося новий дубльований трейлер науково-фантастичного бойовика Джей Джей Абрамса, який в українському прокаті був перейменований на «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Читати далі...
27 вересня 2019,  20:48 | Новини фільмів

Головна героїня фільму «Зоряні війни: Сходження Скайвокера» Рей схрещує свій світловий меч з його головним лиходієм Кайло Реном на нових обкладинках листопадового випуску британського журналу про кіно Empire.

Читати далі...
17 серпня 2019,  18:31 | Новини фільмів

Хороша новина для шанувальників зірки «Шерлока» і «Хоббіта» Мартіна Фрімана. Він підтвердив, що знову зіграє агента Еверетта Росса в супергеройському екшені від Marvel Studios «Чорна пантера 2».

Читати далі...