Статті, в яких згадується Дені Вільньов

25 січня 2024,  17:35 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

У 2024 році на екрани кінотеатрів повернуться Дедпул, Джокер, Бітлджус, Імператриця Фуріоза, Атріди, Реджина Джордж та багато інших відомих кіногероїв та кіногероїнь, чиї сиквели/приквели/рімейки увійшли в десятку найочікуваніших фільмів року за версією найпопулярнішого англомовного сайту про кіно IMDb.

Читати далі...
3 листопада 2015,  19:53 | Статті | Автор: SpaceMonkey

«Тобі тут не вижити. Ти не вовк.
Тепер це вовчий край»,
- Алехандро

Режисер ДЕНІ ВІЛЬНЬОВПолонянки», «Пожежі») представляє гостросюжетний емоційний трилер, який занурює глядача в безодню змов, корупції та моральної плутанини прикордонній війни з наркотиками.

Коли агент ФБР і керівник групи по звільненню заручників Кейт Мейсер (лауреат премії «Золотий глобус» Емілі Блант) виявляє «будинок смерті» мексиканського наркокартелю, ця шокуюча знахідка тягне за собою серйозні наслідки як на особистому, так і на глобальному рівні. Кейт запрошують взяти участь в секретній операції, що очолює загадковий агент, відомим на ім'я Алехандро (лауреат премії «Оскар» Бенісіо дель Торо), і спеціальний агент Метт Грейвер (номінант на премію «Оскар» Джош Бролін). Хоча Кейт намагається переконати себе, що домагається правосуддя, її затягує в саму середину таємної війни, в якій замішані безжальні картелі, кровожерливі вбивці, американські шпигуни під прикриттям і тисячі безневинних людей.

Читати далі...